xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donela sam mu privezak iz Mercedesovog muzeja (ne za rođendan, nego ovako), 10 evrića ga platila.
Pitao me ladno:"A šta će mi to?"
Manijak.
Manijak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto mu ne kazesDonela sam mu privezak iz Mercedesovog muzeja (ne za rođendan, nego ovako), 10 evrića ga platila.
Manijak.![]()
Mogla bi neke kolace da mu napravim,
On obozava slatko...![]()
sto mu ne kazes
da te povredjuje,i da se popisao na tvoj trud
bezobziran je,i nije u redu,jer da ti njemu tako kazes ne bi mu bilo ok
ja sam uzela od keve groznu majicu,nosila je dva puta cisto da je ne uvredim,jer je isla zena i trudila se da mi nesto kupi,nije u pitanju majica nego paznja
stvarno nije lepo![]()
Šta god da kupim, nađe neku zamerku. Neću više ništa ni kupovati. Dobro, opet ću dobiti zamerku.![]()
Ozbiljno ti kazem,
Sedi popricaj s njim...
Puci ces jedan dan pa ces mu svasta reci.
Bolje lepo sedi jedan dan s njim, popijte kafu i ispricaj mu sve sto ti je na dusi.
Tata ti je, razumece te! Sigurna sam!
Koliko god da je tvrdoglav i na svoju ruku, zeli ti najbolje.
Uvek se setim one:"Roditelj je jedina osoba koje zeli da budes bolja od njega!"![]()
ma ja ti kazem on tim gestovima pokusava da ti stavi do znanja da ces uvek biti njegova nezrela devojcica koja nista ne zna ili da zeli neki drugi poklon..odnesi mu test trudnoce da nosis blizanceKupila sam mu jednom St. George džemper u njegovoj omiljenoj boji. Nije mu se svidela boja.
Pricamo o xellinom ocu, koji je sumnjam ista od gore navedenog.Osim onih par stotina hiljada roditelja koji tuku, sexualno i fizički i psihički maltretiraju decu, izbace ih na ulicu, uskraćuju im osnovno pravo a o je pravo na srećno detinjstvo.
Tvoj tata je super. I moj tata je super. Ali roditelji nisu savršen abića iz bajki. Ima ih gomila skotova i egocentrika kojima, da ima neke pravde, bi se reproduktivni organi sasušili u ranoj adolescenciji da se ne razmnožavaju.
Joj!Kupila sam mu jednom St. George džemper u njegovoj omiljenoj boji. Nije mu se svidela boja.
Joj!
Probaj da prestanes da se nerviras oko toga. Znam da je tesko ali probaj, nista nerviranjem neces postici. Neki ljudi su jednostavno takvi i vrlo je verovatno da se nece nikada promeniti. Znam jer imam jednu takvu osobu u porodici. Njoj NIKADA, NISTA nije dobro. Moze covek da se pokida od truda, da dubi na glavi, da misli da je organizovao ne znam ti ja vec sta, dzaba. Uvek nezadovoljna. I tako sam ja prestala da se trudim i mnogo mi je lepo. Pa sada kada kritikuje neka ima razlog, sta da joj radim. Ne pada mi na pamet da se kidam zbog nekoga ko to ne ceni.
ma ja ti kazem on tim gestovima pokusava da ti stavi do znanja da ces uvek biti njegova nezrela devojcica koja nista ne zna ili da zeli neki drugi poklon..odnesi mu test trudnoce da nosis blizance![]()
ma ja ti kazem on tim gestovima pokusava da ti stavi do znanja da ces uvek biti njegova nezrela devojcica koja nista ne zna ili da zeli neki drugi poklon..odnesi mu test trudnoce da nosis blizance![]()
Mozda samo hoce da joj kaze da je bolje da mu nista ne kupuje.
tek je onda folirant svakom je drago kad se neko setiMozda samo hoce da joj kaze da je bolje da mu nista ne kupuje.
Ne mora da znaci. Drugarica kojoj se moj poklon mnogo svideo rekla mi je u poverenju da su je neki ljudi ponizili svojim poklonima. Naravno nije im to rekla, bila je fina.