Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Da, Srbija jeste nakon svega dobila korpu od zapada i to ne korpu nego korpetinu i to se jasno dalo videti već nakon izručenja Karadžiča. Naime, Bramerc
je još uvek na istoj pokvareno-poganoj ucenjivačkoj liniji kao što je bio i godinama unazat
Srbija je od svih dobila korpu zato što su na njenom čelu somovi kapitalci koji ne poštuju narod na čijem se čelu nalaze i ne slušaju njegov glas.

Da, Srbija jeste nakon svega dobila korpu od zapada i to ne korpu nego korpetinu i to se jasno dalo videti već nakon izručenja Karadžiča. Naime, Bramerc
je još uvek na istoj pokvareno-poganoj ucenjivačkoj liniji kao što je bio i godinama unazat

Ne radi Bramerc po sopstvenom nahodjenju...naravno.
On dobija instrukcije od ovih koji organizuju "bezbednosne forume" u Beogradu, na kojem uveravaju javnost kako nam je u stvari Rusija neprijatelj.

Sad očekujmo i korpu od Rusije...pa ćemo znati na čemu smo.

Šta donosi gasovod sem hrpe ruskih ucena?

Donosi lovu, sigurnoist i celovitost teritorije, a i potencijalnu sansu da se obracunamo sa siptarima jednog dana, i da se osvetimo konacno hrvatima.
Al to je u ovom casu manje bitno. Dakle Lovu, sighurnost, i tetritroijalnu celovitost, bar kad je u pitanju sever Srbije.
Malo li je .
\u ostalom nema drzave kkroz kojuj ide ruski gasovod , a da je Rusija ucenjuje. Ima samo obratno. Nije li ti to logicno?

Dobro bre zenska glavo sta ti zapravo hoces? Aj' sto ti ne valjaju amerikanci! A sto ti ne valjaju Rusi? Ceo dan govoris ironicno o Konuzinu i Rusima, hoce li mozda "Evropa" da ulaze pare u Srbiju kao sto to namerava Rusija?

Ja bi htela da mi dostignemo nivo razvijenosti i znanja kada ćemo sami moći da krojimo svoju sudbinu, jesam li skromna?

Nemam ja ništa protiv infrastrukture no što mi sami nikada sebi ne možemo nešto da obezbedimo, uvek je jagmimo ko slepci

зато што увек имамо "гладну децу" кад дођу на власт, а Србин још нема свест да је власт промењљива

Back