...eto vidis, ja sam te bez jaja prvi put pravila jos onih kriznih vremena,
inflacija i td., od tad pravim cesto tako...
inflacija i td., od tad pravim cesto tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moze
http://www.dolcevita.rs/srb/blog/Entries/2010/10/19_Banana_Hleb.html
mi nismo stavili suvo grozdje, nego malo vise oraha.
btw, kupili smo novi kalup za pecenje (hleba, kore za tortu srneca ledja), i ovo mu je vatreno krstenje
sutra podvarak i suva butkica
i on mi ukrade sad jednu palacinku
kaze da nema nikave razlike i da je bas ukusno
hehehe
od sada i ja bez jaja, ekonomicije def.![]()
)može soda BB ili prašak PP(edna kašičica= 1 jaje)...ni ja ne volim sa jajima .)
hehehe

sto se tice palacinkilici, naravno. tako je to, nekad se treba drzati recepta, a nekad moze da se nesto varira. samo je onda pitanje sta je ostalo od pocetnog recepta i imena

stavih ja sode bikarbone na vr noza
a i ne mora..kada ima ulja u testu...osnova su kuvane leblebije, a na to se dodaje limun, sitno seckani beli luk, tahini (krema od mlevenog susama), i soli, bibera ili ljute paprike i nesto maslinovog ulja. moze da se pravi i od belog pasulja.A šta ti dođe taj humus?
goji hleb a ne humus, a sa urnebes salatom nidje veze. osim toga dugo te drzi sitim,a ide i lepo uz meso ili salatu.Leblebije,kad se spremi deluje kao urnebes salata,parce hleba pa mazes i jedes.Na Bliskom istoku se najvise jede,goji,bezi od toga![]()

hehehe

u stvari, samo se napola salim.

))))

...dobro Bi pa nisi nam rekla da ti je drugo ime Poslasticarka...ovo je predivno, svaka cast na trudu i volji...
![]()
pa eto
. Samo moram da usavršim slikanje. Nisam baš zadovoljna. I ćerka je danas pitala šta mi je, šta sam navalila da toliko pravim kolače. Pa, kažem, imali smo goste. A medenjake? pita ona. Pa to je za vas. 
pa eto
. Samo moram da usavršim slikanje. Nisam baš zadovoljna. I ćerka je danas pitala šta mi je, šta sam navalila da toliko pravim kolače. Pa, kažem, imali smo goste. A medenjake? pita ona. Pa to je za vas.
Ali potrošila sam za 2 meseca 17 kg brašna. Od kada imamo pekaricu kupujemo na džakove od 25 kg i to nam je obično trajalo 5-6 meseci. A ovaj će, ako ovako nastavim, da potraje upola kraće.
Kad ovde stalno ima nekih lepih recepata pa dobijem želju da probam.
I samo još nešto da primetim. Nema nam Zadovoljne domaćice od kako je postala moderator. Valjda ima previše posla oko toga, pa ne stiže da pravi kolače i stavlja slike. Ili samo ne stiže da piše stavlja slike. Domaćiceeeee! Gde si?!
i ja primetih da nema Zd![]()
Tu sam cure.
Nego sam imala neke druge obaveze, pa nisam imala vremena da pišem, samo sam čitala.::
Ali potrošila sam za 2 meseca 17 kg brašna. Od kada imamo pekaricu kupujemo na džakove od 25 kg i to nam je obično trajalo 5-6 meseci. A ovaj će, ako ovako nastavim, da potraje upola kraće.