- Poruka
- 42.590
sta kako? lepo. bljakКако високи и мршави фрајери могу бити бљак?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta kako? lepo. bljakКако високи и мршави фрајери могу бити бљак?![]()
hm, ja SAM uradila
ostavila sve, i otisla 500km dalje, u grad u kome nikog ne znam, radi muskarca
ali nikad nisam mislila o tome kao o nekoj zrtvi. nisam to uradila zbog njega, nego radi nas. radi sebe na prvom mestu. bio mi je najvazniji na svetu. ali imala sam 21god
danas su moji prioriteti drugaciji
deca prvo
pa deset mesta prazno
pa neko drugi
ni u ludilu ne bih uradila nesto drasticno sto bi moglo da se odrazi na njih.
a nasledstva i to...
ne znam, kake veze njegovo nasledstvo ima sa mnom? jesam ja to zaradila? jesam li ja duzna da se brinem o sebi?
svaki covek mora da postupa po svojoj savesti.
ja prva bih otkacila nekog ko bi dovodio u pitanje moje izbore.
Ја хтедох да напишем нешто слично...али, реко, већ многи моје речи тумаче као себичлук....па одустах.
Наиме, САДА ни због једног мушкарца не бих променила место живљења!
Са 25 сам отишла у једно мало место које ми ни по чему није одговарало, али учинила сам то ЗБОГ НАС, јер је у тим тренуцима то било најбоље решење неких наших животних (егзистенцијалних) проблема.
Данас имам све у том смислу: посао, стан, пријатеље, рођаке, деца иду ту у школу, имају своје животе...значи, разлог ''да бисмо били заједно'' је сувише ситан наспрам силних уступака које бисмо морали да учинимо и ја и моја деца.
Последњу твоју реченицу преписујем.![]()
Generalno se slazem s tobom jer i ja smatram da ljudi sami trebaju nesto zajedno stvoriti i tada ce najvise i da uzivaju u tome.
Ali ta devojka ne misli da joj je on premija niti joj je stalo do NJEGOVOG nasledstva,ima i ona svoje,samo mislim da je problem u tome sto je danas nemoguce zamisliti mladi bracni par koji ce od nule za kratko vreme uspeti stvoriti uslove za podizanje porodice i u tom pocetnom momentu mislim da je(narocito u Srbiji)ta pomoc jedne i druge porodice nuzna.