Šta je veće?

Ne znam kako mi je promakla čitava stranica 🤷‍♀️
Деси се то, поготово кад је та страница управо она која ти руши концепцију. :lol:

Pa da, kolega Sizif je vredan istraživač, ne sporim, kamo sreće da svi tako pretražuju kroz ceo forum i net, što bi dokazivao onaj koji tvrdi 🤷‍♀️:mrgreen:
Ако ћеш искрено, има више разлога. Прво, непријатно ми је доказивати да је 2+2=4. Друго, кад ме неко пита, ја и одговорим и објасним, али кад неко тупи нешто своје, објашњења готово никад не служе ничему сем да се започне дрвљење/свађа јер углавном људи тјерају своје чак и кад виде да нису у праву и, по правилу, што мање знају то су тврдоглавији и упорнији у лупетању. Стандарде нисам потезао (не одмах), али јесам чак и објашњавао зашто то „с лијева на десно” не може, буквално сам нацртао како би то урушило све живо кад би постојало, али онда ми се накачи тако нека шајкача и налупета за све паре. Зато ове што тупе занемарујем, а кога год заиста занима, узеће у обзир оно што пишем и, наравно, ПРОВЈЕРИТИ САМ. Никад ни од оних које сам спремао нисам тражио да ми вјерују на ријеч, напротив, инсистирао сам да схвате, да ЊИМА буде јасно, а не да прихвате нешто јер ја тако кажем. Оним бистријима сам чак повремено намјерно „потурао” и нешто погрешно очекујући да ме „ухвате да гријешим” или макар примијете да нешто не штима.
Још нешто, тебе сам питао (барем једном, а чини ми се и више пута) да ми ТАЧНО наведеш то правило „с лијева на десно”, па ето ни ти ниси имала порив да доказујеш то што си тврдила. ;)

Da, evo kad uzmem zaostali godišnji, pročešljaću ceo forum da vidim sve šta si pisao :lol:
Узми и тефтер па хватај биљешке. ;):heart:

Poslednja izmena:

Back