Sta kupujete tati za rodjendan?

Donela sam mu privezak iz Mercedesovog muzeja (ne za rođendan, nego ovako), 10 evrića ga platila.

Pitao me ladno:"A šta će mi to?"

Manijak. :sad2:
sto mu ne kazes
da te povredjuje,i da se popisao na tvoj trud
bezobziran je,i nije u redu,jer da ti njemu tako kazes ne bi mu bilo ok
ja sam uzela od keve groznu majicu,nosila je dva puta cisto da je ne uvredim,jer je isla zena i trudila se da mi nesto kupi,nije u pitanju majica nego paznja
stvarno nije lepo :neutral:

Mogla bi neke kolace da mu napravim,
On obozava slatko... :)

Kad napravim tortu, smara da ima u njoj mnogo margarina (a nema ni gram). Ono, verovatno mu čudno što je torta višlja od 4 cm (navikao na kevine patišpanj + puding + patišpanj koji zgnječi sav puding "torte" :roll:)

I tako... :rumenko:

sto mu ne kazes
da te povredjuje,i da se popisao na tvoj trud
bezobziran je,i nije u redu,jer da ti njemu tako kazes ne bi mu bilo ok
ja sam uzela od keve groznu majicu,nosila je dva puta cisto da je ne uvredim,jer je isla zena i trudila se da mi nesto kupi,nije u pitanju majica nego paznja
stvarno nije lepo :neutral:

:heart:

P. S. Bojim se da mu kažem da mi ne nađe neku zamerku :mrgreen:

I trudim se da ne mislim o tome, al "načela" me ova tema :rida:

Knjige. Za Novu godinu sam mu kupila najnoviji roman Vuka Draškovića, voli kjige o lokalnim i svetskim zaverama i konspiracijama, moj Ilija Čvorović:mrgreen:, belgijske praline, torte (posebno "markizu" i cheesecake), u ponedeljak mu je rođendan, mogla bih mu kupiti neku dobru knjigu o rasama pasa. To bi ga obradovalo. Voli i dobra vina. Bilo šta od opreme za pecanje. I ona skupa/luksuzna nalivpera.

Šta god da kupim, nađe neku zamerku. Neću više ništa ni kupovati. Dobro, opet ću dobiti zamerku. :roll:

A sto mu ne kazes da je nezahvalan?
Da te povredjuje.
Nije lepo.

Moj je susta suprotnost.
On je zahvalan za sve zivo.
Njemu to kupovanje poklona nista ne znaci, ma jok.
Samo da smo mi zajedno i to mu je sve.
A pogotovo kako je omatorio(57 god), juce ga zove moj brat i snaja da cestitaju
a njemu oci pune suza... jao nazvali me... jao setili se... (a inace se cuju svaki drugi dan ahahahahha),
Ali njemu to znaci ej!
Rucali kod nas u letnjikovcu, pa otvorili vino, a Pedja samo jurca i smeje se a on srecan,
kaze meni posle:"Znas ja cu ovaj rodjendan da pamtim po ovom rucku bas nam je bilo lepo!"

Za poklon sam mu kupila nesto sto jako voli...
uzeli smo mu i ono crveno srce najbolji deda...
I cestitku, :)
I slatkiseeeeeee

Ozbiljno ti kazem,
Sedi popricaj s njim...
Puci ces jedan dan pa ces mu svasta reci.
Bolje lepo sedi jedan dan s njim, popijte kafu i ispricaj mu sve sto ti je na dusi.
Tata ti je, razumece te! Sigurna sam!
Koliko god da je tvrdoglav i na svoju ruku, zeli ti najbolje.

Uvek se setim one:"Roditelj je jedina osoba koje zeli da budes bolja od njega!" :)

Osim onih par stotina hiljada roditelja koji tuku, sexualno i fizički i psihički maltretiraju decu, izbace ih na ulicu, uskraćuju im osnovno pravo a o je pravo na srećno detinjstvo.

Tvoj tata je super. I moj tata je super. Ali roditelji nisu savršen abića iz bajki. Ima ih gomila skotova i egocentrika kojima, da ima neke pravde, bi se reproduktivni organi sasušili u ranoj adolescenciji da se ne razmnožavaju.

Osim onih par stotina hiljada roditelja koji tuku, sexualno i fizički i psihički maltretiraju decu, izbace ih na ulicu, uskraćuju im osnovno pravo a o je pravo na srećno detinjstvo.

Tvoj tata je super. I moj tata je super. Ali roditelji nisu savršen abića iz bajki. Ima ih gomila skotova i egocentrika kojima, da ima neke pravde, bi se reproduktivni organi sasušili u ranoj adolescenciji da se ne razmnožavaju.
Pricamo o xellinom ocu, koji je sumnjam ista od gore navedenog.
Mislim da je samo nerazumevanje i nesporazum i njegova narav u pitanju.
Svi mi imamo sta da zamerimo roditeljima, ako cemo da sitnicarimo.
Ali zasto bi to radili?
I ako smo odrasli, sazreli, mozda mozemo i mi njih promeniti malo, zar ne?

Kupila sam mu jednom St. George džemper u njegovoj omiljenoj boji. Nije mu se svidela boja.
Joj! :lol:

Probaj da prestanes da se nerviras oko toga. Znam da je tesko ali probaj, nista nerviranjem neces postici. Neki ljudi su jednostavno takvi i vrlo je verovatno da se nece nikada promeniti. Znam jer imam jednu takvu osobu u porodici. Njoj NIKADA, NISTA nije dobro. Moze covek da se pokida od truda, da dubi na glavi, da misli da je organizovao ne znam ti ja vec sta, dzaba. Uvek nezadovoljna. I tako sam ja prestala da se trudim i mnogo mi je lepo. Pa sada kada kritikuje neka ima razlog, sta da joj radim. Ne pada mi na pamet da se kidam zbog nekoga ko to ne ceni.

Joj! :lol:

Probaj da prestanes da se nerviras oko toga. Znam da je tesko ali probaj, nista nerviranjem neces postici. Neki ljudi su jednostavno takvi i vrlo je verovatno da se nece nikada promeniti. Znam jer imam jednu takvu osobu u porodici. Njoj NIKADA, NISTA nije dobro. Moze covek da se pokida od truda, da dubi na glavi, da misli da je organizovao ne znam ti ja vec sta, dzaba. Uvek nezadovoljna. I tako sam ja prestala da se trudim i mnogo mi je lepo. Pa sada kada kritikuje neka ima razlog, sta da joj radim. Ne pada mi na pamet da se kidam zbog nekoga ko to ne ceni.

:lol:

Ma, ne nerviram se... ;)

Samo kontam koliko je glupo to ponašanje....

Možda sam iza onih plačljivih smajlija trebala staviti par onih što se smeju, jer istina i smešno i tužno je u isto vreme...

Ja nikad nisam bila nezahvalna, pa se svaki put "oduševim" njegovom novom-starom reakcijom. :lol:

Ima ljudi, tako hronično nezadovoljnih, nema to veze sa mnom, pobogu pa ja sam idealna. :andjeo:

ništa...eventualno neka sveća od 5 dinara jednom godišnje...

img.php

A možda je samo kao moja mama - ne ume da se obraduje, a da slučajno ne dobije poklončić bi se umusio kao neko dete :))))
Tako ona - kad joj kupim, sve nešto ne zna šta bi s tim, pogotovo ako je garderoba u pitanju, taman pomislim ubola sam joj ukus a vidim da je nešto kisela.
Na putovanju joj kupim onu glupu kuglu sa snegom a ona srećna k'o majmunče.
Sto ljudi sto ćudi, jbga :))))

pa ne kupujem mu nista, nemamo taj obicaj u porodici da dajemo poklone za rodjendane i praznike, al kad bih mu kupila nesto to bi bila neka istorijska dokumentovana knjiga o ratovima, neka enciklopedija tog tipa, osvajanja, politika itd. mada je on fensi, sad samo kindl, samo kompjuterisa, ja sam nekako jos old skul pa volim da razvlacim i brlozim knjige. a ako neko meni oce poklon za rodj isto samo knjiga, da se ne bi blamirali kakvim modnim glupostima il daleko bilo mindjusama koje nemam de da stavim :heart:

Back