sta je tuga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a?

meni je tuga kad mislim na bivseg..obuzme me skroz..jos gore kad mi sadasnji izjavljuje ljubav do gorba, a u meni nesto vrisne...onako bolno i bezveze...i tuga mi je kad pozelim da bivsem cestitam novu godinu pa se ugrizem za usnu i pogledam u sadasnjeg a on mi se smesi, i sav je dobar, i sav je divan.....i tuga mi je kad sam ovako slaba kao veceras jer sadasnji gleda tv a ja kucam ovde, jer sam mu rekla da to nije to sto on misli, i on je povredjen, a ja oplakujem bivseg..i tuga mi je kad zelim tako bolno i tako dosadno neiscrpno da se odnekud stvori bivsi, makar samo prosli jedno pored drugog, ali da da znake zivota.....a sadasnji je tu i sadasnji me voli... i ja njega volim na trenutke i delimicno, jer jedan skriveni deo mene, negde, u zabacenim coskovima moje duse, jos uvek nije sredio svoju proslost....
jel to tuga? ubite me sad....

Bljaaaaaaakkkk!
Odurnoooo!!!
Tugaaaaaa!!!!!!
Jaaaaaaaaoooo!!!!
Jaaaaadaaaan!!!
Taj ce prodje isto ko jaaaa...
Zalim ga unapred, joj... Jadan...
Joj, nemoj to da radis...
Najezih se sav sad, ovog trenutka...

Bljaaaaaaakkkk!
Odurnoooo!!!
Tugaaaaaa!!!!!!
Jaaaaaaaaoooo!!!!
Jaaaaadaaaan!!!
Taj ce prodje isto ko jaaaa...
Zalim ga unapred, joj... Jadan...
Joj, nemoj to da radis...
Najezih se sav sad, ovog trenutka...

joj......i njega je jedna ostavila isto kao moj bivsi mene. nekako, mislim da nas je neki "slucaj" spojio, razumem ja njega razume on mene.,. i eto..ko zna zasto sam mu "poslata", ja sam neko ko njega moze d arazume isto kao i on mene., ma nista nije slucajno..ustvari, komunikacija nam je fantasticna, to je najvaznije.

ma ponekad samo..

111pq3.gif

Ne znam ja ti se patis mada ja ostajem pri onom KLIN SE KLINOM IZBIJA I DOBRIM VINO, ma u glavnom koji radis u vezi ako ti je toliko stalo do njega zajebao te, prekinuli, pa eto bilo lijepo ali zasto si odma usla u drugu vezu zasto se nisi dobro odmorila i opustila zajebavala prisjetia starih vremena dala sebi malo slobode, eheh jesam naredao rijeci bez zareza! skontaj se malo!:D

Ne znam ja ti se patis mada ja ostajem pri onom KLIN SE KLINOM IZBIJA I DOBRIM VINO, ma u glavnom koji radis u vezi ako ti je toliko stalo do njega zajebao te, prekinuli, pa eto bilo lijepo ali zasto si odma usla u drugu vezu zasto se nisi dobro odmorila i opustila zajebavala prisjetia starih vremena dala sebi malo slobode, eheh jesam naredao rijeci bez zareza! skontaj se malo!:D

pre ce biti...Klin se klinom izbija al' rupa ostaje.......8-)

molim ljubazne moderatore da zatvore temu jer nema vise sta da se kaze. lyon je u pravu. tacka je bacena. ovaj, tacka je stavljena.

Najbolje je da stavis uzvicnik u zatvorenoj zagradi na proslost...:)
Nije lako...znam, pratila sam tvoju pricu...zato daj sve od sebe da ovo sada uspe ili uzivaj u singl stilu ukoliko te vezanost kraj sadasnjeg frustrira na momente zbog bivseg!
Sve je na tebi..nemoj samo puno da se osvrces...

dobro sta ti je, sta ima veze
tema je univerzalna
moze da se sagleda iz vise uglova
i moze o njoj da se razmislja i prica
primera radi o tome kako prihvatiti i prevazici neke stvari, ici dalje???
ko jos nije imao takve probleme?
mozda je samo nisi postavila u pravom trenutku
i na pravi nacin
nego te ponela emocija
sledeci put postavljaj teme kad prenoci ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back