Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

bate, neka političara, oni su jajare podefiniciji, ovaj narod je jadan. pogle samo ove ovuda na forumu, rusu se smučilo šta im šiptari rade toliko da je zaprepašćen pokušao da ih dozove u pamet, a ovi ovuda 'bio pijan bio pijan'. :lol:

ovom narodu se definitivni sve događa sa razlogom. šteta samo što će normalni da ispaštaju zbog budala kojima je bitnije dal je rus bio pijan ili ne od surove stvarnosti.

pa vidi, ako je sudjeno da normalni ispashtaju - let it be, al posle toga ima da nema jajara

ebiga uspavljuju ljude i onesposobljuju ih, vezuju im ruke dok shiptari vitlaju oruzhjem, ispada kao za njihovo dobro bolje da se ne brane... a zamisli tek koliko su nenormalna opravdanja koja izmishljaju da bi opravdali ono shto prichaju.. nek odu lepo da zhive malo sa shiptarima, koji ce nam ***** u srbiji sa zastupanjem shiptarske politike. shiptari bi im mozhda digli i spomenike, to je neshto, velika stvar, trgovci ljudskim organima dizhu spomenike za svoje politichare...

Pa nece valjda da celu Srbiju "kazni" zbog vlasti koja je ionako jedva napabircila 50% glasova?

Nije da to ne znaju, nemoj.

Treba biti dostijan nečije pomoći i podrške, posebno treba biti dostojan ako želiš da ti neko da oružje.
Seti se kako su nas ispljuvali Rusi kada smo se bunili što nas nisu pozvali na prošlogodišnju paradu 9. maja?
Ismejali su nas i rekli da nismo dostojni.

uzmi bre pročitaj pre nego što lupiš......diskutanti ....vidiš gore šta piše......diskutanti su rusiju tako okarakterisali i to pazi koji diskutanti.....sve sama goovna sa zapada.....šiptarija i ostala gamad......skupili se neprijatelji srba u beogradu da govore o svetskoj bezbednosti a srbe ko eebe.....tabu tema su srbi......ni jedno jedino pitanje kaže rus i čudi se.....ni jedno jedino pitanje o bezbednosti srba na forumu o bezbednosti koji se održava u srbiji......sramota da se takav skup održava u srbiji.....ali ebiga u sali nije bilo srba pa se moglo......

Nije to moj jezik komunikacije izvini :cao:

Premda meni Konuzinove reci nista ne znace bez konkretnih poteza Ruske vlade, opet mi je drago sto im je rekao istinu, i drago mi je sto je to ucinio bas na nacin obicnog coveka, bez lazne ushtogljenosti, biranih reci, kamernog izraza lica, dikcijom glasa ljutog i ogorcenog coveka, pa taman i da jeste bio pijan. Ako NATO pritiska Srbiju i zajedno sa izdajnickim rezimom radi na njenom nestanku, isto tako bih voleo da Rusija istim merama i istim intezitetom pritiska Srbiju i rezim u njoj samo u pozitivnom smeru. Go.vna treba ponizavati na svakom koraku i pritom koristiti vatrogasne shmrkove i mr.Proper.Daj Boze da je ovo pocetak nekog preokreta, mada sumnjam. Voleo bih da konacno osetim rusku pomoc u istinskoj nameri da sacuva Srbiju i Srbe pre svega OD NAS SAMIH....a teko posle da nam POMOGNE da se SAMI izborimo za svoju slobodu. To znaci da nas organizuje i logisticki podrzava. Ne trazim ja od Rusa da se oni poture umesto nas i ginu za nasu zemlju. Samo neka nam budu garant ravnopravne borbe i zastite od atomske bombe. Cvrsto verujem da su anglosaksonci spremni da bace i atomsku bombu kad osete da gube rat.

Premda meni Konuzinove reci nista ne znace bez konkretnih poteza Ruske vlade, opet mi je drago sto im je rekao istinu, i drago mi je sto je to ucinio bas na nacin obicnog coveka, bez lazne ushtogljenosti, biranih reci, kamernog izraza lica, dikcijom glasa ljutog i ogorcenog coveka, pa taman i da jeste bio pijan. Ako NATO pritiska Srbiju i zajedno sa izdajnickim rezimom radi na njenom nestanku, isto tako bih voleo da Rusija istim merama i istim intezitetom pritiska Srbiju i rezim u njoj samo u pozitivnom smeru. Go.vna treba ponizavati na svakom koraku i pritom koristiti vatrogasne shmrkove i mr.Proper.Daj Boze da je ovo pocetak nekog preokreta, mada sumnjam. Voleo bih da konacno osetim rusku pomoc u istinskoj nameri da sacuva Srbiju i Srbe pre svega OD NAS SAMIH....a teko posle da nam POMOGNE da se SAMI izborimo za svoju slobodu. To znaci da nas organizuje i logisticki podrzava. Ne trazim ja od Rusa da se oni poture umesto nas i ginu za nasu zemlju. Samo neka nam budu garant ravnopravne borbe i zastite od atomske bombe. Cvrsto verujem da su anglosaksonci spremni da bace i atomsku bombu kad osete da gube rat.

Pomoć će stići kad bude imala kome da stigne.

e ovo boldovano je problem. mi dakle čekamo da nas neko drugi spase, al pazi sad, od nas samih? :lol: bolesno :lol:

Pa ,evo u vestima nam je B92 predočio svije "istraživanje da li su dovedeni u pitanje odnosi Srbije i rusije" i pomogao da nam priopćili Puhovski,malađani Ejdus i Vejvoda da se mora tražiti objašnjenje od Rusije.
To se kod njih zove "javnost se izjasnila":rotf::rotf::rotf:
To što Srbi misle drugačije je od ovih učesnika foruma je najbolji odgovor na Konuzinovo pitanje.

Pa ,evo u vestima nam je B92 predočio svije "istraživanje da li su dovedeni u pitanje odnosi Srbije i rusije" i pomogao da nam priopćili Puhovski,malađani Ejdus i Vejvoda da se mora tražiti objašnjenje od Rusije.
To se kod njih zove "javnost se izjasnila":rotf::rotf::rotf:
To što Srbi misle drugačije je od ovih učesnika foruma je najbolji odgovor na Konuzinovo pitanje.
:klap::super::hvala:

""Ako je to juče bio lični čin i ako Konuzin nije opozvan onda je to danas stav ruske federacija a ako ne bude opozvan do ponedeljka, znači srbija se znači pomirila sa tim. Srbija je ovde kao mlađi partner što jedna suverena država sebi ne bi smela da dozvoli", kaže Žarko Puhovski, profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu."

"Teško je reći, delovalo je kao spontana reakcija ali danas u diplomatiji teško je da se bilo šta spontano doživljava", kaže Filip Ejdus, sa Fakulteta političkih nauka. "

"Činjenica je da je sve izašlo izvan diplomatskih okvira", kaže Ivan Vejvoda iz Balkanskog fonda za demokratiju."

Sonja Liht i drugi, eto ko napada Konuzina, i naravno B92, navodno trebalo bi da se Rusija izjasni, ali posto cuti (kako se pozalise) znaci da odobrava, pa naravno da odobrava!

Za ove makar znamo da nisu Srbi, ali stvarno, gde su komentari onih koji to jesu?

Čovek ih je s pravom prozvao, Gde ste pichketine?

e ovo boldovano je problem. mi dakle čekamo da nas neko drugi spase, al pazi sad, od nas samih? :lol: bolesno :lol:

:D ...baš zvuči bolesno kad se ovako pojednostavi ali je tačno.

Zamorno je i ovde gledati šačicu stranačkih poslušnika koji ni sami ne znaju što skočiše na Konuzina sve da pripomognu ovoj našoj pomračenoj medijskoj sceni i onim nesrećnim nepismenim činovničićima koji danas svi k'o jedan baljezgaju po diktatu pljuvačine na baćuškin račun i na sve načine gledaju kako da opravdaju svoje mršave honorare , što po redakcijama , što po forumima...ustvari i nije zamorno već patetično i smorno j6g-a :confused:

p.s. U gore opisane ne računam zaludne domaćice , naravno.

Treba biti dostijan nečije pomoći i podrške, posebno treba biti dostojan ako želiš da ti neko da oružje.
Seti se kako su nas ispljuvali Rusi kada smo se bunili što nas nisu pozvali na prošlogodišnju paradu 9. maja?
Ismejali su nas i rekli da nismo dostojni.

Pa kad nismo dostojni, sta nam dalje "sole ranu"?

rus : alo bre ljudi, pobiše vas šiptari na kosovu, a vi palamudite o sigornosnoj situaciji u džibutiju!

'srbi' : dal je pijan ili nije? :think:

:rotf: :hahaha1: :vatromet:

Eh, a da on to nije rekao, mi ne bismo znali! Al' ti je logika!!

rus : alo bre ljudi, pobiše vas šiptari na kosovu, a vi palamudite o sigornosnoj situaciji u džibutiju!

'srbi' : dal je pijan ili nije? :think:

:rotf: :hahaha1: :vatromet:

A ti si jedan od onih forumskih lešinara koji već nedeljama za današnji dan priželjkuju i najavljuju neki pogrom i klanje Srba , novu Oluju, etničko ćišćenje severa Kosova... mogu da mislim vaše razočarenje kada se dan izgleda završava bez ispaljenog metka i bez da je iko stradao . :(

Back