Шта је за вас датум почетка везе?

Ma jok,prelazim u celibat,slusam italo disko i zabole me za sve :aha:
Poslacu ti sutra link,zanima me ko peva jednu pesmu iz jednog miksa,ne mogu da je lociram danima :mrgreen:

Nema bez itala zivota i ja sam stalno na toj drogi.
Daj sad odmah taj kratki dio. Jer ko zna kad cu opet doci. Ili daj sa you tube i reci koja je sekunda. Nemam bas interneta puno pa me nema.

e da vidis kakav je parti bio u dubravi brutalan. Sve sa gramofona pustano, lik miksa ubija i ima ploca da se smrznes.

Meni ti datumi nikad bas nista nisu znacili, jos mi je manje jasno kada ljudi tome pristupaju onako znacajno, pa prave od toga ceremoniju. Zato smo usvajali konvencijom bilo koji datum, cisto kada te neko pita koliko ste zajedno, na sta bi licilo da kazes da nemas pojma, odmah ostavis utisak da nisi preterano zadovoljan svojom vezom... Nego lepo kazes u maju ce biti toliko i toliko...

Nema bez itala zivota i ja sam stalno na toj drogi.
Daj sad odmah taj kratki dio. Jer ko zna kad cu opet doci. Ili daj sa you tube i reci koja je sekunda. Nemam bas interneta puno pa me nema.

e da vidis kakav je parti bio u dubravi brutalan. Sve sa gramofona pustano, lik miksa ubija i ima ploca da se smrznes.

Bice sad oko nove godine italo disco party i kod nas,javicu ti pa ako dolazis idemo zajedno.
Kad budes mogao,baci pogled na ovaj link,mislim da cu licitirati ovog starog marantza:
http://www.limundo.com/kupovina/Teh...ji/Vintage-lepotan-Marantz-SR-1010-L/28323089

- - - - - - - - - -

Ne mogu ti odgovorit na pp, neda mi da pisem. Ne znam zasto. Moraces mi ipak poslati bar 10 sekundi pesme da cujem. Onda cu odmah znati.

Taj sam miks umemorisao na poslu,poslacu ti sutra i naglasicu ti od koje minute da slusas.

Back