sta kazu astro znaci posle seksa?

Miss_Jo

Zainteresovan član
Poruka
249
Ovan: "Super, hajde da to opet uradimo!"

Bik: "Gladan/gladna sam-dodaj mi picu."

Blizanci: "Da li si video/la tv upravljac?"

Rak: "Kada cemo se vencati?"

Lav: "Zar nisam bila/bio fantastican?"

Devica: "Treba da operem posteljinu."

Vaga: "Bilo mi je dobro ako je i tebi bilo dobro."

Skorpija: "Mozda treba da te malo vise uputim u seks."

Strelac: " Nemoj da me zoves-zvacu te ja."

Jarac: "Imas li vizit kartu?"

Vodolija: "A sada da probamo bez odece."

Ribe: "Kako rece da se zoves?"

Ovo sam skinula s nekog sajta... koliko je istina, aj da vas cujem...

Miss_Jo:
Rak: "Kada cemo se vencati?"

za razliku od cokolade ovo mogu da potvrdim da je tacno
c014.gif

peach:
begmaki:
Gazdarica:
Ja se jedino u svom poznaku mogu pronaci... U znaku nikako... :roll:

Za seks je dominantniji podznak!!!!!!!!!!!!
:shock: nemoguce! pa,pranje posteljine je poslednje sto mi pada na pamet u tom trenutku...a i posle :?

Ja sam hteo da kazen da je u seksu kao faktor znaka dominantniji podznak nego znak, sto ne znaci da je definitivno onako kako je podznakom odredjeno. Za seks su prvenstveno bitni:
-polozaj marsa
-postavljenost 8. kuce
-planete u 8. polju
-znakovi u 8. polju
-ogroman broj aspekata sa marsom, venerom,....
-itd.

U astrologiji se ne sme nikako biti bukvalista tipa "Sad smo se kresnuli, a sad cu da perem posteljinu, a kasnije mozda i zavese" ili "Bila je dobra seva, a sad bi mogli da podgrejemo sarmu..."
:?

begmaki:
peach:
begmaki:
Gazdarica:

:shock: nemoguce! pa,pranje posteljine je poslednje sto mi pada na pamet u tom trenutku...a i posle :?

Ja sam hteo da kazen da je u seksu kao faktor znaka dominantniji podznak nego znak, sto ne znaci da je definitivno onako kako je podznakom odredjeno. Za seks su prvenstveno bitni:
-polozaj marsa
-postavljenost 8. kuce
-planete u 8. polju
-znakovi u 8. polju
-itd.

U astrologiji se ne sme nikako biti bukvalista tipa "Sad smo se kresnuli, a sad cu da perem posteljinu, a kasnije mozda i zavese" ili "Bila je dobra seva, a sad bi mogli da podgrejemo sarmu..."
hm,meni mars u blizancima...kazu :roll: ...je l' to sad znaci da trazim daljinski posle sexa da vidim na tv-u reklame za deterdzente,jer treba ipak posteljinu oprati :lol: :wink:

peach:
begmaki:
peach:
begmaki:
Gazdarica:

-polozaj marsa
-postavljenost 8. kuce
-planete u 8. polju
-znakovi u 8. polju
-itd.

hm,meni mars u blizancima...kazu :roll: ...je l' to sad znaci da trazim daljinski posle sexa da vidim na tv-u reklame za deterdzente,jer treba ipak posteljinu oprati :lol: :wink:

To znaci posto ti je mars (seksualnost) u vazdusnom znaku da ti je seks vise nego kod drugih tipova - stvar misli, reci, atmosfere. Razgovori, flert, nove ideje o seksu, igra, erotski casopisi i slicno. Strasti su jako malo izrazene.

peach:
naturaly:
peach:
sto ce reci da to radis bar 3 puta zaredom...ako je suditi po onome sto ovnovi izgovore posle sexa :roll: :lol: :?:

Mislis 4 puta za redom...svaki ovan po 2 puta
:?: :oops: :oops: :oops:
da,vidis...losa mi kombinatorika :roll: :oops:
jos ako je i kvalitet ovnovski,ihaaaaj!
cek' da operem posteljinu na brzaka :lol: :lol: :lol:

hm volim device (i ovo mozes protumaciti po volji) :lol: :lol:

p.s. Ajde operi i meni kad si vec tu!

begmaki:
peach:
begmaki:
peach:
begmaki:
Gazdarica:

-polozaj marsa
-postavljenost 8. kuce
-planete u 8. polju
-znakovi u 8. polju
-itd.

To znaci posto ti je mars (seksualnost) u vazdusnom znaku da ti je seks vise nego kod drugih tipova - stvar misli, reci, atmosfere. Razgovori, flert, nove ideje o seksu, igra, erotski casopisi i slicno. Strasti su jako malo izrazene.
uf,pa erotski casopisi i bilo sta slicnog vizuelnog tipa me ne privlaci uopste :? :x ma i strasti su mi bas...meni je mesec u skorpiji,rekose mi da sam opaka neka :roll:
al' da mi jeste stvar atmosfere-jeste :roll: 8) :wink:

naturaly:
peach:
naturaly:
peach:
sto ce reci da to radis bar 3 puta zaredom...ako je suditi po onome sto ovnovi izgovore posle sexa :roll: :lol: :?:

Mislis 4 puta za redom...svaki ovan po 2 puta
:?: :oops: :oops: :oops:
da,vidis...losa mi kombinatorika :roll: :oops:
jos ako je i kvalitet ovnovski,ihaaaaj!
cek' da operem posteljinu na brzaka :lol: :lol: :lol:

hm volim device (i ovo mozes protumaciti po volji) :lol: :lol:

p.s. Ajde operi i meni kad si vec tu!
ja devica samo u podznaku,j.ga :lol: ...mislim,u mojim godinama bi to bilo i malo nenormalno da je drugacije :wink:

Back