Šta kada seks predugo traje ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema toga metra koji moze izmeriti koliko seks moze i treba da traje.
Em sto je jako individualno - zavisi od mnogih drugih okolnosi i momenta.
Moze da traje od 2 sekunda, do 12 sati....
A što je ograničeno baš na tih 12 sati?

Najduže što sam izdržao, kao neki lični rekord, je bilo između šest i sedam sati, samo jedan moj orgazam, jedva se žena oprala i još me napičkala zbog toga što je morala da čisti i oko nas, a posle toga, narednog dana, sam otežano hodao. Blago Stingu, on redovno vežba.

Veoma je individualno to šta kome predugo traje kao što se i шорткатови za ejakulaciju kod muškaraca nalaze na raznim fizičlim i mentalnim lokacijama.

Ali mišljenja sam da ih ne treba tražiti jer se najveća zadovoljstva kriju u produžecima.

No ukoliko ipak ženi predugo traje predugo možda treba da potraži drugog partnera. Isto važi i obrnuto.

To predugo razumem i kao ublažavanje pojma guslanje, monoton seks koji više unervozi jednog ili oba partnera no što im donese zadovoljstvo.

U svakom slučaju nema univerzalnog odgovora.

jel su ti šortkatovi uvek na istom mestu ili su uvek na različitim mestima po menadžerskim propozicijama za uređenje rafova u hipermarketu, što znači
da ako si danas jedan proizvod pokupio sa rafa broj 1 sledeći put ćeš ga pokupiti sa rafa broj šest i uzaludno ćeš obilaziti sve rafove između.
tako i ovo, na raznim lokacijama pa se ti snađi bez mape :lol:

jel su ti šortkatovi uvek na istom mestu ili su uvek na različitim mestima po menadžerskim propozicijama za uređenje rafova u hipermarketu, što znači
da ako si danas jedan proizvod pokupio sa rafa broj 1 sledeći put ćeš ga pokupiti sa rafa broj šest i uzaludno ćeš obilaziti sve rafove između.
tako i ovo, na raznim lokacijama pa se ti snađi bez mape :lol:

Pa sad, uvek se pojavi neki čiča Grda, ali to je raritet iako svi tvrde da mogu satima, bez uzimanja vazduha.

Mislim da nema hijerathije niti uređenja po tom pitanju, dugmence se može naći bilo gde, sve ostalo je pitanje motivacije.

I pitanje želje odnosno kapaciteta da se partner dešifruje.

Back