storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
LePiaf:Da je cela ta prica oko NATO-a zaista toliko bitna bilo bi je vishe u medijima.
Па да, што ниси видео на ТВ-у, сигурно се није ни десило.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LePiaf:Da je cela ta prica oko NATO-a zaista toliko bitna bilo bi je vishe u medijima.
A što da ne ?!?misa_01:sta kazete N A T O da ce proci ovuda
Najveca potroshachicastorm cloud:Па да, што ниси видео на ТВ-у, сигурно се није ни десило.LePiaf:Da je cela ta prica oko NATO-a zaista toliko bitna bilo bi je vishe u medijima.![]()
DOKONI UM:Nisam bio 3 dana u Srbiji...
Jesu li prošli![]()
![]()
nesons:
. . .:Kako ste nezahvalni. . . Posle toliko godina konacno da nam dodju neki "turisti" i vi oma protiv njih. . . Pa gde vam je ona topla vojvodjanksa dobrodoslica?![]()
marlon:Ovo je mozda digresija, ali da li se od vas neko seca poslanika SPS Branka Lazica i njegove price o dedi i unuku. Poenta je bila : samo se vi smejte a kraj ce biti vrlo tuzan. E sad da deda odvede Nato u mocvaru a sipce u Albaniju to bi vec vredelo...
Gianfranco:Procice sigurno jer su nasu drzavu prodali onaj narkoman Vuk Draskovic i mali pederko Davinic (kao bajagi ministar). I to bez znanja i odluke Vlade !!! A sta ce im i Vlada. Ona predstavlja ionako farsu. Neko je za to dobio pare ili privilegije.
Zasto ne priznamo da smo okupirani, da smo prodali drzavu. Kada pocnu da spartaju Srbijom NATO-vci, radice sta hoce, necemo moci nista da im ucinimo jer su oni kao "bele mecke" zakonom zasticene. Oni gde odu, iza njih ostaju zrtve, silovane zene, "slicajno" ubijeni i svi, bas svi, nece nikada odgovarati pred sudom vec ce biti poslati sa "njihovog aerodroma" gde mi ne moze da udjemo, "njihovim avionom" gde mi ne moze da kontrolisemo i bice im "sudjeno" u Americi. TO JE NATO, prava slika NATO-a. Kada ovo kazem, mislim iskljucivo na amerikance jer su jedino oni maloumni, ludi i ograniceni. Takve ih biraju. Za njih su NATO-vci iz drugih zemalja, prava GOSPODA.
Uostalom ako smo prodali Kosovo, sto nebi i Srbiju. Zapravo Kosovo su prodali sami kosovari koji su za ogromne pare prodali Siptarima svoje kuce, imanja i imovinu, dosli u Srbiju, nakupovali kuce stanove, napravili firme, voze lude automobile a tretiraju se i dalje kao IZBEGLICE. Cak imaju i povlasticu oko uvoza automobila. I radna mesta dobijaju preko reda. Kao izbeglice.
Pa ako su oni prodali Kosovo, za koj klinac se mi sada dzapamo oko Kosova. Ili je to samo farsa da bi neko od politicara zaradio i na tome koji Euro. Boli dupe njih za oni saku jada Srba koji nisu uspeli na vreme da prodaju svoju imovinu.
Ako je tako, sto da ne prodaju, u paketu i Srbiju. Tu Vuk Draskovic prednjaci. Kada bih znao kakvu licnu korist ima od ovoga. Mozda ce mu ameri napraviti dete kod Danice![]()
veKsla:u potpunosti se slazem eremita sa tobom da su svi otpusteni oficiri srpski oficiri i da sada zbog prezivljavanja rade kao nocni portiri lozaci kotlarnica shoferi lucki radnici
mislis da se kod tih ljudi moze pobuditi oficirska cast za ostatkom ove zemlje
aj dobro verujem ti na receremita:veKsla:u potpunosti se slazem eremita sa tobom da su svi otpusteni oficiri srpski oficiri i da sada zbog prezivljavanja rade kao nocni portiri lozaci kotlarnica shoferi lucki radnici
veKsla, у генерале ЈНА сумњам, али у српске ОФИЦИРЕ - НИКАД !
eremita:veKsla:u potpunosti se slazem eremita sa tobom da su svi otpusteni oficiri srpski oficiri i da sada zbog prezivljavanja rade kao nocni portiri lozaci kotlarnica shoferi lucki radnici
Nexus 6:eremita:veKsla:u potpunosti se slazem eremita sa tobom da su svi otpusteni oficiri srpski oficiri i da sada zbog prezivljavanja rade kao nocni portiri lozaci kotlarnica shoferi lucki radnici
kol'ko sam ja shvatio, otpusteni oficiri su uglavnom stariji ljudi...znaci oficiri JNA...
srpski oficiri mogu biti jedino ljudi u dvadesetim i eventualno ranim tridesetim godinama...