Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Predlazem miting podrske Konuzinu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Не верујеш? Ево како ШуНАТОвац извештава америчку амбасаду.
Читај:
![]()
ti si samo gruba greška![]()
Kakve veze ima pisac bajki sa cinjenicom da Srbija nije uspela ni u ovom istorijskom trenutku da obezbedi saveznike?
Ala si mi odgovorio!Da, ja sam gruba greska, i ne koristim tupave izraze kao sto je NIK.Bas si napet!

Pogledaj mu carapice....
Ili Sonja Sliht.... Kakvo je to tijelo i kakve duge noge...
Prosto neverovatno... da se coveku prevrnu creva.
Prosto neverovatno... da se coveku prevrnu creva.
Predlazem miting podrske Konuzinu![]()
izvini bate, zemlju ti parčaju trgovci ljudskim organima a rus pokušava to da objasni našim vrlim vođama, neuspešno, a tebi je to smešno? gde živiš ti, imaš li decu, devojku, brata, sestru?
da, ti si gruba greška.![]()
Nemam brate nikog, ja sam kompjuterski generisan nick i to od strane fasisticko-izdajnicko-placenicke klike i programiran sam da se izrugavam i sprdam sa postenim domacinima i istinskim internet patriotama
stop

Nemam brate nikog, ja sam kompjuterski generisan nick i to od strane fasisticko-izdajnicko-placenicke klike i programiran sam da se izrugavam i sprdam sa postenim domacinima i istinskim internet patriotama
stop
ovo si ti rekao![]()

Jao, sto si pismen, pa svaka ti je zlatna, Konuzinu si ravan.Mrtva sam ozbiljna.
Pa bila je izmedju '45 i '48 god. znas ti dobro.
Ma samo ti imas i brata i sestru i zenu i decu i kuche i kola i sve ostalo
Mi kompjuterski generisani nickovi nemamo ni kucheta ni macheta![]()
izvini bate, zemlju ti parčaju trgovci ljudskim organima a rus pokušava to da objasni našim vrlim vođama, neuspešno, a tebi je to smešno? gde živiš ti, imaš li decu, devojku, brata, sestru?
Руси су отишли 1945 одмах по ослобођењу ти бре не знаш историју
znam bate kapiram, zato i jesi u stanju da se smeješ na sve ovo, super je to humor i ta sranja.
Руси су отишли 1945 одмах по ослобођењу ти бре не знаш историју
napeti, ostavi nas na miru.Nemoj da nam tumacis sta je neko drugi hteo da kaze.Imas na TV-u filmove u kojima igraju de Niro, Paccino i ostali.Uzivaj.

Vaistinu.Bitno je da vi, domacini, istinske patriote i moralne gromade lijete znoj i pljujete krv dok u tami svojih soba bdite na nocnoj strazi, na braniku srpstva i to na isturenoj poziciji na koti Krstarica
Slava vam
Da , ali je zato "tvoj" Staljin drzao Jugoslaviju u saci jos nekoliko godina iza. Ali to je za pdf. istoriju. Bre!