- Poruka
- 388.010
Nosite hranu od kuce, kupujete u pekari,na kisocima brze hrane ili pak u nekom restoranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa narucujte nesto zdravije. mi smo cesto narucivali one vege pita sendvice iz humus baraНаручује се храна групно. Нека брза храна. Веома укусно али штетно за здравље. Пљескавице, чизбургери, пасте, помфрит..
То је било раније док сам радио на једном месту. Сад добри стари бурек.pa narucujte nesto zdravije. mi smo cesto narucivali one vege pita sendvice iz humus bara
suvo voce je krcato secerom, mozda je manja steta samo da koristis ona slatko mleko od sojeМусли које сам спремам: јечмене пахуљице+две кашике мешавине млевених ораха, бадема и лешника+суво воће: суво грожђе, брусница, кумкват, смокве, кајсија, дуње потопљено у млеку од соје или јогурту. Некада поспем и циметом
suvo voce je krcato secerom, mozda je manja steta samo da koristis ona slatko mleko od soje
svaka castСамо ту врсту шећера и уносим у себе заједно са шећером из свежег воћа.
Не конзумирам ништа што садржи рафинисани шећер
Kupujem u pekari. Brzu hranu ne jedem. U firmi ponekad, obično kuvanu hranu i salatu(ako bude).Od kuće obično ponesem neku voćku.Nosite hranu od kuce, kupujete u pekari,na kisocima brze hrane ili pak u nekom restoranu
Prava radna atmosfera!Nekada davno sam nosio od kuce. I to sve sa taperver kutijicama za sendvice, pa kutijica za razne seckane stvari i salate i tako.
Sad nemam vise vremena za to pa se sve svodi na kombinaciju pekare, picerije i gotovih jela - imam nekoliko radnji u blizini, dve klasicne srpske sa gotovim jelima tipa sarme i pasulj, jednu sa kineskom hranom i maxi.
Posto se cesto desava da nemam vremena da izlazim na pauzu, onda moram da imam i zalihu hrane u ormanu na poslu, slatkisi, grickalice, ali i pastete, mesni naresci, riba i hleb za svaki slucaj. Imam i frizider na poslu mada to ne koristim ili bas retko da skladistim nesto. Eventualno sokove leti.
Kancelarija mi je jako blizu "ulice gladnih" na NBG-u...aka Goce Delčeva...mislim šta reći...Nosite hranu od kuce, kupujete u pekari,na kisocima brze hrane ili pak u nekom restoranu
ti si stvarno na mukama od tolike ponudemuke tantalovske![]()
Kancelarija mi je jako blizu "ulice gladnih" na NBG-u...aka Goce Delčeva...mislim šta reći...
Poncho,ćirino drvce,šiš,gril kbab, stix azijski, caribic pica,solunac giros,kobaja grande...i tako od negde 2008-e da sam tamo pa sad izračunajte koliko mase odatle potiče
Mada iskreno daleko gore po liniju je rad od kuće 2020-te...nego 12 godina poncha![]()
definitivno rad od kuće kvari liniju![]()