Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Pa sta hoces da uradimo s njim?Niti sam mu ovo diktirala, niti tako mislim.

Pa ko tebe pominje. Ja sam samo pomenuo ovaj napis iz novina vezan za Sutanovca. Kakve veze to ima s tobom????
Osim, ako...... ne , cekaj stani..... ja sam covek ozenjen. Volim svoju zenu i imamo troje dece... tako da ne moze. Ni avantura, ni romansa.

Poslednja izmena:
Намерно ми спамују тему антисрпски елементи, плаћени су за то.
Једни те исти по цео дан шире мржњу, употребљавају најгоре увреде и исмејавају саговорнике.
Где је ту цивилизација, култура дијалога, уважавање саговорника?
А како очекивати када им је идол онај Вејвода примитивац.
Срамот какво васпитање имају неки људи овде и каква их то мржња тера на српски народ који је у невољи!?

Pa ko tebe pominje. Ja sam samo pomenuo ovaj napis iz novina vezan za Sutanovca. Kakve veze to ima s tobom????
Osim, ako...... ne , cekaj stani..... ja sam covek ozenjen. Volim svoju zenui i imamo troje dece... tako da ne moze. Ni avantura, ni romansa.

Super, bravo, jao slatko si me nasmejao.Blago tvojoj zeni.Shvatila sam tvoju poruku i sta sad da se radi?!

Једни те исти по цео дан шире мржњу, употребљавају најгоре увреде и исмејавају саговорнике.
Срамот какво васпитање имају неки људи овде и каква их то мржња тера на српски народ који је у невољи!?

Ismej, ismej, ismej
Op, trijes evra :lol:

valjda mnogo vole da daju tačiju svoje unutrašnje organe, šta li :think:

Pali se na tvoju ophrvanost sudbinom vaskolikog srpstva.... :flert:

ma jok, nju na meni pali ono što nikad u životu nije imala, pa je sada toliko 'izgladnela' da su joj se čula toliko izoštrila pa je u stanju to da oseti čak i ovako, preko žice.

nego, šta tebe pali kod mene? :lol: jel isto što i nju? :lol:

Bitno je da vi, domacini, istinske patriote i moralne gromade lijete znoj i pljujete krv dok u tami svojih soba bdite na nocnoj strazi, na braniku srpstva i to na isturenoj poziciji na koti Krstarica
Slava vam

Ja da toliko kukam, pre bih otisla na granicu s Kosovom nego da po ceo dan sedim i pisem uzalud.

I da toliko velicam Konuzina, takodje bih pre otisla u Rusiju da zivim, kad sam dosla dotle da zelim da mi predsednik bude Rus.

Bitno je da ne gine neduzan narod, i umesto da su srecni, oni i dalje kukaju.

sorosiekipake7.png

E, nemoj sad da projektujes neke tvoje erotske fantazije.Ipak je ovo seriozna tema

mešaš pojmove ili jednostavno ne znaš o čemu pričaš. nije to pojekcija već obzervacija. mada lepo je što i 'projekciju' imaš u svom vokabularu ali ipak u buduće budi oprezniji s njenom upotrebom da se ne bi blamiro. :bye:

Не разумем те бато?

Pa bato, ja mislim da su neki od vas za lechenje
A ti pak mislis da su neki placeni
I ja mislim da su placeni da otvaraju idiotske teme i u nedogled raspaljuju diskusije iz dana u dan
Ali svakako ne spadam u takve, pa se malo salim. Izvini ako te to uvredilo
Ja shvatam nase frustracije povodom kosmeta i licno bih najvise voleo da sve to nije tako
I mnogo toga bih voleo da nije ovako
Ali ebiga..... medjusobno optuzivanje i klanje nece nam nista pomoci, ali izgleda da mi srbi bez toga ne mozemo
Zato smo ovde i zavrsili. Sto ni za sta nismo imali plan a i plan b i sto nas zadnjih desetak godina debeloguzi politicari prodaju za masne provizije i upishavaju se od smeha dok mi duvamo po forumima

Back