Šta jedu englezi?

Dakle, šta jedu?:think:
Dopisivao se ja sa nekim englezima preko interneta i oni me zvali da dođem prošle godine, ambasada ne da vizu, oni opet ove godine, ovi opet ne daju vizu, oni se pokupe i kažu da će oni doći kod mene da se upoznamo, jedan muškarac i dve ženske. Sa čime ih nahraniti? Npr. ja im skuvam pasulj sa rebarcima, a oni se ispovraćaju, ili im pristavim kiseli kupus sa rebrima i slaninom, a oni pobegnu od stola....dakle?:confused:

Englezi su jako ružan narod to je zato što jedu vnago
Ako neka misli da je to lepo neka jede i ona

Не више од 10% популације.
Остали су горе усвињени од Немаца.

...Izuzetno kvalitetno se hrani manje od 10% populacije, ali slican odnos postoji u vecini razvijenih zemalja kao posledica ekonomske krize...Kvalitet ishrane vecine stanovnika je i dalje daleko visi od onoga koji postoji u Srbiji iz ociglednih razloga (standard, ponuda, raspolozive opcije u pogledu izbora samih namirnica i raspona cena za istu vrstu proizvoda)...Mladje (fast food) generacije i siromasniji slojevi koji kupuju u americkim/amerikanizovanim megastore lancima, jesu sve gojazniji, ali je gojaznost i dalje daleko manji problem u Britaniji nego u mnogim drugim evropskim zemljama i svakako se, ni priblizno, ne radi o cifri od 90%...

koliko sam ja shvatila, gosti su popusili za posao jer nisu pojeli hranu koju im je ponudio..
a bas se potrudio :(
glupi englezi koji dolaze u srbiju sa predubedjenjem..
pa svi smo mi razliciti
kada putujem negde napolje,uvek mi je veliki gust da jedem nesto sto nikad nisam ranije probala
moj zmu ako nema nista poznato jesce samo picu ili giros

pa svi smo mi razliciti
kada putujem negde napolje,uvek mi je veliki gust da jedem nesto sto nikad nisam ranije probala
moj zmu ako nema nista poznato jesce samo picu ili giros

garantujem da bi tovj zmu da je otisao da ugovori posao negde, pojeo i masno cebe ako bi video da se domacin potrudio..
al ovi englezi iz price neprosveceni i nevaspitani..
meni je u arapskim zemljama bilo najmucnije da probam ZA DORUCAK onaj njihov ukiseljeni pasulj i slanu tursiju od limuna..iz onih velikih cupova kao iz hiljadu i jedne noci..
al sam pojela nisam se otrovala..pobogu kad se domacin vec potrudio da me ugosti, i ako vidim da se on time hranu, stvarno ne vidim problem da i ja budem na toj istoj hrani..

garantujem da bi tovj zmu da je otisao da ugovori posao negde, pojeo i masno cebe ako bi video da se domacin potrudio..
al ovi englezi iz price neprosveceni i nevaspitani..
meni je u arapskim zemljama bilo najmucnije da probam ZA DORUCAK onaj njihov ukiseljeni pasulj i slanu tursiju od limuna..iz onih velikih cupova kao iz hiljadu i jedne noci..
al sam pojela nisam se otrovala..pobogu kad se domacin vec potrudio da me ugosti, i ako vidim da se on time hranu, stvarno ne vidim problem da i ja budem na toj istoj hrani..
ma to su bile neke engleske sektasice :)

...Izuzetno kvalitetno se hrani manje od 10% populacije, ali slican odnos postoji u vecini razvijenih zemalja kao posledica ekonomske krize...Kvalitet ishrane vecine stanovnika je i dalje daleko visi od onoga koji postoji u Srbiji iz ociglednih razloga (standard, ponuda, raspolozive opcije u pogledu izbora samih namirnica i raspona cena za istu vrstu proizvoda)...Mladje (fast food) generacije i siromasniji slojevi koji kupuju u americkim/amerikanizovanim megastore lancima, jesu sve gojazniji, ali je gojaznost i dalje daleko manji problem u Britaniji nego u mnogim drugim evropskim zemljama i svakako se, ni priblizno, ne radi o cifri od 90%...
Жена и ја били смо туристички у Лондону 2005. и нисам видео толику концентрацију дебелих, масних, бубуљичавих и целулутичних персона ни у Минхену, ни у Бечу, а у ова два града сам пословно ишао у периоду од 1989.-2002. нешто преко о 80 пута(доста чешће у Минхен, него у Беч).
И код клопе: каква клопа и колико скупа клопа, јер исто свињско и говеђе месо може се по маркетима разликовати ценом и по неколико пута, зависно да ли је са био фарми или стандардних, затим јесу ли меса од животиња наџоксованих хормонима, антибиотицима, расе животиња итд.
Нисмо ми уопште тако лоши са квалитетом домаћег меса(отац ми је ветеринар), али на жалост једва да је нешто преостало од производње и данас смо мегаувозници.

Жена и ја били смо туристички у Лондону 2005. и нисам видео толику концентрацију дебелих, масних, бубуљичавих и целулутичних персона ни у Минхену, ни у Бечу, а у ова два града сам пословно ишао у периоду од 1989.-2002. нешто преко о 80 пута(доста чешће у Минхен, него у Беч).
И код клопе: каква клопа и колико скупа клопа, јер исто свињско и говеђе месо може се по маркетима разликовати ценом и по неколико пута, зависно да ли је са био фарми или стандардних, затим јесу ли меса од животиња наџоксованих хормонима, антибиотицима, расе животиња итд.
Нисмо ми уопште тако лоши са квалитетом домаћег меса(отац ми је ветеринар), али на жалост једва да је нешто преостало од производње и данас смо мегаувозници.

...Istina je da sve vise mladih pati od gojaznosti i hormonskog disbalansa kao posledice amerikanizovane ishrane i nacina zivota uopste, ali treba imati u vidu da je London specifican grad u kojem, bez obzira na doba godine, ima izuzetno mnogo turista i slika o prosecnom stanovniku grada nije uvek realna, posebno prilikom kracih poseta...U siromasnijim delovima grada pojava je daleko rasprostranjenija nego u delovima cijim stanovnicima finansije dopustaju kvalitetniju ishranu i zdraviji stil zivota...Naravno da je cena proizvoda uslovljena kvalitetom, ali izbor i kupovna moc su daleko veci nego sto ga imaju prosecni stanovnici Srbije, koji,nazalost, u sve vecem broju imaju problem da sebi obezbede skromniju potrosacku korpu...Ne radi se samo o kvalitetu i izboru namirnica, vec o cinjenici da u Srbiji sve veci broj ljudi nema dovoljno sredstava da ih kupi...

Back