Sta je vas povod za raskid?

U mladosti, kad me zaprose, ja zbrišem. Nešto mi se nije udavalo u tim godinama. Tj kad spomenu brak, a ja sebe ne vidim u njemu delovalo mi poštenije da raskinem .Šta da se odugovlači, ako teže ka tome , a ja ne, onda kraj.

To su nekad bili povodi , kod mene.

A uopšteno ? Pa svako ima svoje razloge za raskid.Nek su naoko i banalni.Nisu. Kad ne ide, ne ide.

"Bolje prežaliti 5 godina života, nego 50."

Recimo sljedeći razlozi: čeprkanje, iznajmljivanje alata i alatnih strojeva, ne puštanje vode u WC-u, sex ranom zorom(ne znam di su mi pršljenovi, i još da skače po meni), sex navečer( oči mi se sklapaju od umora, samo fali da zaspim zakovan), sex u podne( tad je ručak, i neću da mi je stampedo u stomaku radi sexa), sex za vrijeme marende(jbt. jedva dočekao pauzu i sad se opet znoji), odlazak ljubavniku, loveru itd. ali bez prethodno napravljenog ručka ili večere, prvo sredi obveze pa onda hodaj i landraj. Non-stop ponavljanje kako si dragi lijep itd. Probi to mozak. Nepranje veša na 95 stupnjeva, kod mene se sve mora prokuhati. Zato kupim gaće i hlače 6 brojeva veće i kad se to otkuda sve, bude potaman. Nema bacila i ne treba mi bilo kakvo pelcovanje. Jedan od razloga je prekidanje čitanja stripa, taman se uživio u radnju i sad ono, dragi de mi donesi, jesam li ti lijepa itd. To ubija svaku vezu. Brate donesi klincu svom ko i ja, lijepa jesi, rekao sam ti prvi put i ne pitaj više. Eto to su neke sitnice za prekid.

Back