Sta kupujete tati za rodjendan?

svaki put i knjigu,mada je vrlo tesko jer njega bibliotekarka zove na kucu kad dobija nove knjige
uz to obicno i nesto od garderobe,poslednji put kupace gace i sorc
najvise mu se dopalo kad je dobio pre par godina kofer sa alatom za rostilj,bilo je u merkuru,bas luksuzno pakovanje
i obozava pljosku za rakiju koju sam odnela na graviranje i nosi njegov inicijale
mi cesto putujemo vozom na more i to mu je ritual da cim sedne u voz sipa mami i njemu rakijicu iz te pljoske,pa se vade sendvici,pa vino...

kupujes mu ono sto znas da ga interesuje
moj voli i ribolov,pa sam kupovala i neobicne udice,peskafonde,gumene cizme sa tregerima,kutiju za alat u koje moze da se stavi pribor za pecanje
knjige o vinu,knjige o morskim ribama,o spremanju ribljih specijaliteta
a ako je matorcima za godisnjicu ima divna knjiga od igora mandica,zove se bracna kuhinja.divni su recepti,a pisana je vrlo duhovito sa divnim zgodama...

Knjige, jer voli i obožava da čita. A, taj gen sam i ja nasledila od njega. Uvek na Sajmu knjiga krišom uzmem nešto, što je hteo da ima, i onda za rođendan bude ono: "Ta - na - na - na.....izvoliiiiiii. " :) Moj otac voli knjige i praktične stvari. Ne voli ono šta će da hvata prašinu. Zato eto, ako nisu knjige, onda neke stvarčice za majstorisanje, ili neki izum, uglavnom nešto što se može koristiti, što nije za ukras.

:bye:

kupujes mu ono sto znas da ga interesuje
moj voli i ribolov,pa sam kupovala i neobicne udice,peskafonde,gumene cizme sa tregerima,kutiju za alat u koje moze da se stavi pribor za pecanje
knjige o vinu,knjige o morskim ribama,o spremanju ribljih specijaliteta
a ako je matorcima za godisnjicu ima divna knjiga od igora mandica,zove se bracna kuhinja.divni su recepti,a pisana je vrlo duhovito sa divnim zgodama...
:prstic:
bruka brate

Knjige, to je jedino sa radošću prihvatao i uvek čitao u jednom dahu, čak i ako je neko đubre :lol:
Par puta sam se zeznula pa probala sa džemperom i košuljama pa me nakrpio što sam se trošila.
I da, kod njega je uvek lepo prolazila kozmetika.
Gaće i čarape sa kiselim smeškom.
Alkohol nije odbijao.
Ne znam čičak, tvoj je tata, ti ga znaš, kako ja da ti kažem? :lol:

Back