Sta ko misli o ........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vas cujem....
1.Da li ima neko ovde na forumu ko vas jako nervira.....po postovima ili jednostavno vas nervira nesto kod te osobe....bilo sta........?
2.Da li ima neko ko vam se svidja ali ne znate kako da toj osobi pridjete ili vas nesto drugo sprecava da je upoznate....?
3.Koga ste opazili ....onako da vam je zapao za oci...i zasto,po cemu?
Iskreno...a ko bude prozvan neka se ne ljuti....

Ne sme se pricati o drugim clanovima foruma.....;)
Zatvorice ti temu videces:sad2:

Da vas cujem....
1.Da li ima neko ovde na forumu ko vas jako nervira.....po postovima ili jednostavno vas nervira nesto kod te osobe....bilo sta........?
2.Da li ima neko ko vam se svidja ali ne znate kako da toj osobi pridjete ili vas nesto drugo sprecava da je upoznate....?
1. Да.
2. Не.
3. Неколико људи се издваја оригиналношћу, а запазила сам неколико људи сличних мени. Е, за око ми нико није запао... Болело би то :eek:

А да чујем ја тебе. Јеси ли ти учитељица? :confused:

Da vas cujem....

Meni je zapala za oko Madonnagirl:manikir:
prisao sam joj ona me je odbiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sad2:
Nece da vodimo ljubav na cebencetu u parku:besna:

Da vas cujem....

3.E meni su zapale dve osobe za oko.....ona sto ima sliku Kyle Minogue....ovde ima dosta njenih postova i....onaj sto ima paju patka sa macem ,teget avatar je u pitanju....Oni su mi onako dragi.
Niko me jos nije iznervirao niti ce...
2.Oni su mi ok po postovima...njih sam zapazila...rano je da ja diskutujem o tome jos...treba vremena tek sam stigla na forum
Eto
A sto ce zatvoriti temu?
Pa ne vredjamo nikog...samo napisemo imena ili opuisemo avatar i to je to.....

1. Да.
2. Не.
3. Неколико људи се издваја оригиналношћу, а запазила сам неколико људи сличних мени. Е, за око ми нико није запао... Болело би то :eek:

А да чујем ја тебе. Јеси ли ти учитељица? :confused:
Hehehe za oko....bolelo bi....slatko:)
Nasm,ejala si me.O Boze sta mi je....sva sam nesto "mekana".........
Stara Dragano vrati seeeeeeee

3.E meni su zapale dve osobe za oko.....ona sto ima sliku Kyle Minogue....ovde ima dosta njenih postova i....onaj sto ima paju patka sa macem ,teget avatar je u pitanju....Oni su mi onako dragi.
Niko me jos nije iznervirao niti ce...
2.Oni su mi ok po postovima...njih sam zapazila...rano je da ja diskutujem o tome jos...treba vremena tek sam stigla na forum
Eto
A sto ce zatvoriti temu?
Pa ne vredjamo nikog...samo napisemo imena ili opuisemo avatar i to je to.....

Jooooj na cebencetu na benkici....sjatko....joj Boze sta mi je....
Odmah smeksam na tako sjatke reci,bebaste :)
CmoKkic
Pa ocU to moderatori i admini....Kazrm i ja bas kvarno ali takva su pravila...

Ona mi ne da.....Mamaaaaaaaaaaaaaaaa:besna::cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back