- Poruka
- 386
Ма да..Утроњали се да помогну Гадафију а овде у Београду глуме неке мангупе.Prpa bato.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма да..Утроњали се да помогну Гадафију а овде у Београду глуме неке мангупе.Prpa bato.

Будући руски Цар.
Srbi su uz Ruse, jer smo u prirodnom savezu.........kroz istoriju se pokazalo da se za.jeb'o svako ko je mislio drugačije.......nadam se da ćemo na sledećim izborima smeniti ovu nesrpsku i antirusku vlast!
Za nas nauk - promenila se trasa gasovoda - pa su sad Rusija i nemacka direktno povezane gasovodom , a Ukrajina gubi znacaj zemlje tranzitora ( danas je Rusija odbila molbu Ukrajine da se umesto igradnje ,, Juznog toka ,, koristi njihova teritorija ) - i tako Ukrajina tone u propast ..
Jesam li vec pisao da ,, Juzni tok ,, moze da se izmesti da ne ide kroz Srbiju....
Који Михаило?
Ne mi, nego Rusi preko nas i to ce biti sve izrazenije.
A u zadnjih 10 godina, nasi politicari su vodili dosta optimisticnu diplomatsku akciju, nadajuci se da ce moci da ucene EU, uz pomoc Rusa, samo su malo zajebali.
A nasa najveca greska je sto se nismo okrenuli oko sebe i pogledali sta se desavalo 90-tih, mogli smo mnogo bolje da prodjemo, nego sto jesmo.
.. njega bre prati KGB .. 
Ma to je neki Mihailo u buducnosti, kad Krusevac bude glavni grad,a nas car ce mu biti desna ruka.
То је учење Цркве Православне, помиње се у Старом Завету (књига пророка Данила) и у многим светоотачким пророчанствима.И ти већ знаш како ће тај цар да се зове?
То је учење Цркве Православне, помиње се у Старом Завету (књига пророка Данила) и у многим светоотачким пророчанствима.
Писао је о томе свети Серафим Саровски. Михаило, руски Цар, од женске линије Романових, итд.
Da ..
Jel ja ono napisah da pomalo paranoican ..... njega bre prati KGB ..
![]()
Prso si Boro, niti sam paranoican, niti Ruse bole ..... za nas.Prso si Boro, niti sam paranoican, niti Ruse bole ..... za nas.
Ma какви.То што се помиње у Светом писму нема везе са руским царевима, него са "предводником анђела" Михаилом(Микаелом). То је Бог Син.
..Ту се пророку Данилу открива у визији од стране архангела Гаврила сви будући догађаји пре краја света, долазак Антихриста на власт а пре тога руског цара Михаила, грчког цара Јована, итд.Samo kad će Rusi da brane naše interese, teško onom na čijoj je strani Rusija, mogu da razumem zašto Hrvati gotive Nemce (mnogo su učinili da budu priznati, naterali čak i Francusku i Ameriku na to), i da razumem zašto Albanci vole Amere (zaslužni su što oni imaju ''državu''), al' zašto mi volimo Ruse, teško je objasniti.
pandkungfu
To je ono sto Boro nece da shvati.
Postoje sfere i Srbija nije u sinoruskoj sferi vec nemackoj/EU.
То је било 2008. И од тад ништа... Неради ништа, добро прича. И то је проблем.
Биће да је Конузин само исказао свој лични став.
Требало би ми са форума Политика на Крстарици, наравно ко жели, сви заједно да пошаљемо једно писмо захвалности његовој екселенцији .

Ето ,мора се неко поштовати... С њима имамо пријатељске односе.
Rizikujem da legnem mokre kose
Da, zato sam i ostavila, a moram i ovo, fenomelan tekst: KONUZINOV OBRACUN SA SRPSKO ELITOM (iliti dokaz da ima zivota i pre smrti)...
http://standard.rs/vesti/36-politik...zinov-obraun-sa-srpskom-elitom-ili-dokaz-da-i... smrti-.html
Otisla..........
"Vidimo" se...
pandkungfu
To je ono sto Boro nece da shvati.
Postoje sfere i Srbija nije u sinoruskoj sferi vec nemackoj/EU.