vejvoda ce najbolje ostvariti sopstvene snove i zadovoljiti sopstvenu ambiciju u zagrebotini 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Који си ти оптимиста?!?Ne moraš da mi persirašKoje vesti da gledam šta da gledam? Šta bulazniš? Odgovori na ceo post ako si u stanju, ako nisi, opet dobro, ali nemoj da bulazniš bez potrebe.
Rekoh da se sme pitati. A ti opet - zar ne smemo da pitamo.
A ustručavati se moraš. Znaš ono - zašto ulaziš u frku kad si slabiji?
A ti sigurno znaš da ne uzima?
Pa dokaži to.
Ovde se i mnogo teže finasijske malverzacije teško dokažu, a kamo li ko sve stavlja šapu u državni budžet. Ja ne bih bila tako sigurna u to..

Чини ми се уважени млађи колега да је Ненад Чанак оставио велики утицај на ваш став?
Kami je pomahnitao totalno.
Шта је то тако страшно урадио руски амбасадор у Београду Александар Конузин па да га београдски режимски медији, а њих је бар 90 одсто, окарактеришу као скандал-мајстора ?
Da, ali ovde se tvrdilo da uzima novac iz Budzeta Srbije. O tome je rec. I to je laz.

Лик је припадник НАТО ПЕШАДИЈЕ - лепо ти је све објашњено у уводном посту - и наравно да ти монструми деле 25,000 000 $ уназад 10 година... и наравно ДА СУ СВЕ НВО И НА БУЏЕТУ СРБИЈЕ... свашта, ти као да си пала с Марса па то не знаш до сада... већина тих НВО се финансира И СПОЉА И ИЗ БУЏЕТА СРБИЈЕ...![]()
Izvini mi ovde imamo link i temu i u nedostatku drugog (linka) treba da se drzimo njega.
Dokazi ti da uzima.![]()

Ti pa nisi procitao ni sopstveni tekst! Sto uopste postavljas temu?

Pici, pa nećemo valjda da verujemo samo onome što objavi Blic?
Naravoučenije:
Dokaži ti meni da se pare iz budžeta RS troše namenski, a ne po partijskom i dođešmidođemti sistemu i ja ću poverovati da Vejvoda nikako nije mogao da zagura šapu u budžet.
U suprotnom više verujem Bergiju .
А шта то на пример НИСАМ ПРОЧИТАО???
Ако о нечему ниси довољно информисна ево ти адреса има безброј одредница шта ради тај "фонд"
http://www.google.com/search?q=fina...gc.r_pw.&fp=8331e7485090d7e3&biw=1061&bih=597
O čemu mi ovde govorimo već mesecima !?
Deca jugoslovenskih komunista najčesće neki polutani ili Crnogorci-Dukljani su se vrlo vešto i lako odrekli tatine zvezde petokrake i poneli novi barjak antisrpstva u znaku nazovi zapadne demokratije.
Pošto im je baza bila jaka pa su iz dedinjskih vila parama koje su naši očevi sticali svi slani na inostrane studije , vraćali su se još žešće profilisani u mržnji protiv Srbije i Srba.
Njihovi očevi su na konjima ujahali na Dedinje, otimali i ubijali onako šumski sirovo, a deca su im još pogubniji nakot , jer su obrazovani i dobro su se uklopili sa novim gazdama.
Srbijom vlada peta kolona komunjarskih sinova,stranih plaćenika, neprijatelja ,a pride i lopuža kakve svet nije video.
Žao mi što moram da to kažem, ali metla za ove mora biti gvozdena.
Pa dobro ako je tako treba da zakljucimo da je bivsa vlast (dss i radikali ) naprimer davala pare Dverima, ili 1389, ili Obrazu?
Jel' se slazes?
Ne budi smesna, ne nasedam na 'rekla - kazala".
Manite me molim vas sa izvrtanjem teza i "trulim" linkovima a dokaza nigde.
Umedjuvremenu ni ne pokusavajte da mi odgovorite.

Pa dobro ako je tako treba da zakljucimo da je bivsa vlast (dss i radikali ) naprimer davao pare Dverima, ili 1389, ili Obrazu?
Jel' se slazes?
Конузин интелектуално силовао упишанка Вејводу и режим Бориса Тадића. Остаће рана још дуго. Хаха...

Обуздајте узбуђења на ову тему!
Canak je jedan od retkih koji se ne folira.
Pa dobro ako je tako treba da zakljucimo da je bivsa vlast (dss i radikali ) naprimer davala pare Dverima, ili 1389, ili Obrazu?
Jel' se slazes?
Ne budi smesna, ne nasedam na 'rekla - kazala".
Manite me molim vas sa izvrtanjem teza i "trulim" linkovima a dokaza nigde.
Umedjuvremenu ni ne pokusavajte da mi odgovorite.
Pa jeste napravio skandal, on je u ovoj državi samo gost kao i svi ostali ambasadori, obaška to što Rusija samo klepeće jezikom a rezultata ni za lek
Sada cu da vam objasnim...
Ziveo Sveti Sava, suverene granice, sveti suverenitet, i pravo svake nezavisne drzave da vesa ljude po gradskim trgovima!!!
Ziveli u to ime![]()
Много не знаш,а хоћеш све да коментаришеш.
Од 2000-те на овамо власт је озаконила могућност финансирања НВО из државног буџета. И то се ради сваки месец према сијасет различитих организација које немају везе са политком, људским правима, итд(рецимо друштва за заштиту животиња).
Већина тих организација добија неке новце.
Међутим, све ове политичке НВО такође добијају новце из буџета, а раде против српских интереса, тј. против интереса већинске воље, као што је приступ НАТО.
Патриотске организације не добијају паре, типа Образ. Док рецимо Двери добијају и сад. Добијају из министарства културе, па миниNe cujem!старстав просвете, како кад, све у зависности од активности које раде и како те активности буду класификоване - као "културне", "едукативне", итд.
Рецимо, ишли су Аустралију по неком договору са људима из Цркве и добили су паре за тамошњу скуп и активности од министарства културе(ако ме сећање не вара). Од ове владе...
A ko im je zvanicno trazio pomoc?Ne mislis valjda da bi oni sami trebali da nas mole da nam pomognu?Sa čime je brani, rečima. Ta tradicija traje već 20 godina za promenu bi mogli nešto i da urade
Daj, pa i ja mogu da pričam do sutra, velike vajde od toga