Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Углавном је тако. Осим чињенице да су Срби уништили својих 150 година историје. Као и што сад чине.

нити смо криви, нити смо невини.. једноставно, били смо део колача који се служио на Јалти, а упали смо у погрешан тањир.

нити смо криви, нити смо невини.. једноставно, били смо део колача који се служио на Јалти, а упали смо у погрешан тањир.

Разумемо се. Како се теби чини ово са Конузином?

Откад ти трагови смрде нечовјештвом, мој Боро, црногорчино стара, црвена :))))

Ruzmarine , nocna moro III Internacionale , jos te ganjaju boljsevici ?? .. ne daj se - proci ce i njiovo .. :cool:

Pazi vamo , sve je dobro dok ne vidis neke Ruse u koznim sinjelima - e kad se ti pojave pali u americku ambasadu .. :tajna: .. i ne okreci se sine .. :manikir: .. daleko je sunce .. kako se kalio celik ..

Poslednja izmena:
Иди ти то објасни газдама са Запада, не политичарима Саркозију, Меркелевој, Камерону, него онима који стоје иза њих?

merkelova je srbenda, javno je vec nekoliko puta ponovila da eu prima josh sam krghrvatsku i kvit, nema vishe proshirenja eu, shto znachi da je srbija na dobrom putu da bude spashena, bez obzira na boldrickove napore

:eek: Gospode....
Šta sve ovde neću pročitati...:roll:
Kakva pamet, koju to oni pamet imaju ?
Imaju lovu, sponzore i zaštitnike a lova donosi moć...sa svim tim bi i moj pas bio pametan i prepametan .

са том ''ловом, спонзорима и заштитницима'' Јевреји су створили државу тамо где их није било 2000 година.

а њихова памет се огледа у пословици које се држе- боље је имати државу, него имати кућу.
код Срба важи другачија- боље је имати 10 кућа, него имати државу.

а ти сад сабирај и одузимај.

Ruzmarine , nocna moro III Internacionale , jos te ganjaju boljsevici ?? .. ne daj se - proci ce i njiovo .. :cool:

Pazi vamo , sve je dobro dok ne vidis neke Ruse u koznim sinjelima - e kad se ti pojave pali u americku ambasadu .. :tajna: .. i ne okreci se sine .. :manikir: .. daleko je sunce ..

:zcepanje: Ih kol'ko ih je sunce ti je6em...da se ja nešto pitam ...:sad2:

...'fala bogu ali ti nisi diplomata. U svoja 4 zida covek moze da ima stav kakav mu padne na um. Nevolja je u tome sto je nama psiholog na vlasti, zadrti fizicar na mestu ministra spoljnih poslova, srednjoskolac na mestu vodje opozicije sa reziserima i nekakvim dverima...mi smo neozbiljan narod kazem ti. Diplomatijom treba da se bave strucni ljudi koji su zavrsili ne samo skole vec i posebne programe kako bi znali da se postave, da vode dilomatske razgovore, da ne padaju u vatru i da budu sposobni da se nose sa teretom a ne da paradiraju na teniskim mecevima nekakvi fizicari,lekari i geografi. Svako svoj posao u svoje ruke i ne ocekuj nista od drugih pre nego sto trgovacki ponudis, to je politika a ne ljubav i secanja na slavne borbe iz proslosti.

довољно је само да човек види слику Јована Ристића, и све ће му бити јасно, нема потреба да чита биографију.

Нема јаке Србије, ако је Срби сами не направе. Русија у томе може да помогне, а и не мора. Русија је земља као и свака друга и има своје интересе, који могу, али и не морају бити подударни са српским.

Oni koji treba da znaju, oni znaju.
Problem je sto mi to ne znamo.

Не, газде са Запада Србе сматрају Русима Балкана, а удворице и сатрапи могу да дубе на трепавицама али то неће променити ничије мишљење на Западу.
Политика Запада према Србији после 5. октобра се није променила ни за јоту нити ће се променити.
Србија по њима треба да буде мала државица коју ће контролисати конзорцијум западних земаља и Турска.
Пошто сви на Западу одбацују Јалту као полазну основу за решање питања граница у Европи, онда треба да се запитамо да ли Запад жели да види Србију у границама Берлинског конгреса.
Запад је починио велике ратне злочине над српским народом у последњих 100 година како би креирао политичку карту Балкана у границама што повољнију за њега служећи се геноцидом, етничким чишћењем и пљачком.
Свако оправдавање такве злочиначке политике, њено представљање као "реалности" је злочин.

са том ''ловом, спонзорима и заштитницима'' Јевреји су створили државу тамо где их није било 2000 година.

а њихова памет се огледа у пословици које се држе- боље је имати државу, него имати кућу.
код Срба важи другачија- боље је имати 10 кућа, него имати државу.

а ти сад сабирај и одузимај.

Sad ozbiljno : ako te ne mrzi pročitaj moj prvi post na ovoj temi na prvoj strani gde već napisah : Srbi se nisu predali nego trenutna srpska vlast , a to je ogromna razlika , ogromna , kao i '41-e pa i '18-te itd.

Nas je uvek bilo malo , mali smo narod ali smo do sada nekako isplivavali i opstajali i mada i ja gubim nadu jer su okolnosti i vremena sasvim drugačija, jer nigde i ni u kome ne vidim prijatelja mog naroda već samo satanizaciju i želju da nas unište što i svetska propaganda protiv nas godinama govori i pokazuje , to mi više znače i ove reči njegove ekselencije Aleksandra Konuzina ...taj i takav prijateljski ton ma kako ga drugi definisali , u tome je fazon , a o jevrejima na drugoj temi , ovo nije mesto za njih i njihovu tzv. pamet ( stojim iza onoga što prethodno napisah bez obzira na poslovice...i mi imamo poslovice ali nemamo podršku , lovu i moć jakih).

Хах, ево ШЕста личка и црвени Црногорци - гузељубништво Русије у истој, антисрпској корачници... Мрче :cepanje:

хоћеш да кажеш да је конузин комунист?
па није баш заступао ставове комунистичке интернационале, пре би се могло рећи да су бивши комунисти били с друге стране :think:

Sad ozbiljno : ako te ne mrzi pročitaj moj prvi post na ovoj temi na prvoj strani gde već napisah : Srbi se nisu predali nego trenutna srpska vlast , a to je ogromna razlika , ogromna , kao i '41-e pa i '18-te itd.
Nas je uvek bilo malo , mali smo narod ali smo do sada nekako isplivavali i opstajali i mada i ja gubim nadu jer su okolnosti i vremena sasvim drugačija, jer nigde i ni u kome ne vidim prijatelja mog naroda već samo satanizaciju i želju da nas unište što i svetska propaganda protiv nas godinama govori i pokazuje , to mi više znače i ove reči njegove ekselencije Aleksandra Konuzina ...taj i takav prijateljski ton ma kako ga drugi definisali , u tome je fazon , a o jevrejima na drugoj temi , ovo nije mesto za njih i njihovu tzv. pamet ( stojim iza onoga što prethodno napisah bez obzira na poslovice...i mi imamo poslovice ali nemamo podršku , lovu i moć jakih).

Možda oni dole na Kosovu, koji su čini mi se jadni na izmaku snage.
"Mi" Srbi - odavde - iz Srbije, predali smo se odavno.
Hipnotisali su nas i pretvorili u zombije...

Не, газде са Запада Србе сматрају Русима Балкана, а удворице и сатрапи могу да дубе на трепавицама али то неће променити ничије мишљење на Западу.
Политика Запада према Србији после 5. октобра се није променила ни за јоту нити ће се променити.
Србија по њима треба да буде мала државица коју ће контролисати конзорцијум западних земаља и Турска.
Пошто сви на Западу одбацују Јалту као полазну основу за решање питања граница у Европи, онда треба да се запитамо да ли Запад жели да види Србију у границама Берлинског конгреса.
Запад је починио велике ратне злочине над српским народом у последњих 100 година како би креирао политичку карту Балкана у границама што повољнију за њега служећи се геноцидом, етничким чишћењем и пљачком.
Свако оправдавање такве злочиначке политике, њено представљање као "реалности" је злочин.
Не, газде са Запада Србе сматрају Русима Балкана
Mitologija, ne postoji takvo misljenje kod njih, oni se cude da mi imamo te iluzije i da smatramo da Rusija zeli nesto da promeni u vezi Srbije.

Vec sam napisao oni zele Srbiju iz 1912.

Možda oni dole na Kosovu, koji su čini mi se jadni na izmaku snage.
"Mi" Srbi - odavde - iz Srbije, predali smo se odavno.
Hipnotisali su nas i pretvorili u zombije...

Vidi , često to i sama govorim , naročito kada se dešava nešto ovako gde sam nemoćna i besna , a ne vidim način da pomognem, doprinesem da olakšam tim našim ljudima dole u ovakvim strašnim situacijama ali kad se malo ohladim vidim da smo zaplašeni, ubijeni u pojam bez izbora , nade u sutra ...ovde u svojoj zemlji ili ovome što je nekada bilo naša zemlja, a to mi deluje i gore od hipnoze jer se iz nje i probudiš.

Počeh da mračim , a dovoljno je već mračno...ne vidim rešenje, ne vidim, uništili su nas skoro pa do kraja, nikad kao sada.

Mitologija, ne postoji takvo misljenje kod njih, oni se cude da mi imamo te iluzije i da smatramo da Rusija zeli nesto da promeni u vezi Srbije.

kakva mitologija kad su srbe tokom devedesetih godina, po njihovim medijima, u novinama i na tv chak, zvali malim rusima?
nije valjda da su textovi shpigla tajmsa i ostalih vec postali mit, ili je to neka politika da se sve shto ima veze sa srbima proglashava mitom :think:

Vidi , često to i sama govorim , naročito kada se dešava nešto ovako gde sam nemoćna i besna , a ne vidim način da pomognem, doprinesem da olakšam tim našim ljudima dole u ovakvim strašnim situacijama ali kad se malo ohladim vidim da smo zaplašeni, ubijeni u pojam bez izbora , nade u sutra ...ovde u svojoj zemlji ili ovome što je nekada bilo naša zemlja, a to mi deluje i gore od hipnoze jer se iz nje i probudiš.

Počeh da mračim , a dovoljno je već mračno...ne vidim rešenje, ne vidim, uništili su nas skoro pa do kraja, nikad kao sada.

Pa to ti pričam...

kakva mitologija kad su srbe tokom devedesetih godina, po njihovim medijima, u novinama i na tv chak, zvali malim rusima?
nije valjda da su textovi shpigla tajmsa i ostalih vec postali mit, ili je to neka politika da se sve shto ima veze sa srbima proglashava mitom :think:

Marketinski trik.

Na Zapadu je godinama postojao opravdani strah od Rusa i ljudi su razvili fobiju od njih. Posto su zeleli da nas ocrne, najlaksi nacin je bio da nas nazovu malim Rusima i stvore trenutnu odbojnost prema nama u svojim drustvima.

Marketinski trik.

Na Zapadu je godinama postojao opravdani strah od Rusa i ljudi su razvili fobiju od njih. Posto su zeleli da nas ocrne, najlaksi nacin je bio da nas nazovu malim Rusima i stvore trenutnu odbojnost prema nama u svojim drustvima.

На Западу фобија од Руса постоји вековима уназад, а не верујем да је баш оправдана. Биће да нас мрзе из истих разлога као и Русе, Словени смо православне вере.

Наведи ми неког?
Да али без БЈР Македоније.
Хоћеш ми рећи да је случајност предлог српске резолуције оне прве у Генералној скупштини УН и масовни протести организовани од муфтије Муамера Зукорлића?
Које заствае су биле на скорашњем скупу Албанаца у Бујановцу јел албанске и америчке, а где је ту српска застава?

Појасни мало те нелогичности са ставом који износиш?

Marketinski trik.

to su bili ozbiljni analitichki textovi u kojima se skoro sve bilo pomenulo, od odlaska nemachkih dobrovoljaca u zenge dolaska talibana u redove bosanskih mudzhahedina do pojave ruskih i drugih dobrovoljaca na srpskoj strani, a da ne pominjemo politichare i istorichare koji su pisali chlanke za te novine u kojima su analizirali situaciju na balkanu iz mnogo uglova gledanja na stvari, od istorijskih veza do trenutnih odnosa i chak predvidjanja. ozbiljni textovi, ne neki baneri i slichan marketing

Back