Šta još Srbima treba uraditi da se odreknu puta u EU?

Uzeti Kosovo, Sandzak, Vojvodinu, Negotinsku krajinu, Presevi i Bujanovac, Dimitrovgrad.
Promeniti ime zemlje u Beogradski Pasaluk pa onda traziti da se odvoji Savski Venac, Dorcol, Vracar ...........itd.

Nastavi slobodno, jer tako ćeš shvatiti Besmisao tix tamnih scenarija koje pravite već decenijama.

Kažeš, na kraju ćeš ti sam da se otcepiš od nekog?

нисмо баш сви били такви кроз историју ..била су увек оне две Србије .једна која се жртвовала и гинула и друга која је профитила и продавала ..

Mislis ono kao ying-yang ? Pa toga uvek imas ... ali ovde pricamo o necemu totalno drugom a to je da smo mi jednostavno takav mentalitet ljudi ... a to nije bas "dve Srbije"

Klasicno Liberaralan - Tvoj post zaista nije lako protumaciti.Zbog cega si ti protiv EU.To sto dvadeset hiljada ljudi,godisnje napusta srbiju,da bi radili u nekoj razvijenoj
zemlji,clanici EU,kakve veze ima sa Gospodinom Junkerom.Ako mi u srbiji,podignemo plate,na nivo koji imaju druge zemlje,nece tih dvadeset hiljada ljudi,odlaziti
iz srbije.Stvar je jasna.Sta ti hoces.Mislim da ne znas ni sam.!:rtfm:

Нисам против ЕУ са српске тачке гледишта.

Срби су неспособни за самосталан живот и пристојан развој. То је вишеструко доказано од 1804. до данас.

Дакле, Јункер вам је сад и мајка и отац ако планирате да преживите.

Back