Šta je za vas romantika?

Свирање серенаде ми и није нешто, руже још и могу да прођу, али нема потребе за 1001. (као да би их неко бројао), довољна је и једна зависно од прилике, али све ми је то мало детињасто.

Za devojke: Da li mislite da je i dalje romanticno pevanje serenade pod prozorom i slanje 1001 ruze, da li bi ste tim gestom bili odusevljene?
Za momke: Serenada, ruze... da ili ne?
I sta je za vas romantika, uopste?
Serenade i ruze su ofucane fore i time se sluze uglavnom prevaranti .
Ja imam dva motocikla ( kruzeri ) i hocu da buduca polozi kategoriju
pa da zajedno krstarimo po Srbiji .Ne privlace me zenske koje po cijeli
dan lakiraju nokte i gledaju se u ogledalu !

Za devojke: Da li mislite da je i dalje romanticno pevanje serenade pod prozorom i slanje 1001 ruze, da li bi ste tim gestom bili odusevljene?
Za momke: Serenada, ruze... da ili ne?
I sta je za vas romantika, uopste?

e baš me zanima šta će da kažu devojke koje žive u soliteru na 15. spratu :lol: onda bi dečko morao da iznajmi ozvučenje ili da bude "staro gvožđe akumulatori, ana volim te, čistimo podrume, šupe i odnosimo nepotrebne stvari".

lm, romantika je za mene više kao neko stanje duha u datom trenutku, nego što je povezano sa određenim materijalnim uslovima. na primer ovo što je sarvas pomenuo. sednu na motor u obilazak srbije i u nekom trenutku putovanja, možda na sasvim običnom mestu, oseti se romantika u vazduhu.

Romantika ne mora da bude teatralna da bi oborila s nogu.

Bitna je pažnja i jedino što je zbilja važno prilikom tog gesta je sama namera da se obraduje i iznenadi voljena osoba.

Ja bih svakako bila polaskana serenadom i hiljadu i jednom ružom, ali... To me ne bi impresioniralo ni izbliza kao neka sitnica koja govori koliko me dobro poznaje i ume da oslušne istinske potrebe i želje mog srca.

One koje ne koštaju ama baš ništa. ;)

Back