gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
Pa misliiimmmm, pisi recept...ili daj link...ili sta god![]()
napisala sam sad recept jednoj zeni na drugom sajtu, pa cu dam samo kopiram
mrzi me da dva puta pisem ;D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa misliiimmmm, pisi recept...ili daj link...ili sta god![]()
kad se diglo, stavite u veliku serpu vode i 3 kesice sode bikarbone, svaka kesica ima 20 grama, i kad prokljuca ubacujete perece(prethodno ste ih od testa napravili, dok se voda grejala) sa svake strane perece treba da se kuvaju oko pola minute, resetkastom kasikom ih sputate u pleh na papir za pecenje, ja sam i taj papri blago premazala margarinom, posula sam ih samo susamom jer maka nisam imala i stavila ih u zagrejanu rernu da se peku
Hvala...i ja imam mali sporetic...tako da je odlican ovaj savet...steta bi bilo da pregori![]()

Ja lajkovala i prebacila na fejs da svi moji prijatelji uživaju u tvojim djakonijama
ali ne vidi GDE treba da kliknem...i kakva reklama![]()
malo glupavo pitanje,ali da li je parka zlo prase ?![]()

jel ovo u sredini ostalo zivo lisnato testo?
msm ne znam sto pih pekla lisnato testo na zivo![]()

bokice,pa nije tebi rekla![]()
msm ne znam sto pih pekla lisnato testo na zivo![]()

sve ste pobrkale![]()
jel ovo u sredini ostalo zivo lisnato testo?

Super ti je ova ideja za caj,ja nisam n i znala da se pravi i caj od djumbira,doduse nisam ga ni kupovala do sada.... Ali kupovala sam zelirani djumbir(nesto kao zele bombone),u prodavnicama zdrave hrane...Malo sam i prolistala po netu u vezi caja sa djumbirom,i bas je izgleda zdrav i ima ljekovita svojstva..... Sada znam kako cu iskoristiti ovaj ostatak djumbira..... Hvala....Moze da stoji jedno vreme,mozda dve tri nedelje,a za zamrzivac nisam sigurna.
Mozda mozes da ga izrendas i osusis pa koristis kao zacin,ili da gledas da ga upotrebis u dogledno vreme,mozes da pravis caj od djumbira,odlican je i zdrav,

Nemam pojma... ne zalazim u detalje, dok je ovako ukusno...
Mislim da nije testo, već sir... jer je rolat onako baš širok, ne znam da li se konta po slikama... a i kore su tanke tanke...
Pitaću mamu...![]()