Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
Neke zene bi da u svemu budemo jednaki, a to bar u onom bioloskom smislu nije moguce.
Objasni ovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke zene bi da u svemu budemo jednaki, a to bar u onom bioloskom smislu nije moguce.
Niko ti ovde nije rekao da hoće da se osećaš krivim, to je tvoja unutrašnja projekcija i po svemu sudeći, zapravo se osećaš krivim zbog nečega..... obzirom na to koliko potenciraš.....:???:Pa sto bi ljudi hteli da sebe shvate kao mnogo sloznija i uzvisenija bica nego sto zapravo jesu, nije moj problem.
Da muskarac u svakoj koja mu se dopadne ne vidi i partnerku za sex, a da vi ne birate izmedju dosta zainteresovanih, ne bi bilo selekcije gena, ne bi bilo novih generacija, ljudska vrsta ne bi napredovala.
Treba da budemo jednaki u pravima u modernom drustvu, ali mi ipak nismo isti i to je priroda sasvim lepo uredila.
Ja sa tim nemam problem, a sto neki hoce da se ja osecam krivim jer sam muskarac ....***...sta cu
Tebi se nikada ne raspravlja, ne sa mnom nego ni sa kim ko eto ima želju da razgovara.Nesto....mi se ne raspravlja sa tobom.
Poznato mi je kojim tokom to ide i kako se zavrsava.
Nadji drugu zrtvu za veceras
P.S. Ako neko na ovom forumu ne moralise, ne osudjuje i ne kamenuje, to sam svakako ja.
I nisam nikakav moralni uzor, cisto da naglasim![]()
Niko ti ovde nije rekao da hoće da se osećaš krivim, to je tvoja unutrašnja projekcija i po svemu sudeći, zapravo se osećaš krivim zbog nečega..... obzirom na to koliko potenciraš.....:???:
"Misliš?", reče Aca Banovani.....Na svu sreću u Krstarovu je još uvek zabranjeno kloniranje.
Penzioneri se šetaju po parku, neke babe na klupama prodaju heklane šustikle, ON i dalje misli na ONU stvar.
Dođe komšija da pozajmi motocangle, jer mu kaplje slavina, a on opet misli na onu stvar.
Spiker na teveu najavljuje ozbiljne promene u parlamentu, on ga pogleda i kaže: "Samo ti pričaj, mene nećeš ubediti, ja i dalje mislim samo na onu stvar."
Počne da traži u krstarovskim knjigama šta o tome kažu sociolozi, filosofi, lekari, naučnici, pisci i iznenadi se, jer jedino pisci smatraju da ljudi nedovoljno misle na onu stvar. Krstarovski pesnik Kojatkin opominje čitaoce:
"Golubići moji, i kad gledate zvezdano nebo, i kad popunjavate tiket u kladionici, i kad pratite derbi Zvezda - Mančester Junajted, treba da mislite na onu stvar. Kad se slučajno zaboravite, a vi se uhvatite za ono mesto i opet će vam ona stvar pasti napamet.
Amerikanci se u tome slažu sa Krstarovcima. Njihovi naučnici su utvrdili da na onu stvar najviše misle Indijanci, berači pamuka, kaskaderi i krstarovski Savremenko. U laboratorijama s genetskim inženjeringom klonirali su Lyona69 i napravili Lyona70E koji isključivo misli na onu stvar, zato što je on sam ona stvar.
Sedi on tako, uspravan i nadignut u laboratorijskoj stolici, misli na sebe, a pred njim je sjajna budućnost. Uglancan je, namazan vazelinom, sija od sreće, jer on je budućnost Krstarova, Amerike i svekolike ljudske civilizacije.
Amerikanci nisu bilo ko, moćna su sila s najnovijim dostignućima. Nije bez veze što od njihove Koka-kole podriguje cela zemaljska kugla. Na svu sreću u Krstarovu je još uvek zabranjeno kloniranje.
: )
Sta je to sa muskarcima?Ako si fina,normalna devojka,fini su i oni neko vreme a onda te zajebu,prave od tebe jadnicu.Ako si malo vise slobodna onda si zena najgore vrste,zene sa kojima ne bi mogli da budu,a upravo sa ovakvim tipom zene prevare one druge?U cemu je fora?
ali nijedan muskarac nece priznati da je to mudrost
nego kazu manipulacija![]()
pa i jeste manipulacija jer ne places sto si mudra nego da dobijes ono sto zelis...i ako taj baja ne nasedne na tvoju mudrost onda prestajes da places i pocinjes (nemudro!) da besnis :nono:
Sta je to sa muskarcima?Ako si fina,normalna devojka,fini su i oni neko vreme a onda te zajebu,prave od tebe jadnicu.Ako si malo vise slobodna onda si zena najgore vrste,zene sa kojima ne bi mogli da budu,a upravo sa ovakvim tipom zene prevare one druge?U cemu je fora?
MAL'KO SMO DRUGACIJI KANDA sto je odlicno
IDEALAN DAN JEDNE ZENE:
08,15 Budenje uz poljupce
08,30 Vaganje - dve kile manje nego dan ranije
08,45 Dorucak u krevetu (peciva, sveze cedjena narandza).
Otvaranje poklona npr. skupocjen nakit izabran od pazljivog partnera.
09,15 Vruca kupka u mirisnim uljima
10,15 Lagano razgibavanje u fitnesu sa zgodnim i duhovitim licnim trenerom
10,30 Nega lica, manikiranje, pranje kose, frizura
12,00 Rucak sa najboljom prijateljicom u restoranu
12,45 Sresti bivsu devojku svog partnera i ustanoviti da se udebljala 7 kg
13,00 Shoping s prijateljicom (kreditna kartica bez limita)
15,00 Popodnevno spavanje
16,00 Isporuka 36 ruza od tajnog obozavaoca
16,15 Razgibavanje u fitnesu. Nakon toga masaza od jakog ali osecajnog muskarca koji joj kaze da jos nikada nije masirao tako perfektno telo.
17,30 Izbor i proba skupe dizajnerske odece. Mala modna revija pred ogledalom.
19,30 Vecera uz svece. Ples i komplimenti.
22,00 Vruc tus (sama)
22,50 Odnesena u krevet. Posteljina je sveze oprana i ispeglana.
23,00 Mazenje
23,15 Zaspati u zagrljaju partnera
![]()
IDEALAN DAN JEDNOG MUSKARCA
06,00 Budenje
06,15 ******* (********)
06,30 Dugo zadovoljavajuce sra*e uz sportske novosti
07,00 Dorucak: ramstek i jaja, kafa i tost, pripravljeno i posluzeno od gole sluzavke
07,30 Dolazi limuzina
07,45 Nekoliko casa viskija na putu do aerodroma
09,15 Let u privatnom jetu
09,30 Limuzina sa soferom u golf klub (*******/******** za vrijeme voznje)
09,45 Golf
11,45 Rucak: fast food, tri pive, flasa Dom Perignon-a
12,15 *******
12,30 Golf
14,15 Limuzina natrag na aerodrom (nekoliko casa viskija)
14,15 Let za Monte Carlo
15,30 Odlazak u ribolov. Sve pratilje su gole
17,00 Let kuci. Masaza od Claudie Schiffer
18,45 Sra*e, tusiranje, brijanje
19,00 Vijesti: Michael Jackson ubijen, marihuana i hardcore ***** filmovi legalizovani
19,30 Vecera: jastog za predjelo, Dom Perignon (1953), veliki filetsteak, sladoled serviran na golim sisama.
21,00 Konjak i cigara pred velikim televizorom. Sportski pregled - Jugoslavija pobedila Hrvatsku sa 26 : 0
21,30 Sex sa tri zene (sve tri sa lezbejskim sklonostima)
23,00 Masaza i kupanje u whirpool uz picu i pivo
23,30 Laku-noc-*******
23,45 Lezati sam u krevetu
23,50 12-sekundni prdez koji je cetiri puta promijenio ton i prisilio psa da izade iz sobe