Šta kad naletiš na lezbejku ?

Vaša iskustva ?

pa, kad naletim na takvu devojku, obicno istog momenta izvadim krst i glogov kolac... ako vec nemam srebrni metak u cevi... bacim joj mleveni beli luk u oci... ako nas je vise, onda je vezemo za kolac, napravimo lomacu i spalimo je... mislim, nece ona da kvari nasu cistotu i prlja nas svet... ali, da se ne shvati pogresno... moze da okaje svoje greske i izbegne tu pravdu... sve sto treba je da samo prizna da je to, na ispitivanju... i da obeca da nece vise...

... Šta i kako reagujete kada posle 1 vremena muvanja neke cure, saznate da je lezbijka ?

Prošao sam fenomenalno. Jedan jedini iskreni kompliment mi je bio dovoljan da cura shvati da je zaista želim, da mi se dopada. Svideo sam se i ja njoj, prihvatila me je kao prijatelja, pošto nema šanse da budemo zajedno. Na jednom od poznatih sajtova za upoznavanje ona ima svoj profil, sve njene prijateljice, svi njeni kontakti na tom sajtu, su žene, sve su lezbejke, među njima ima i njenih ljubavnica, njenih partnerki. I u čitavom tom šarenilu lepotica nalazim se ja. Samo ja, drugih tipova nema. Upala mi je sekira u med, imam pristup profilima svih tih njenih "koleginica", a šta to znači može da zna samo neko ko je primetio koliko su žene lezbo orijentacije povlašćene po tim sajtovima. Njima se dopušta postavljanje "škakljivog" materijala koji je ostalima zabranjen. Nisam mogao ni da sanjam šta sve one međusobno razmenjuju. Tipično - slike njihovih "buckica" u akciji, sa omiljenim igračkama ili bez njih. Ko spada u vizuelne likove obeznanio bi se. A cice su prva liga, mogu da tvrdim da je među najlepšim ženama na Netu gro lezbejki, ako nisu autentične lepojke znaju da se doteraju i trude se, ipak je teže osvojiti drugu ženu nego permanentno ugroženog muškarca.

Nikad nisam lezbejku upoznala,dodushe,bila je jednau nashoj skoli...:)
i svidelo mi se to shto je ljudi nisu osudjivali,vec cishe nekako zaj.ebanski joj prilazili,mushki su joj govorili '' e baci pogled na ove sa drushtvenih,one nisu loshe...'' :D

dodushe,upoznala sam jednom dvoje koje su me hetli za trojku,zapravo zenu i muza,kad sam imala 16 godina,to je bilo..uznemiravajuce...

Nikad nisam lezbejku upoznala,dodushe,bila je jednau nashoj skoli...:)
i svidelo mi se to shto je ljudi nisu osudjivali,vec cishe nekako zaj.ebanski joj prilazili,mushki su joj govorili '' e baci pogled na ove sa drushtvenih,one nisu loshe...'' :D

dodushe,upoznala sam jednom dvoje koje su me hetli za trojku,zapravo zenu i muza,kad sam imala 16 godina,to je bilo..uznemiravajuce...
E, aj' napisi ovo na onoj zvocalovoj temi o majkama, ili na ovoj "malo ozbiljnoj temi"... da izazoves zemljotres :lol:

Back