Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Знаш ли шта је најцрње... то што рецимо да сутра пукне Немачка и ЕУ - СУТРАДАН БИ СВЕ ОВДАШЊЕ ЖУТЕ ЈАЈАРЕ ОДМАХ "ПРОМЕНИЛЕ ПЛОЧУ" И ПРАВИЛИ БИ СЕ ДА НИКАДА НИСУ НИ БИЛИ ЊИХОВЕ СЛУГЕ...

Pa onda bi postali ruske sluge, jednom sluga -uvek sluga, u čemu je razlika

Па не мислиш ваљда да ће Русија развити супер, хипер, мега, гига односе са Немачком без компензације???
Мсм која ти је то логика? А и погледај зелено.
А на горње питање сам већ одговорио у претходном посту, црвено на црвено!

Koliko vidim oni to vec rade, privatni gasovod samo za Nemacku su napravili, a ne trazise nista na Balkanu za uzvrat.

Дугорочно, савез Русије и ЕУ је итекако могућ и извјестан.

При том Русији треба обнова своје моћи на оним просторима који би културолошки требали бити под њеном сфером утицаја. НЕ би ме изненадило да Румумија и Бугарска, па чак и Грчка на крају оду у неки савез са Русијом.

Savez mozda i jeste moguc, ali kakve to veze ima sa nama.

Bugarska mozda, Rumunija tesko, Grcka skoro nemoguce.

Koliko vidim oni to vec rade, privatni gasovod samo za Nemacku su napravili, a ne trazise nista na Balkanu za uzvrat.
Руси су нам нудили чланство у Шангајској организацији, 1G$ кредит за наоружање, базу у Нишу...
Нешто је и на нама...

Руси су нам нудили чланство у Шангајској организацији, 1G$ кредит за наоружање, базу у Нишу...
Нешто је и на нама...
Да ли си знао да погрешно употребљаваш слово G у тим бројевима.

То је неки црначко-урбани жаргон за 1000 долара. Потиче од речи Grand, и онда скраћено G.

Значи Руси су нам обећали кредит од 1000 долара, али на крају нису успели да скрпе толико.

Pa onda bi postali ruske sluge, jednom sluga -uvek sluga, u čemu je razlika

Разлика је ОГРОМНА - јер сви они који су данас за Русе ТО НИСУ ИЗ СЛУГЕРАЊСКИХ или КОРИСТОЉУБИВИХ РАЗЛОГА...и такви људи, међу које и ја спадам, НИКАДА СЕ НЕ БИ ПРОДАЛИ...НИКАДА НЕ БИ ПРОДАЛИ НИ ЗА ШТА ИНТЕРЕСЕ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ...

Разлика је ОГРОМНА - јер сви они који су данас за Русе ТО НИСУ ИЗ СЛУГЕРАЊСКИХ или КОРИСТОЉУБИВИХ РАЗЛОГА...и такви људи, међу које и ја спадам, НИКАДА СЕ НЕ БИ ПРОДАЛИ...НИКАДА НЕ БИ ПРОДАЛИ НИ ЗА ШТА ИНТЕРЕСЕ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ...
Nego iz kojih razloga? Obožavaš votku, tajgu šta? Naše nazovi patriote gotive Rusiju samo i isključivo zato jer su ubeđeni da nam pod ruskom kapom niko ništa ne može, čist
interes

Poslednja izmena:

Да ли си знао да погрешно употребљаваш слово G у тим бројевима.

То је неки црначко-урбани жаргон за 1000 долара. Потиче од речи Grand, и онда скраћено G.

Значи Руси су нам обећали кредит од 1000 долара, али на крају нису успели да скрпе толико.
G је скраћено од ГИГА тј милијарду или хиљаду милиона.
Иди паси траву с осталима из Кавказ центра, док вам цар није јб милу маму.

Nego iz kojih razloga? Obožavaš votku, tajgu šta? Naše nazovi patriote gotive Rusiju samo i isključivo zato jer su ubeđeni da nam pod ruskom kapom niko ništa ne može, čist
interes

Bravo, to je sustina. :klap;

(naravno osim ljudi koji su "zaljubljeni" u Rusiju iz drugih, kulturoloskih razloga, ali to ne znaci da bi se spajali s njima i da bi podrzavali njihovu politiku kao slep(c)i.

Back