Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stavicu ovu domacicu na ignore majke mi;)

A cicak tebi svaka cast, ne bi ga jela krvavog ko da se plezi nema sansi.
A tek onaj taratar biftek:bljak:, kad god imamo neki porodicni skup, sav muski deo familije mm (osim njega on ne jede meso) to naruči i uživa...nisam smela ni da probam koliko god hvalili, živo meso skroz užas.

A tek onaj taratar biftek:bljak:, kad god imamo neki porodicni skup, sav muski deo familije mm (osim njega on ne jede meso) to naruči i uživa...nisam smela ni da probam koliko god hvalili, živo meso skroz užas.

pa nije jako ružno ali nije ni lepo... meso ko meso...
ja sam inače osoba koja ne razlikuje mesa... npr.za slavu kod babe i dede, svake godine se peče jagnjetina i prasetina... i kad nekom dam tanjir da mi stavi meso, pa kad me pitaju Koje? ja uvek kažem, meni to sve isto, ionako jedem samo hrskavu kožicu...:mrgreen:
tako i sa tim biftecima, mesina obična... :lol:

P.S. Jel se vama uveče pojačava apetit?

Mama mi poslala pancerote, punjene sa nečim super i krastavčićima i svašta nešto... nema više, sve smo već pojeli...:rumenko:
I bundevaru... baš mi nešto prija...:lol: + jafa + toplo mleko + mandarine

i tako oduvek, od kako sam živa, kad padne noć, kao da se otvori neka crna rupa i daj mi sve, ko iz gladi da sam pobegla...:mrgreen::lol::dash:

Живо месо, млевено(свињско, говеђе , овчије, живинско, лосос и туна која највише вуче на говедину изгледом од свих рибљих меса), посољено, обиберисано, са додатим размућеним јајетом и мало ситно сецканог першуновог листа...
:super::klap::ok::klap::super:

Живо месо, млевено(свињско, говеђе , овчије, живинско, лосос и туна која највише вуче на говедину изгледом од свих рибљих меса), посољено, обиберисано, са додатим размућеним јајетом и мало ситно сецканог першуновог листа...

savrsen izvor salmonele..

Ma idi begaj, jos i zivo jaje unutra.., bar malo da su ga pecnuli sa obe strane. pa ajde..od tog tartar bifteka jedino mi se svidja onaj tost i puter koji se topi..

pa ne bi valjda lekari to preporučivali, da se tako lako dobija salmonela?
Ne jedeš ga skroz živog, već samo ono u sredini ostane rozkasto-crvenkasto...
Kažu: 1,5min sa jedne i druge strane za krvavi biftek, 3 min za srednje pečen i 5 min za jače pečen

ne znam sta da ti kazem cicak..
kad si trudan - svaka zastita je neophodna..
u termicki neobradjenoj hrani ima najvise hranljivih materija..
ali je rizik od fasovane salmonele (makar to bile tvoje koke iz dvorista) toliki da nije vredan rizika..

savrsen izvor salmonele..
Па у принципу си у праву, али то важи само за већину са неотпорним стомацима и једнако лошим имуним системом, нисмо ми као врста баш тако метиљави колико нам је то цивилизација учинила.
Пази ја конзумирам од 1996. сирова јаја али вероватно никада нисам имао салмонелу(можда сам уопште имао за све те године тек неколико пута пролив, али то нема везе са наведеним), тако да лажеду доктори, што би моја покојна баба рекла.

afro, priznaj da si editovala post!
nije fer, neću da ispadnem nepažljiva forumašica, ne, ne
nije, ja ga pročitala, očiju mi... :D
ne znam sta da ti kazem cicak..
kad si trudan - svaka zastita je neophodna..
u termicki neobradjenoj hrani ima najvise hranljivih materija..
ali je rizik od fasovane salmonele (makar to bile tvoje koke iz dvorista) toliki da nije vredan rizika..

šta vam je danas, jaja, koke, kobasice... mante me... :whistling::mrgreen:

Па у принципу си у праву, али то важи само за већину са неотпорним стомацима и једнако лошим имуним системом, нисмо ми као врста баш тако метиљави колико нам је то цивилизација учинила.
Пази ја конзумирам од 1996. сирова јаја али вероватно никада нисам имао салмонелу(можда сам уопште имао за све те године тек неколико пута пролив, али то нема везе са наведеним), тако да лажеду доктори, што би моја покојна баба рекла.
:rotf::rotf::rotf::rotf:

A tema je Šta kuvamo danas!:mrgreen:

umreću od smeha, niste normalni majke mi...:rotf::rotf::rotf:

P.S. i ja mogu ciglu pojesti, niŠ mi neće bit... ;)
Ама то је млевено месо, не ,,пецка" се ко крвав бифтек!
ček ček, jede se živo mleveno meso, pomešano sa živim jajima, jel?

Pa to ko smesa za faširte...

Vecera-pica rolat,al smo se lepo najeli,najmiiiii:jede:

attachment.php

attachment.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back