Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to sa muskarcima?Ako si fina,normalna devojka,fini su i oni neko vreme a onda te zajebu,prave od tebe jadnicu.Ako si malo vise slobodna onda si zena najgore vrste,zene sa kojima ne bi mogli da budu,a upravo sa ovakvim tipom zene prevare one druge?U cemu je fora?
Karingtonu je svejedno, je l' da, dušo?![]()
Da da... tako je to u teoriji.
Sta je to sa muskarcima?Ako si fina,normalna devojka,fini su i oni neko vreme a onda te zajebu,prave od tebe jadnicu.Ako si malo vise slobodna onda si zena najgore vrste,zene sa kojima ne bi mogli da budu,a upravo sa ovakvim tipom zene prevare one druge?U cemu je fora?
Nope. Nego htedoh reći da je taj jedan igla u plastu sena na koju će se, bez obzira, već potrošiti dovoljno energije da se raznese omanji grad.
Bravo. Sav moj svijet se vrti oko zenaajoj... pa ne mota se svijet oko muskaraca osim ako ti to dozvolis na ovaj ili onaj nacin![]()
Meni se svakako ne motaajoj... pa ne mota se svijet oko muskaraca osim ako ti to dozvolis na ovaj ili onaj nacin![]()
Bravo. Sav moj svijet se vrti oko zena![]()
![]()
Meni se svakako ne mota
Ne kapiraš...
sta da ti kazem sestro slatka
stoka neizivnljena
ne mogu da verujem
![]()
![]()
pero mnogo se brzo primas,za jednog starog forumasa
http://forum.krstarica.com/threads/148422&highlight=stoka
jeeesteee,a ti kao forumas ne bi trebalo da drzis klon naloge,jer se za to banuje![]()