Hvala na dobrodoslici
Ma kuvala sam ja nekada, ali vec duze vreme to radi neko drugi.
A ja se moram priznati ne bunim![]()
..pametno, sto bi se bunila, malo nas je zaljubljenih u varjacu ko nasa Bokica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na dobrodoslici
Ma kuvala sam ja nekada, ali vec duze vreme to radi neko drugi.
A ja se moram priznati ne bunim![]()

hehehehehema znam, imam i ja

ma znam, imam i ja
eto,od danas ni šlag ne jedem ...

kod nas danas ovo
obecala sam utiske
http://www.coolinarika.com/recept/srcolike-cimetove-rolnice/
fantasticno je!, ostalo je jos 4 komada koje je moj dragi sebi sklonio u stranu da pojede sa soljom mleka
imali smo i gosta, njegovog druga koji je rekao da su odlicne
moja sestra kaze da su odlicne
i ja kazem da su odlicne![]()
hahaha eto
al stvarno jesu
posle pecenja sam ih premazala sa ostatkom rastopljenog maslaca
mekane, mirisne, prave od srca srcu, u mom slucaju od srca srcadima<3
![]()
Uploaded with ImageShack.us
.Tebi verujem,pa zato pitam.Hocu da ih spremim mm,bio je dobar.

nisam, samo sam ih premazala sa ostatkom otopljenog maslaca cim sam ih izvadila iz rerne, samo malo je dovoljnoDa li si nesto korigovala u receptu?Mislim,da pitam za svqki slucaj..Tebi verujem,pa zato pitam.Hocu da ih spremim mm,bio je dobar.
Pratim ovu temu redovno ali retko kuvam,je u nasoj kuhinji je svekrva kraljica pa ja i nesto nemam volje da se priVatim.
Valjda ce se i to u skorije vreme resiti.

pravila sam americke slane palacinke
testo po receptu http://www.coolinarika.com/recept/palacinke-alla-jamie-oliver/
a dalje po svom
na listicu margarina kratko sam proprzila kukuruz secerac i kockice prsute (za svaku palacinku otprilike saku kukuruza i pola sake prsute)
zatim prelila testom, kratko pekla i okrenula na drugu stranu
posluzila sa feta sirom i kiselim krastavcicima
ne mogu da vam javim, koliko je dobro, mljac!
slike su nesto mutne, slikane mobilnim pod vestackim svetlom, ali moram ih podeliti sa vama![]()

...i smislila sam ovako...za sutra ima malo podvarka,malo pasulja,pa bih mogla napraviti i punjene suve paprike i tako ce biti za svakog po nesto.Gledam po netu sta bi mogli sutra za rucak...i smislila sam ovako...za sutra ima malo podvarka,malo pasulja,pa bih mogla napraviti i punjene suve paprike i tako ce biti za svakog po nesto.
E,a za subotu bi mogla ovo http://www1.serbiancafe.com/lat/kuvar/recipe/5/1407/pasta-sa-piletinom-i-kari-sosom
..ovo za subotu ti je super, ja cesto pravim tako i odlicno je....ustvari piletina "voli" kari pa sto god napravis sa tom kombinacijom ne moze da ne valja...
...i mozda dodam malo seckane slanine.Sve u svemu javicu vam u subotu![]()

Khm, khm...![]()
Vec dugo vas citam, ali nikako da se osmelim da vam se javim.
I sada, posto sam se sasvim uverila da je kod vas na temi mir i sloga, resih.
Pa sta bude
Nemam ja bog-zna-sta da kazem na temu kuvanja jer se time retko bavim, ali posle ovoliko citanja htedoh da vam kazem da ste FENOMENALNE.
I sto kaze Nightmare, uvek nam ostavite sve na gotovo. Izaberete najbolje, ostavite link, fotografije, svoje utiske...
Sakupila sam od vas goooomilu recepata![]()

prelepo, kao i uvek <3Sinoć,ali bi bolje bilo da je jutros....ne mogu odoleti vrućoj štrudli..
![]()
![]()
necu se buniti 
Eto, sad mi se jede i strudla...
Odlicno izgleda!
prelepo, kao i uvek <3
ja sam skoro pravila prvi put strudlu, nasla recept za neku brzu, super je ukusna, al mi fil malo curio
pa sam htela tebe da pitam kako ti fil pravis i jel stavljas da se pece strudla u onaj uski kalup?
a moze i recept ako stignesnecu se buniti
![]()

Pečem je u kalupu za hleb,a testo je kao i sva slična.:2.5dl mleka,malo kvasca,kašika šećera(ili meda),1 žumance 30-50 gr maslaca,brašno..i umesiti mekano testo.
Fil je od 200 gr mlevenog maka,4 kašike meda,1/2 dl mleka,vanila i šne od preostalog belanca.Zagrejem mleko,u njemu otopim med i dodam ostale sastojke.Tako ne iscuri fil.
)))
Pa posto sam se vec javila, da pokusam da budem od neke koristi
Dakle rec je o oslicu. Diskutovale ste poodavno o tome, mozda ste vec sve sto ste htele i saznale, ali ipak evo...
Pricale ste da neki dosta kalira prilikom spremanja a neki ne, i niste znale o cemu je rec.
Nama je to otkrila komsinica koja je radila u restoranu.
PostojI beli oslic - tzv. heki, on se cisti od krljusti, malo je skuplji, i on je taj koji ne kalira.
I postoji plavi oslic - tzv. hoki, on je glatke povrsine, ne cisti se od krljusti jer je nema, malo je jeftiniji od belog, i on poprilicno kalira prilikom spremanja.
Eto. Misija ispunjena![]()
PS. A mozda vi vec sve ovo znate![]()
Ponekad nesto najjednostavnije moze da zadovolji i najprobirljivije ukuse. Kada ovako spremim svinjski vrat na kraju ostanu samo koscice.
Evo i linka: http://skuvajme.com/2012/02/16/dinstani-svinjski-vrat/