Sta koristite:ADSL ili dial up?

sta koristite

• ADSL

• dial up

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne ispadne da miniram temu, ali pošto si me već pitao, cena nekog kablovskog FLAT SURF paketa je slična ceni koju nude drugi provajderi, a i odnos dow/up je isti 1:8, recimo, evo par primera kod SBB-a, Telekoma i SezamPro-a:

s tim, što kod SezamPro-a nije uračunat PDV!

Međutim, kablovski FLAT HOME paketi su mnogo bolji izbor jer nude mnogo više, prvo odnos dow/up je 1:2 a imaš i mogućnost dodatnog lokala sa brzinama x2! I ove cene se tu negde kreću, recimo ja konkretno koristim paket 256/128 sa lokalom 512/384 i za sada mi je sasvim dovoljan! Evo uporedi, pa sam izvedi zaključke. ;)

http://forum.krstarica.com/[URL=htt...sbboviflathomepaketisadod8.th.jpg[/IMG][/URL]

To je protok izmejdu korisnika SBB-a. ;)

Da vidimo.1400-1500 je paket 512/64 kod svih provajdera,bez obzira da li je ADSL ili cable.
Ako hocete kod sbb-a pogodnosti u lokalu a pri tom da i dalje imate 512treba vam min 2500 i gubite dinamicku IP.Ako hocete za 1400 onda dobijete 256 i opet nemate dinamicku IP.

Sve vam to dodje na isto ;) Smislio je to neko ko nema nameru da vam da vise nego sto mora ;)

Poslednja izmena:
@wujaymarkoff

Nema potrebe da se izvinjavaš, tu smo da neke stvari razjasnimo. Naime, svi korisnici kablovskog net-a su umreženi tj. međusobno povezani i taj da ga nazovem 'intranet' predstavlja lokal! Tu su ti brzine duplirane, a negde i više i od toga. Svi oni između sebe mogu da razmenjuju raznorazne fajlove putem 'p2p' programa (kao što su StrongDC++, ApexDC++, PWDC++... itd.), a sve to preko odgovarajućih Hub-ova (neka vrsta servera ili tome sl.) na koje se konektuju koristeći ove programe.

Ja sam imala SBB koj mi sjebao prethodni komp,i tastature...padne sistem nece se makne komp...izvucem usb ono radi,ubacim komp blookiran...bolji mi je ADSL jer placam samo koliko skinem MB,a ovde sam mesecno placala isto...ovako mi stize mozda 200-500din

Ni jedno ni drugo vec wireless! U pocetku zato jer nisam imao mogucnosti za ADSL (citaj ovim nesposobnjakovicima iz Telekoma ce biti potrebno jos 100 godina da postave digitalne centrale i ADSL uredjaje u iste), a sada sam itekako zadovoljan pa i ne planiram da menjam za bilo sta drugo. Mada, satelitski internet kada postane dostupan u Srbiji...mmm :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back