LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.715
Misici , faca , lepa soba , fluorecentni luster , zenke odgovarajte ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da traje samo jednu noć i da joj ne pošalje poruku "dobro jutro lepotice".Misici , faca , lepa soba , fluorecentni luster , zenke odgovarajte ?
Diskretan profesionalacda ne laje okolo
![]()
![]()
Diskretan profesionalac
To se podrazumevai obavezno da izdaje fiskalni račun kao pravi profesionalac
Seksualne usluge se ne oporezuju kod nas u Srbiji. Ovde se ta delatnost svodi na sivu ekonomiju.i obavezno da izdaje fiskalni račun kao pravi profesionalac
Jebaji ga, izgleda da treba da prilozi svoj CV, ne bi li te opalio...Da je zgodan i lep, da prijatno miriše, da se ne znoji jako, da je simpatičan i ozbiljan u isto vreme, da ne priča mnogo a kad kaže da ne odvali neku glupost, da je prostorija čista uredna i prijatna, da je baš napaljen, da je prodoran, da ima lep. Poželjno da ima kod sebe rezultate brisa. Ukratko.
CV nije obavezan, ali je poželjno.Jebaji ga, izgleda da treba da prilozi svoj CV, ne bi li te opalio...
Ja kad jebbem, a poslije ne ispricam, ko da nisam ni jebbo...da ne laje okolo
![]()
![]()
Tako je. Stvar je sve strožija. Deluje kao da je to već jako teško za postići, što me donekle raduje... Retko koga bih pustila da mi se tako približi.Jebaji ga, izgleda da treba da prilozi svoj CV, ne bi li te opalio...
Stvar je u tome da sve ono sto je direktnije, sirovije, pa cak možemo reci i prizemnije, donosi puno vise zadovoljstva...Tako je. Stvar je sve strožija. Deluje kao da je to već jako teško za postići, što me donekle raduje... Retko koga bih pustila da mi se tako približi.
ako pričaš bez fotodokumentacije i jasnih dokaza to su samo lovačke pričeJa kad jebbem, a poslije ne ispricam, ko da nisam ni jebbo...
ma važno da može na čekoveSeksualne usluge se ne oporezuju kod nas u Srbiji. Ovde se ta delatnost svodi na sivu ekonomiju.
Aa, ovisi, ovisi....izuzetno sam nadaren za zivopisne opise...ako pričaš bez fotodokumentacije i jasnih dokaza to su samo lovačke priče![]()
samo kešovinama važno da može na čekove![]()
Jbg ako je sirovina ali smrdi, meni to ne pričinjava zadovoljstvo. Možda nekom drugom.Stvar je u tome da sve ono sto je direktnije, sirovije, pa cak možemo reci i prizemnije, donosi puno vise zadovoljstva...
Dobro sad, nećemo zalaziti u ekstreme...Jbg ako je sirovina ali smrdi, meni to ne pričinjava zadovoljstvo. Možda nekom drugom.
Estetika je kompleksna stvar
Zasto kondom ?Ne verujes nasumicnom liku u nocnom klubu koji je verovatno na par hemijskij supstanci ?I da, propustila sam, da obavezno koristi kondom.