sta kazete N A T O da ce proci ovuda

misa_01:
sta kazete N A T O da ce proci ovuda
A što da ne ?!?
Samo će posle tog PROLASKA izgledati k'o unezverena grupa prevarenih NUDISTA, kad " pošteno " građanstvo ovdašnje, primeni paranormalne moći sticanja ( tuđih ! ) materijalnih dobara !!!
Već vidim Burduša, na Najlon - pijaci : " nov " Stinger " ?!? cena ?!? ma, sitnica, to ide pride uz onaj olupani escajg !!! " :lol:

Srbija baza SAD
Američki vojnici uskoro će, osim što mogu da prelaze preko teritorije Srbije i Crne Gore, moći i da se zadržavaju u našoj zemlji. Kako „Blic“ saznaje, Ministarstvo odbrane već je dostavilo najvišim državnim organima Srbije nacrt sporazuma kojim će biti omogućeno privremeno stacioniranje američkih trupa na našoj teritoriji.

- U toku su pripreme za potpisivanje sporazuma između SCG i SAD koji predviđa mogućnost da se snage SAD zadrže na našoj teritoriji u određenom vremenskom periodu. Ali, to nije ugovor o bazama, jer bi se samo radilo o privremenom stacioniranju snaga SAD na našoj teritoriji. Reč je o takozvanim tipskim sporazumima koje SAD potpisuju sa svim zemljama sa kojima imaju partnerske odnose - izjavio je ministar odbrane SCG Prvoslav Davinić. Prema njegovim rečima, sporazumom bi se predvidela obaveza da svaki američki zahtev bude prethodno najavljen i odobren.

Zoran Dragišić sa Fakulteta civilne odbrane podržava najavu potpisivanja ugovora sa SAD. On za „Blic“ objašnjava da ne postoji obrazac po kojem se potpisuju slični sporazumi i da konkretna rešenja o periodu i mestu stacioniranja američkih trupa zavise od slučaja do slučaja. Dragišić ističe da je važno da naša zemlja iz tog sporazuma izvuče što veću bezbednosnu i političku korist.

- Kroz taktičko partnerstvo sa SAD ojačaćemo našu političku poziciju. Važno je da u slučaju problema, recimo na Kosovu, imamo nekog jakog iza leđa. Ništa ne možemo sami, bez saradnje sa susedima i Amerikancima. Devedesete su nas naučile šta znači biti protiv integracija - upozorava on.

Strahovanja da će američki vojnici „divljati“ po Srbiji Dragišić doživljava kao „gluposti“.

- Naravno da će neki od njih praviti probleme, potući se, pregaziti nekoga... Ali, toga ima i kad oni nisu tu. Pa, ovde su ljudi, koji divljaju džipovima, proglašavani za heroje - navodi Dragišić.

Davinićeva najava izazvala je oprečne reakcije stranaka. Poslanik DSS Đorđe Mamula kaže da zadržavanje američkih vojnika na našoj teritoriji nije potrebno, i u tome ne vidi nikakvu bezbednosnu korist za Srbiju.

Radikali su šokirani najavom ministra odbrane.

- Ti ljudi nisu normalni! S kim su se dogovorili, da li je Skupština odlučila da mogu da pregovaraju sa Amerikancima?! - ogorčen je Aleksandar Vučić.

Funkcioner G17 plus Čedomir Antić u potpunosti podržava evroatlantske integracije, pa i potpisivanje pomenutog ugovora sa SAD. - SAD su jedina velika sila u ovom trenutku i mi nemamo alternativu - kaže on.

Portparol DS Đorđe Todorović kratko je izjavio da će u toj stranci sporazum sa SAD komentarisati tek kad ga vide.

"Blic"

Ne samo da ce proci ovuda , nego ce i kampovati !

. . .:
Kako ste nezahvalni. . . Posle toliko godina konacno da nam dodju neki "turisti" i vi oma protiv njih. . . Pa gde vam je ona topla vojvodjanksa dobrodoslica? :lol:

Pa da im prodamo Labusove proizvode kao Knjaz Milosa i sl. Nije se on mucio za dzabaka. Iovako ce njegova lopovska Partija da izgubi, i nestane kao da nikada nije postojala pa daj da maznem sto se maznuti moze. Od provizije se zivi, ako niste znali.
Sada cemo da im prodajemo nase proizvode, narocito secer a crnogorci ce da izvoze oruzje (oni se razumeju u to prema ministru Davinicu :lol: a i za to pripada provizija. Pa za koj klinac je postao ministar, ne da pomogne ( i ne moze i da hoce jer je ogranicen) vec da se nakrade na bilo koji nacin.

marlon:
Ovo je mozda digresija, ali da li se od vas neko seca poslanika SPS Branka Lazica i njegove price o dedi i unuku. Poenta je bila : samo se vi smejte a kraj ce biti vrlo tuzan. E sad da deda odvede Nato u mocvaru a sipce u Albaniju to bi vec vredelo...

Не схватам да многима није јасно ДА ЈЕ У ПИТАЊУ
ВЕЛЕИЗДАЈА... Давинић и његове приче... смешно...
па он је био 10 пута глупљи од саме ТВ водитељке...
НАТО уопште не пролази, већ долазе трупе ДА БИ У
ТРЕНУТКУ ПРОГЛАШЕЊА НЕЗАВИСНОСТИ КОСОВА И САМУ
ПОМИСАО НА ОДБРАНУ УГУШИЛИ ПУЦАЊЕМ У ГЛАВУ СВАКОМЕ
КО БИ ПОМИСЛИО ДА ЈЕ КОСОВО СРПСКО, ОСИМ ТОГА НАТО
ДОЛАЗИ ДА БИ ОТЦЕПИО И ЈУЖНУ СРБИЈУ, РАШКУ,
ВОЈВОДИНУ И СВЕ КАКО СТОЈИ У ЊИХОВИМ ПЛАНОВИМА.

Тај скот Давинић прво је сје*бо Војску, а сада када се немамо "су чим" бранити као бајаги доводи НАТО против Шиптара - па само би тотална будала могла поверовати таквим глупостима.

САМО СУ ЂУБРЕТА ИЗДАЈНИЧКА ЗАБОРАВИЛА МАЛУ ЧИЊЕНИЦУ
А ТА ЈЕ ДА СУ СВИ ОТПУШТЕНИ ОФИЦИРИ И ДАЉЕ
СРПСКИ ОФИЦИРИ...

Procice sigurno jer su nasu drzavu prodali onaj narkoman Vuk Draskovic i mali pederko Davinic (kao bajagi ministar). I to bez znanja i odluke Vlade !!! A sta ce im i Vlada. Ona predstavlja ionako farsu. Neko je za to dobio pare ili privilegije.
Zasto ne priznamo da smo okupirani, da smo prodali drzavu. Kada pocnu da spartaju Srbijom NATO-vci, radice sta hoce, necemo moci nista da im ucinimo jer su oni kao "bele mecke" zakonom zasticene. Oni gde odu, iza njih ostaju zrtve, silovane zene, "slicajno" ubijeni i svi, bas svi, nece nikada odgovarati pred sudom vec ce biti poslati sa "njihovog aerodroma" gde mi ne moze da udjemo, "njihovim avionom" gde mi ne moze da kontrolisemo i bice im "sudjeno" u Americi. TO JE NATO, prava slika NATO-a. Kada ovo kazem, mislim iskljucivo na amerikance jer su jedino oni maloumni, ludi i ograniceni. Takve ih biraju. Za njih su NATO-vci iz drugih zemalja, prava GOSPODA.
Uostalom ako smo prodali Kosovo, sto nebi i Srbiju. Zapravo Kosovo su prodali sami kosovari koji su za ogromne pare prodali Siptarima svoje kuce, imanja i imovinu, dosli u Srbiju, nakupovali kuce stanove, napravili firme, voze lude automobile a tretiraju se i dalje kao IZBEGLICE. Cak imaju i povlasticu oko uvoza automobila. I radna mesta dobijaju preko reda. Kao izbeglice.
Pa ako su oni prodali Kosovo, za koj klinac se mi sada dzapamo oko Kosova. Ili je to samo farsa da bi neko od politicara zaradio i na tome koji Euro. Boli dupe njih za oni saku jada Srba koji nisu uspeli na vreme da prodaju svoju imovinu.
Ako je tako, sto da ne prodaju, u paketu i Srbiju. Tu Vuk Draskovic prednjaci. Kada bih znao kakvu licnu korist ima od ovoga. Mozda ce mu ameri napraviti dete kod Danice :lol:

Gianfranco:
Procice sigurno jer su nasu drzavu prodali onaj narkoman Vuk Draskovic i mali pederko Davinic (kao bajagi ministar). I to bez znanja i odluke Vlade !!! A sta ce im i Vlada. Ona predstavlja ionako farsu. Neko je za to dobio pare ili privilegije.
Zasto ne priznamo da smo okupirani, da smo prodali drzavu. Kada pocnu da spartaju Srbijom NATO-vci, radice sta hoce, necemo moci nista da im ucinimo jer su oni kao "bele mecke" zakonom zasticene. Oni gde odu, iza njih ostaju zrtve, silovane zene, "slicajno" ubijeni i svi, bas svi, nece nikada odgovarati pred sudom vec ce biti poslati sa "njihovog aerodroma" gde mi ne moze da udjemo, "njihovim avionom" gde mi ne moze da kontrolisemo i bice im "sudjeno" u Americi. TO JE NATO, prava slika NATO-a. Kada ovo kazem, mislim iskljucivo na amerikance jer su jedino oni maloumni, ludi i ograniceni. Takve ih biraju. Za njih su NATO-vci iz drugih zemalja, prava GOSPODA.
Uostalom ako smo prodali Kosovo, sto nebi i Srbiju. Zapravo Kosovo su prodali sami kosovari koji su za ogromne pare prodali Siptarima svoje kuce, imanja i imovinu, dosli u Srbiju, nakupovali kuce stanove, napravili firme, voze lude automobile a tretiraju se i dalje kao IZBEGLICE. Cak imaju i povlasticu oko uvoza automobila. I radna mesta dobijaju preko reda. Kao izbeglice.
Pa ako su oni prodali Kosovo, za koj klinac se mi sada dzapamo oko Kosova. Ili je to samo farsa da bi neko od politicara zaradio i na tome koji Euro. Boli dupe njih za oni saku jada Srba koji nisu uspeli na vreme da prodaju svoju imovinu.
Ako je tako, sto da ne prodaju, u paketu i Srbiju. Tu Vuk Draskovic prednjaci. Kada bih znao kakvu licnu korist ima od ovoga. Mozda ce mu ameri napraviti dete kod Danice :lol:

E vidis Zola, to je sustina. Covek koji ima decu koja mu mu se skoluju u Srbiji i ako ima trunke morala i samopostovanja radije bi podneo ostavku nego to da potpise. Za izvrsavanje takvih naloga morao bi da budes teska gnjida od coveka.

eremita:
veKsla:
u potpunosti se slazem eremita sa tobom da su svi otpusteni oficiri srpski oficiri i da sada zbog prezivljavanja rade kao nocni portiri lozaci kotlarnica shoferi lucki radnici
mislis da se kod tih ljudi moze pobuditi oficirska cast za ostatkom ove zemlje

veKsla, у генерале ЈНА сумњам, али у српске ОФИЦИРЕ - НИКАД !
aj dobro verujem ti na rec
ja ovo gore napisao jer sam video svojim ocima
ok valjda sam lose zakljucio i voleo bih da sam se zaje*o u proceni

eremita:
veKsla:
u potpunosti se slazem eremita sa tobom da su svi otpusteni oficiri srpski oficiri i da sada zbog prezivljavanja rade kao nocni portiri lozaci kotlarnica shoferi lucki radnici

kol'ko sam ja shvatio, otpusteni oficiri su uglavnom stariji ljudi...znaci oficiri JNA...
srpski oficiri mogu biti jedino ljudi u dvadesetim i eventualno ranim tridesetim godinama...

Nexus 6:
eremita:
veKsla:

kol'ko sam ja shvatio, otpusteni oficiri su uglavnom stariji ljudi...znaci oficiri JNA...
srpski oficiri mogu biti jedino ljudi u dvadesetim i eventualno ranim tridesetim godinama...

Nisu bitne godine, covek je mislio na izdrkane matore komunjarske generale. Imas danas onog Stankovica sa VMA, trebao bi da bude ministar odbrane sta je covek u proslom ratu uradio za Srbiju. Kakvih se zala nagledao a oni mu dali nogu u dupe i jos ga sad za*ebavaju kao tuze ga sudu...cirkus

Back