Sta kupujete tati za rodjendan?

drugarica ti je malo komplexasica jer se ne gleda na to licno jer se ukusi razlikuju..ili je neko mislio da je to pogodan poklon ili nije imao za nesto drugo

Evo ja imam neki set za vino od HipoAlpeAdria banke, valjda su ga kinezi pravili. Uvalili tati, ne znamo sta cemo sa tim. Samo sam olovke zadrzala, upaljaci i rokovnici nam takodje ne trebaju. O takvim poklonima pricam.

:eek:

img.php

Sta se cudis, kupujes tati privezak za kljuceve sa znakom mercedesa umesto da mu kupis mercedes :)

Meni su mama i tata kupili android za rodjendan a ja sam im sa tog androida poslala cestitke sa tortom, svecicama i poklonima koje sam sama nacrtala za njihov rodjendan i bili su odusevljeni

Poslednja izmena:
Evo ja imam neki set za vino od HipoAlpeAdria banke, valjda su ga kinezi pravili. Uvalili tati, ne znamo sta cemo sa tim. Samo sam olovke zadrzala, upaljaci i rokovnici nam takodje ne trebaju. O takvim poklonima pricam.
ma nema veze prosledis dalje..drugo je ako je neko blizak pa zna na sta se lozis a donese ti album za slike koje je dobio za dz tamo gde je izradjivao fotografije..a ti poslednju sliku uradila za maturu..mislim to sam ja dobio od sestre mentola..a vozim mercedesa i odusevio bi se tim priveskom koji u minhenu nisam kupio pos mi bilo krivo..tako da xello prosledi:lol:

Back