- Poruka
- 3.616
Moze li mi neko objasniti sta je to sizofrenija i koji su simptomi i kako se ona lijeci. Da li je mogucno konacno izlijecenje sizofrenije?
Kako nastaje sizofrenija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako vi to ljudi saznajete za te poremecaje? sto idete kod lekara da vam daju dijagnoze?
Kazu da su sizofrenicari radno sposobni ako se pridrzavaju lijekova i terapije. Ja mislim da je tu vazna jaka volja i svjesnost o bolesti.
Doktor mi je kazao da moram ici u sumu pored rijeke i da se tamo odmaram jer to daje jaku volju.
Za dobijanje sizofrenije imas 5 kljucnih faktora: 1)geni 2)stres 3)nesanica 4)droga 5)alkohol-zestina, velike kolicineMoze li mi neko objasniti sta je to sizofrenija i koji su simptomi i kako se ona lijeci. Da li je mogucno konacno izlijecenje sizofrenije?
je l imas neki konkretan problem koji treba da resis
Pa imam konstantan blag pritisak u glavi a do skoro lijevi obraz mi je treperio kao da imam spicu od sljive. Zatim zatehnuti su mi testisi i dosta mi je povucen penis. Prije bolesti testisi su bili opusteni kao i penis.
Za dobijanje sizofrenije imas 5 kljucnih faktora: 1)geni 2)stres 3)nesanica 4)droga 5)alkohol-zestina, velike kolicine
Okidaci su najcesce stres i nesanica, ali je genetski faktor presudan. Izgleda da nemas pravu sizofreniju i vodi racuna da to ne predje u pravu, pravcatu sizofreniju, jer onda neces biti normalan covek, ali NIMALO.
Batali te hodze, ne vredi to, ne moze to tako.
Sizofrenija se ne moze izleciti. To je proklestvo koje traje ceo zivot. To ti je isto, ali mnogo gore negoda si bogalj i da se moras kretati samo u kolicima. Daleko, daleko gore...
Imam nekog u rodbini, ne u porodici pa tako znam.a ti si imao nekog je li u porodici
Imam nekog u rodbini, ne u porodici pa tako znam.
Neko sa kim sam odrastao i ko mi je drag to ima, moj brat od tetke, ali ne prave tetke, vec polutetke...
Imam bas veliku rodbinu..., i leta sam provodio na selu igrajuci fudbal sa bracom-rodjacima.
a sto je to problem, on valjda pije lekove i onda je OK?
Ne, on nije OK. Nisu mu davali prave lekove na vreme, kreteni od doktora, a ima bas, bas jaku verziju te bolesti pa je pitanje i koliko bi uspeli sve i da jesu.
Njegova majka mi je dosta pricala o njegovoj bolesti, sta ce jadna zena...
Nepovezan govor i misli, nemogucnost dubinskog razmisljanja, blesavo smejanje, pa plakanje....pa kako to izgleda npr je l imas neki primer
Nepovezan govor i misli, nemogucnost dubinskog razmisljanja, blesavo smejanje, pa plakanje....