sta je trebao da radi vlasnik stana?

trebalo je da da sve pare provalniku i da ga sutne u guzicu
pa to je glupo kad ima porodicu

A pametno je da mu pobije porodicu?

Znači li to da postoji opravdan razlog da bitanga, nepozvana, uđe nekome u kuću kroz prozor?
Nije li sam takav ulazak dovoljan razlog?

Srećom, pokrenuta je internet peticija za oslobođenje vlasnika. Svako ko želi može da je potpiše.

Nepozvan ulazak u kucu nije opravdanje za ubistvo.

Naravno da nije.

Mi smo primitivan narod,ne sumnjam da ce je mnogi potpisati ali dzaba.

Nema dvorište jer je u pitanju stan u zgradi a za rešetke si u ravu.
Bilo bi dobro i da je imao pištolj jer ne bi morao da se pati sa klanjem i tako ugrožava sebe. Tad bi se možda završilo i bez umiranja jer je mogao da koristi pištolj kao pretnju ili da ga onesposobi pucanjem u noge.

Sa pravne strane pistolj bi bio isti problem, ukoliko lopov takodje nije bio naoruzan pistoljem...A smrt je stvar slucaja...da ga upuca u noge, moze pogoditi femoralnu arteriju i eto istog scenarija za 10-15min lopov umire..Isto tako da je slucaj hteo ovaj lopov je mogao da prezivi i 10 uboda...

Lopov nije uboden u grudi, glavu ili vrat...pa ako su onom idiotu sto je coveku gurao baklju u usta presudili da nije imao nameru da ga ubije, greh bi bio da se ovde presudi drugacije..

U svakom slucaju u ovom poremecenom drustvu, ovaj covek nece biti oslobodjen ukoliko se ne desi cudo, nadam se samo da ce mu kazna biti minimalna...

Ko god malo razmisli lako će zaključiti da vlasnik sigurno nije imao nameru da ga ubije!
Čovek se branio! Uplašen nije imao vremena da sagleda kada je onesposobio provalnika i otklonio opasnost po sebe i porodicu!

Pa mozda ga i nije onesposobio do 5 uboda..Mozda su ostalih pet bili mali a peti bio taj koji ga je naterao na beg, i na kraju ce se ispostaviti smrtan...lopov je na kraju pobegao i sa stanovista vlasnika stana tad je otklonio opasnost.On nije ni video da je lopov umro.

Poslednja izmena:
ma mozda je organizovao da ovaj dodje da ispadne faca
Nisam gledao ali je nešto slično izjavio jedan "mudrac" na tv Pink. Kao vlasnik je mogao da namami provalnika da bi ga ubio. Po rečima tog "mudraca" sada se to ne može znati jer je provalnik mrtav pa ne može da svedoči.
Jasno je da "mudrac" radi za kriminalce jer, baš u ovom slučaju, postoji pedeset svedoka da provalnik nije namamljen: pedeset krivičnih prijava protiv njega! Ko je imalo pošten sve mu je jasno!

Nisam gledao ali je nešto slično izjavio jedan "mudrac" na tv Pink. Kao vlasnik je mogao da namami provalnika da bi ga ubio. Po rečima tog "mudraca" sada se to ne može znati jer je provalnik mrtav pa ne može da svedoči.
Jasno je da "mudrac" radi za kriminalce jer, baš u ovom slučaju, postoji pedeset svedoka da provalnik nije namamljen: pedeset krivičnih prijava protiv njega! Ko je imalo pošten sve mu je jasno!

Kada bi doneli takav zakon ja bih pobio 10oro ljudi za mesec dana,sa zadovoljstvom.

Kod nas je takav zakon da ako lopov udje ne naoružan ne smeš potegnuti oružje na njega bilo koje vrste. Ako ima nož možeš ga napasti nožem ako ima pištolj onda možeš i ti. E sad udje ti lopov u kuću i ti treba da bacaš pasulj da bi znao da li ima oružje kod sebe ili ne da li će te napasti ili ne.
Meni su provalnici ušli u kuću i znam kakav je to osećaj. Mesecima nisam mogla da spavam jer se više nisam osećala sigurno u svom domu.
Ja sam definitivno za uvodjenje zakona privatno vlasništvo i da svako ko nepozvan udje na privatni posed može i da nastrada.

Poslednja izmena:

Back