jagodica35
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
Javljao se stalno, trudio se, cesto smo se vidjali. I to je trajalo skoro 2 meseca.. Posle toga se naglo distancirao i proslo je mesec dana posle toga smo se culi ali dosta redje.. Poceo je da mi prebacuje kako je to zbog toga sto stalno on sve prvo radi, sto je i istina jer mu sam se javila par puta i zvala da se vidimo jedanput dvaput i znam da je to moja greska, ali to sam tek kasnije shvatila jer nisam ni mislila da mu je to bitno s obzirom da sam pokazala da sam zainteresovana.. Nisam htela da resavam probleme preko poruka pa o tome dalje nismo ni raspravljali sada je proslo oko nedelju dana i nismo se culi.. Javi se pa obrise poruke, cini mi se da je jako nesiguran i ne znam sta da radim da li uopšte vredi da nesto pokusavam, kad pomislim na to da je prestao da odjednom da mi se javlja pomislim isto tako da je bio u stanju da prihvati cinjebicu da ce me izgubiti i u tom trenutku mi se sve zgadi, ali onda posle mi opet nedostaje jer zaista mislim da je dobar decko i to mu se vidi u ocima, ali isto tako nesiguran, setim se koliko mi je drag zbog svega sto je cini pre, zbog nasih razgovora, podrske i osecam da ga nisam slučajno upoznala, sve je nekako povezano u toj prici da ne idem sad u detalje... Da li vredi preci preko ponosa i pokusati nesto