Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Ne bih ja da širim rakurs ali ima taj Konuzinov istup i drugu dimenziju naime ja sam stekla utisak da Rusiji ne miriše naša vlast i da bi oni sa Vojislavom
Koštunicom najbolje mogli da sarađuju. E sada da li je nameračeno još nešto sem Nisa ne znam ali mislim da neće dugo proći da ne saznam

Ta ,,nasa vlast '' ce uskoro na smetliste istorije,a Rusi su im zalupili vrata ,te je Tadic danas ostao golog dupeta na vetru severcu...Rusi otvoreno podrzavaju opoziciju u Srbiji (ceda prasak nije opozicija)...Od silnih Tadicevih stubova ,ostade mu tuki da dubi na njemu.

Revnosan do bola:(
Pa vise nema nijedne teme da joj ne preti zatvranje a mnoge se zatvaraju cim se pojave!
Bilo je ovde svega i svacega, ali ovako revnosnog gopsodina - nije.
Lakse mi je bilo na seminaru gde nas davio jedan dedica (i sutra ce, i prekosutra) za velike dnvenice, a ja dobila supalj nos do ociju kao i ostali nesrecnici ovog vikenda!

На свим форумина у Србији и у окружењу став његове екселенције Александра Конузина је ударна тема.

Ове његове речи су као десет оклопних дивизија.

Da znas.

1942_T34_85_russian_tank_by_Sceptre63.jpg

""Ako je to juče bio lični čin i ako Konuzin nije opozvan onda je to danas stav ruske federacija a ako ne bude opozvan do ponedeljka, znači srbija se znači pomirila sa tim. Srbija je ovde kao mlađi partner što jedna suverena država sebi ne bi smela da dozvoli", kaže Žarko Puhovski, profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu."

"Teško je reći, delovalo je kao spontana reakcija ali danas u diplomatiji teško je da se bilo šta spontano doživljava", kaže Filip Ejdus, sa Fakulteta političkih nauka. "

"Činjenica je da je sve izašlo izvan diplomatskih okvira", kaže Ivan Vejvoda iz Balkanskog fonda za demokratiju."

Sonja Liht i drugi, eto ko napada Konuzina, i naravno B92, navodno trebalo bi da se Rusija izjasni, ali posto cuti (kako se pozalise) znaci da odobrava, pa naravno da odobrava!

Pa to što se dešavalo u SB je koliko ja znam tajna, a i nisam čula da je Jeremić tamo samo ćutao i sve posmatrao

Nije tajna...postoje neki izveštaji.
Uostalom, ne treba biti mnogo pametan pa zaključiti šta se tamo dešavalo.
Dešavalo se isto ono što se dešava već duži niz godina kada se u SB vodi rasprava o Kosovu i Metohiji.
Vuk Jeremić poluplačljivim glasom iznosi stav Srbije...a Vitalij Čurkin kao predstavnik Rusije podržava taj stav ...Kina misli isto što i Rusija, a svi ostali manje-više se ko jastrebovi ustremljuju protiv stava Srbije.
Mnogo puta vidjena priča.

Zar to nije pokriće za Konuzinove reči?
Vuk Jeremić može tamo da plače do sutra. Srbija nije član Saveta Bezbednosti, već samo strana u sukobu.
Rusija jeste član SB...i da nema njene podrške (koju nam zaista uvek daju)...plač Vuka Jeremića niko ne bi čuo.

I doćiće vreme kada će reč biti zabranjena, ješ će istina biti toliko skrivana da će ta reč lomiti kosti onima koji je skrivaju
i reč zabranjena postaće poklič gladin, ugnjetenih i obespravljenih i mnoštvo reči i pokliča sliće se u jednu jedinu reč:
Sloboda.

A i ti si brate našao sa kime ćeš da povežeš ideale, to je obična predstava bila, skeč, šou

""Ako je to juče bio lični čin i ako Konuzin nije opozvan onda je to danas stav ruske federacija a ako ne bude opozvan do ponedeljka, znači srbija se znači pomirila sa tim. Srbija je ovde kao mlađi partner što jedna suverena država sebi ne bi smela da dozvoli", kaže Žarko Puhovski, profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu."

"Teško je reći, delovalo je kao spontana reakcija ali danas u diplomatiji teško je da se bilo šta spontano doživljava", kaže Filip Ejdus, sa Fakulteta političkih nauka. "

"Činjenica je da je sve izašlo izvan diplomatskih okvira", kaže Ivan Vejvoda iz Balkanskog fonda za demokratiju."

Sonja Liht i drugi, eto ko napada Konuzina, i naravno B92, navodno trebalo bi da se Rusija izjasni, ali posto cuti (kako se pozalise) znaci da odobrava, pa naravno da odobrava!

А да су основна људска права њиховог народа угрожена као што су права српског народа на Косову и Метохији да ли би износили такве ставове?

Pa jeste napravio skandal, on je u ovoj državi samo gost kao i svi ostali ambasadori, obaška to što Rusija samo klepeće jezikom a rezultata ni za lek

Pa ...da.....oni su gosti u Srbiji....i..klepeću jezikom...a ...ti si gost na Krstarici ...i mrdaš očima...:lol:.

Umesto da budeš od koristi pešacima....ti ovde još i klepečeš jezikom...:lol:

Back