Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Ne volim ti ja nagađanja, čim čujem da je neka sednica zatvorena za javnost ja odmah posumnjam na trange-frange i dok ne vidim službeni izveštaj i dobijem
odgovor na pitanje zašto je sednica zatvorena za javnost ja opravdano sumnjam

Pa čekaj, majku mu...Ako ne znaš šta se dešavalo juče...znaš šta je bilo prekjuče, to jest, šta se dešavalo prethodnih godina u SB.
Sećaš se valjda kakve su stavove pojedinačno zauzimale stalne članice SB po pitanju Kosova i Methojije?
Sećaš se valjda ko je podržavao stavove Srbije, a ko ih je napadao i branio stavove Prištine?

Pa nije valjda da misliš da se juče sve promenilo...i da su SAD, Velika Britanije i Francuska napravile neki zaokret u svojoj politici?
Nije valjda da ostavljaš prostora i za tu mogućnost?

Могу да предпоставим али бих волео да та господа из невладиних организација српској јавности то појасне: Да ли би имали исти став кадаби припадници њиховог народа били угрожени?
Пошто овај форум читају и запослени у невладиним организацијама, а и они сами, нек појасне српској јавности да ли су њихове изајве, изјаве такозваних дуплих стандарда?
Ma, otkud, ne budimo naivni, dobro su placeni da rade protiv Srba pa koliko para toliko i "muzike" a ne da sviraju, nego igraju (izuzimam Sonju Liht, ona tesko i hoda, ali melje na kub a i to se racuna)!

Он је на то мислио. Он је мислио на ћутанје свих Срба.
Као Арчибалд Рајс када нас је прекоревао.

конузин је прекоревао све Србе.
"ИМА ЛИ ОВДЕ СРБА!?"
Ја тај поклич чујем како одјекује целом Србијом.

Ниједан од режимских медија у Србији није пренео ни чињеницу да је амбасадор Конузин затражио реч тек када су дискутанти окарактерисали Руску Федерацију као дестабилизујући фактор који брани Србију зарад својих личних интереса, и да се запитао жели ли Србија да буде субјекат међународних односа или само објекат како јој то нуди НАТО.

I odbranila ju je vala, sanjala ja noćas

u tome i jeste stvar, oni su toliko zaglavili u njihovom malom svetu da uopshte ne primecuju da je velika vecina ljudi u stvari shokirana ponashanjem pomenutih, zatechena bezobrazlukom i njegovim samoopravdavanjima, ne primecuju taj i josh neke detalje u pogledima okoline. i onda dodje neki rus i kazhe im da su jajare, pljaaas, shamarchina :)

bate, neka političara, oni su jajare podefiniciji, ovaj narod je jadan. pogle samo ove ovuda na forumu, rusu se smučilo šta im šiptari rade toliko da je zaprepašćen pokušao da ih dozove u pamet, a ovi ovuda 'bio pijan bio pijan'. :lol:

ovom narodu se definitivni sve događa sa razlogom. šteta samo što će normalni da ispaštaju zbog budala kojima je bitnije dal je rus bio pijan ili ne od surove stvarnosti.

Он је на то мислио. Он је мислио на ћутанје свих Срба.
Као Арчибалд Рајс када нас је прекоревао.

конузин је прекоревао све Србе.
"ИМА ЛИ ОВДЕ СРБА!?"
Ја тај поклич чујем како одјекује целом Србијом.

:ok: I ja sam tako shvatila - kao opomenu svima.

Бојим се да живимо у праскозорје 3. светског рата...

To da, ali zato je sve drugacije, i ne moze se samo recima neko podrzavati i demonstrativno izlaziti iz sale.

Neka nam daju oruzje i vojnike (kad za to dodje vreme, a sada neka ugovaraju s nama konkretno oko Kosova).

Сад били на Б 92 Вејвода, Пуховски, Ејдус и то не помињу, они му замерају исто што и Лихт.

A KO JE OD TO CETVORO NADROJANIH SRBIN ?? JEVREJI + HRVATI SE OKUPILI DA NAM SOLE PAMET .. :D

,, Konuzine , Srpski sine ,

Ti si vodja omladine ,

Ti si vodja celog sveta ,

Sem kolone sto je peta ,, .. :)

svaka čast konuzinu na rečenom......još i moskva da potvrdi da je to i zvanični stav kremlja pa da se i nadamo nečemu.....

Неће потврдити. Од тога ема ништа. Тај чин је био више личне природе Конузина којем је прекипело да гледа како ЕУ преко пудлица уништава државу.

Pa čekaj, majku mu...Ako ne znaš šta se dešavalo juče...znaš šta je bilo prekjuče, to jest, šta se dešavalo prethodnih godina u SB.
Sećaš se valjda kakve su stavove pojedinačno zauzimale stalne članice SB po pitanju Kosova i Methojije?
Sećaš se valjda ko je podržavao stavove Srbije, a ko ih je napadao i branio stavove Prištine?

Pa nije valjda da misliš da se juče sve promenilo...i da su SAD, Velika Britanije i Francuska napravile neki zaokret u svojoj politici?
Nije valjda da ostavljaš prostora i za tu mogućnost?

Vidi mili, nas dvoje se ne razumemo u srži. Ti smatraš da je Rusija završila posao u SB time što se zalaže za srpske interese a ja te pokušavam nabediti
da od svega toga na terenu nema pomaka ni za jotu i da je SB samo jedna vrsta pozorišne predstave za javnost

Sve počinje od te reči, od prkosnog govora, od istupa jednog jedinog čoveka koji će reći istinu. I ta istina koga uznemiri, taj je zao, okrutan i podlac.

Ubo si ko prstom u dupe.
Saznas da ti komsija opalio zenu, uznemiris se...znaci da si zao , okrutan i podlac.
Smanji dozivljaj majke ti; prolupo si.

u tome i jeste stvar, oni su toliko zaglavili u njihovom malom svetu da uopshte ne primecuju da je velika vecina ljudi u stvari shokirana ponashanjem pomenutih, zatechena bezobrazlukom i njegovim samoopravdavanjima, ne primecuju taj i josh neke detalje u pogledima okoline. i onda dodje neki rus i kazhe im da su jajare, pljaaas, shamarchina :)

Pa da i iako oni znaju kako ih mi, narod gledamo i doživljavamo i ne sumnjam da znaju i šta mislimo o svima njima bez razlike , ali ih za to zabole debela pozadina , baćuškine reči imaju težinu i medijski prostor na svetskoj sceni , što im je sto puta gore nego da im je i najbukvalnije nalupao šljage kao što im svakodnevno i lupaju njihovi zapadni nalogodavci i gazde.

Još jednom, bravo baćuška Konuzine i hvala brate na ovim lepim i nadasve istinitim rečima ...hvala 'de čuo i nečuo:worth::hvala:

Vidi mili, nas dvoje se ne razumemo u srži. Ti smatraš da je Rusija završila posao u SB time što se zalaže za srpske interese a ja te pokušavam nabediti
da od svega toga na terenu nema pomaka ni za jotu

То је тачно. Рад на терену се не може очекивати од садашње руске власти. Они су кооперативни са ЕУ и неће ништа радити што није у интересу ЕУ.

Међутим, да је овде власт самостална могла би да извуче неке користи, рецимо у војној опреми. Али, то је сад домен теорије, јер наша реалност није слобода.

:ok: I ja sam tako shvatila - kao opomenu svima.

To da, ali zato je sve drugacije, i ne moze se samo recima neko podrzavati i demonstrativno izlaziti iz sale.

Neka nam daju oruzje i vojnike (kad za to dodje vreme, a sada neka ugovaraju s nama konkretno oko Kosova).

Ako si shvatila prvi deo da je upućen kao prekor SVIM Srbima- onda treba da razumeš i drugi deo-
KOME DA DAJU ORUŽJE!? KOJIM SRBIMA!? GDE OVDE IMA SRBA!?

Oružje se daje vojnicima, a ne babama.

Ako si shvatila prvi deo da je upućen kao prekor SVIM Srbima- onda treba da razumeš i drugi deo-
KOME DA DAJU ORUŽJE!? KOJIM SRBIMA!? GDE OVDE IMA SRBA!?

Oružje se daje vojnicima, a ne babama.

Pa nece valjda da celu Srbiju "kazni" zbog vlasti koja je ionako jedva napabircila 50% glasova?

Nije da to ne znaju, nemoj.

Pa da i iako oni znaju kako ih mi, narod gledamo i doživljavamo i ne sumnjam da znaju i šta mislimo o svima njima bez razlike , ali ih za to zabole debela pozadina , baćuškine reči imaju težinu i medijski prostor na svetskoj sceni , što im je sto puta gore nego da im je i najbukvalnije nalupao šljage kao što im svakodnevno i lupaju njihovi zapadni nalogodavci i gazde.

Još jednom, bravo baćuška Konuzine i hvala brate na ovim lepim i nadasve istinitim rečima ...hvala 'de čuo i nečuo:worth::hvala:

Car je.

ALEKSANDAR-KONUZIN.jpg

I odbranila ju je vala, sanjala ja noćas

uzmi bre pročitaj pre nego što lupiš......diskutanti ....vidiš gore šta piše......diskutanti su rusiju tako okarakterisali i to pazi koji diskutanti.....sve sama goovna sa zapada.....šiptarija i ostala gamad......skupili se neprijatelji srba u beogradu da govore o svetskoj bezbednosti a srbe ko eebe.....tabu tema su srbi......ni jedno jedino pitanje kaže rus i čudi se.....ni jedno jedino pitanje o bezbednosti srba na forumu o bezbednosti koji se održava u srbiji......sramota da se takav skup održava u srbiji.....ali ebiga u sali nije bilo srba pa se moglo......

Back