Šta još Srbima treba uraditi da se odreknu puta u EU?

nesko101

Elita
Poruka
19.018
Autorska tema bez linkova i tuđih tekstova!

O ovome prvo je razmišljala Velika Britanija a sada možda i Nemačka a o ostalim članicama koje nisu ugledne kao što je Hrvatska na primer, ovde nećemo razmatrati.
Političke provokacije suda u Hagu, izjave nemaca i britanaca da Srbi imaju rok da pravno predaju svoju teritoriju okupatorima i teroristima.Optužbe da su Srbi krivi kao narod za sve ratove na Balkanu.Pripreme šiptarskih terorista za konačan obračun sa Srbima na severu Kosova.Korišćenje Srpske rude pod zemljom duboko u teritoriju van Kosova.Korišćenje Srpske vode sa jezera koji je van Kosova a to je trećina jezera Gazivode.Korišćenje Srpske hidroelektrane koju je gradila Srbija i koju su uvek koristili samo Srbi!
Pitamo se sada šta još treba napakostiti Srbima da shvate da se ne ide takvim putem u EU?

Nepriznato Kosovo u UN ne može postati nikada članica NATO.E upravo ako Srbija prizna onda oni već sutradan postaju članica terorističke alijanse.

Oni su vec u NATO, stiti ih KFOR a to je manje vise isto. Takodje imaju bazu Bondstil kao sto postoje baze u Rumuniji i Turskoj, ne vidim razliku, nisu formalno u NATO ali jesu fakticki.

Oni su vec u NATO, stiti ih KFOR a to je manje vise isto. Takodje imaju bazu Bondstil kao sto postoje baze u Rumuniji i Turskoj, ne vidim razliku, nisu formalno u NATO ali jesu fakticki.

Površno razmišljaš a moderator si političkog foruma?
Daj molim te kaži nam kako je isto kada te neko kao slabijeg štiti od Srba naspram onom kada si sastavni deo alijanse i jači od Srbije a možeš i da je osvojiš ako vam se poklope interesi?
Drugo kao punopravnu članicu Srbija nikada ne bi smela vojno da brani Srbe na Kosovu i to da pokolju sve Srbe do poslednjeg!

Poslednja izmena:

Površno razmišljaš a moderator si političkog foruma?
Daj molim te kaži nam kako je isto kada te neko kao slabijeg štiti od Srba naspram onom kada si sastavni deo alijanse i jači od Srbije a možeš i da je osvojiš ako vam se poklope interesi?
Drugo kao punopravnu članicu Srbija nikada ne bi smela vojno da brani Srbe na Kosovu i to da pokolju sve Srbe do poslednjeg!

Ne znam kako da ti srocim ali ako Srbija posalje vojsku na Kosovu to ce se isto tretirati kao i da je poslala u Crnu Goru i Severnu Makedoniju koje su clanice NATO. Fakticko stanje je uvek bitnije od formalnog.

Срамотите се уласком у ЕУ са по 20.000 душа годишње. Србије за 50 год неће бити ако се не поклони Надвојводи Јункеру. Оног кога Јункер подржава, за њега има да гласате.

Ne lupetaj, ako ti nemas svoj mozak, ima ko ga ima.

Klasicno Liberaralan - Tvoj post zaista nije lako protumaciti.Zbog cega si ti protiv EU.To sto dvadeset hiljada ljudi,godisnje napusta srbiju,da bi radili u nekoj razvijenoj
zemlji,clanici EU,kakve veze ima sa Gospodinom Junkerom.Ako mi u srbiji,podignemo plate,na nivo koji imaju druge zemlje,nece tih dvadeset hiljada ljudi,odlaziti
iz srbije.Stvar je jasna.Sta ti hoces.Mislim da ne znas ni sam.!:rtfm:

Генерал ЈНА, па још Спасоје. Монопол на Српство загарантован.

- - - - - - - - - -

Иначе мислим да ЕУ за Србију заиста нема алтернативу. Заиста, тужно је то али је тако. Јер ако се одрекнемо пута ка ЕУ и ово мало нормалног и цивилизованог у Србији што смо створили по узору на њих или под њиховим притиском ће нестати и ово ће постати још одвратнија деспотија ретко насељена старим, сиромашним и ружним људима.

Генерал ЈНА, па још Спасоје. Монопол на Српство загарантован.

- - - - - - - - - -

Иначе мислим да ЕУ за Србију заиста нема алтернативу. Заиста, тужно је то али је тако. Јер ако се одрекнемо пута ка ЕУ и ово мало нормалног и цивилизованог у Србији што смо створили по узору на њих или под њиховим притиском ће нестати и ово ће постати још одвратнија деспотија ретко насељена старим, сиромашним и ружним људима.

Naprotiv, pod njihovom "despotijom" se i desava ovo sto se desava.

Prvo te ubede bas kao sto su tebe (ne znam mene nisu, mozda s razlogom) da si "ruzan i glup", a onda vladaju najpre ekonomski.

Ja ne mislim tako, a ulazak u EU je trebalo (mada sad vise ne) da bude odraz te sredjenosti u drustvu, i mimo njih.

Dok to ne shvatimo, ne samo da necemo uci u EU (sto i ne vidim sta je samo po sebi svrha, evo Bugari, Rumuni zive kako zive), nego se necemo pomeriti s mrtve tacke i iz ovog blata eksploatacije Srbije u svakom pogledu, dok se ne isprazni skroz.

Jer narod kmoji nema poverenaj u sebe, postaje obicna masa kojom se lako manipulise.

Naprotiv, pod njihovom "depotijom" se i desava ovo sto se desava.

Prvo te ubede bas kao sto su tebe (ne znam mene nisu, mozda s razlogom) da sii rtuzan i glup, a ond avladaju.

Ja ne mislim tako, a ulazak u EU je trebalo (mada sad vise ne) da bude odraz te sredjenosti u drustvu, i mimo njih.

Dok to ne shvatimo, ne samo da necemo uci u EU (sto i ne vidim sta je samo po sebi svrha, evo Bugari, Rumuni zive kako zive), nego se necemo pomeriti s mrtve tacke i iz ovog blata eksploatacije Srbije u svakom pogledu.

Нисмо ми ни ружнији ни глупљи од других народа али ако све што је младо, лепо и паметно побегне одавде остаће старо, ружно и убого. А младо и лепо не одлази одваде зато што смо се ми много угледали на ЕУ већ зато што смо ненормална држава без закона и правде која се није довољно угледала на земље Запада. Знаш.

Treba izbrisati celu istoriju Srbije gde smo UVEK bili podvodljivi nekim glupostima a u medjuvremenu smo u stanju da prodamo dupe za par dolara/evrica ... tako da ... nema nista od toga. Uvek cemo mi imati problema i uvek cemo nekako gledati da nekom ljubimo dupe ...
нисмо баш сви били такви кроз историју ..била су увек оне две Србије .једна која се жртвовала и гинула и друга која је профитила и продавала ..

нисмо баш сви били такви кроз историју ..била су увек оне две Србије .једна која се жртвовала и гинула и друга која је профитила и продавала ..

Gospodin Bogdan Obradović je iz one Srbije koja se ne saginje diktatorima ovoga sveta.

Gospodin Bogdan Obradović je iz one Srbije koja se ne saginje diktatorima ovoga sveta.

Obradović u pismu, kako navode Dveri, navodi da je "dužan da obavesti" Putina o tome da aktuelna vlast u Srbiji želi da zloupotrebi dolazak u dnevno-političke svrhe i da ga predstavi kao podršku sebi, a ne Srbiji.

On naziva Putina "liderom slobodoljubivog čovečanstva, poštovanja međunarodnog prava i ravnopravnosti među narodima" i
navodi da bi i mnogi građani Srbije izašli da pozdrave ruskog predsednika, kada to, kaže Obradović, to ne bi bila manipulacija vlasti.

:lol:

Back