sta je za vas nova godina

Ja vise volim prepraznicno raspolozenje nego samu novogodisnju noc.
Volim da gledam okicene izloge, okicene gradove, cak su mi i novogodisnje reklame lijepe.
Jelka, ukraseni prozori, pali-gasi lampice, novogodisnji aranzmani, Deda Mraz...sve mi je to mnogo lijepo i romanticno...
Nerviraju me jedino one kilometarske poruke na mobilnom.

Poslednja izmena:
broj primljenih sms čestitki - 0
nivo samotnjaštva - ultimate

pustinja raste, teško onom ko pustinju skriva...
Malo je kontradiktorna tvoja želja za samoćom i često blejanje po forumu.
Šta će ti forum ako želiš da budeš sam? Ljudi uglavnom dolaze na forum da ne bi bili sami, da promene sredinu, da pobegnu iz RL u neki lepši svet.
I sama reč Forum označava gradski trg gde se odigrava javni život. Meni deluje da imaš jaku potrebu da pobegneš od samoće, ali izgleda mi da je nisi svestan.

Ljudi koji nisu članovi, koji samo čitaju postove su sasvim druga kategorija od onih koji su članovi i postuju. Postovanje je način da izađeš iz anonimnosti, da te neko čita, da budeš primećen..... Znači ti imaš takvu potrebu, samo je izgleda nisi svestan i pokušavaš biti neko ko zapravo nisi.

Ja vise volim prepraznicno raspolozenje nego samu novogodisnju noc.
Volim da gledam okicene izloge, okicene gradove, cak su mi i novogodisnje reklame lijepe.
Jelka, ukraseni prozori, pali-gasi lampice, novogodisnji aranzmani, Deda Mraz...sve mi je to mnogo lijepo i romanticno...
Nerviraju me jedino one kilometarske poruke na mobilnom.

I ja slično, a i dosadna su mi ova prva dva dana nove godine. Napolju pusto, skoro ništa ne radi, tv program bezveze, čini mi se da je i internet dosadniji nego inačez:)

Ja najbolje radim prvog januara.Da ne pricam da je ujutro novogodisnji koncert, da je ugodno mali broj ljudi na ulici, da je ugodno mali broj poziva na telefon, da je ugodno mala buka u komsiluku.
Drugi je takodje odlican.Treci je vec uvod u cetvrti, a cetvrtog je rasprodaja.

Back