Šta je to - normalan čovek

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
m?

Sve vaše nervoze i neuroze, anksioze i nebuloze, tikovi i tripovi, prisilne misli, trzanja glave i motanja trave, grickanja noktiju i mirisanja prstiju, čupkanje kosa i čačkanje nosa, padanja sa kreveta, preskakanja srca, nervoze želudca, ne znam šta oću, hoću šta neću, prisilne onanije, strahovi i manije, tuge na štrafte i tuge na pruge...šta ako je sve to sasvim normalno?

Šta ako je sve to svojstveno čoveku?

Ili ipak nije.. već se zna šta je normalan čovek. Šta treba da ima i šta treba da nema?

aj sad

Не сматра Албанце, Бошње и Хрвате као особе од поверења, јасно му је да су тестови којима је утврђено да су црнци за око 20 поена на кателовој скали испод белаца и жутих(нисам ја то измислио, а они који се не слажу нек побољшају резултате црне популације), има поуздано друштво и сам је поуздан у наведеном друштву, завршио је неки од факултета техничких или природно математичких наука, а не боранију од друштвених наука, па још на приватним факсовима.:hahaha:!
Не узима кредите за безвезарије и не подржава глоопости као геј параде.
Има тога још...

Sa moje tacke gledista..nije mi nista...:D

mozda ja tebi izgledam ..delujem nenormalna..
ali ti si nenormalan ako tako mislis..:lol:

hocu da kazem..da je normalnost individualna
ne postoje reci.. alegorija kojima se moze opisati

Sa moje tacke gledista..nije mi nista...:D

mozda ja tebi izgledam ..delujem nenormalna..
ali ti si nenormalan ako tako mislis..:lol:

hocu da kazem..da je normalnost individualna
ne postoje reci.. alegorija kojima se moze opisati

ovo se zove iskustvo... zene kad ga nakupe imaju jos uvek onaj isti sjaj kao kad ga nisu imali jer umeju da se iskontrolisu... muskarci pak kada ga smognu u trocifreno jakom emocionanom iq, postanu ili sebicno autoritativni, oli bolesno samodopadljivi a mozda i pomalo narcisoidno neuhvatljivi, ali samo mali broj njih to iskustvo zna da pretvori u nesto korisno :))

kako ono bese..ko u ovim okolnostima ne poludi, taj nije normalan:D
ili tako nesto
nem pojma, nikad nisam bila normalna..
"normalno" mi je nekako sinonim za ustrojeno, ustavljeno, balzamovano i zapecaceno..
kad sam samoj sebi dobra, onda me zabole dal je to kakva sam normalno
kad nisam samoj sebi dobra, onda ...nije ni bitno dal je normalno
nego je bitno kako da iz toga loseg dodjem u dobro
sta god to bilo.

sta je normalna zena po meni...

zena koja nema strah od novog iskustva
zena koja se ne stidi da pokaze osecanja
zena koja ne postavlja uslove
zena koja nije rob svoje obrazovanosti i kulture bas kao i pritivizma i nekulture
zena koja ima pravu meru u cutnji a i u razgovorljivosti

znaci totalno normalne osobine koje svaki covek treba da ima ako zeli da ga ona druga strana prihvati iskreno... problem je sto su danas vecina ljudi shebani pa niko ne skontava nikog ili sto je jos gore.... skontava pogresno

sta je normalna zena po meni...

zena koja nema strah od novog iskustva
zena koja se ne stidi da pokaze osecanja
zena koja ne postavlja uslove
zena koja nije rob svoje obrazovanosti i kulture bas kao i pritivizma i nekulture
zena koja ima pravu meru u cutnji a i u razgovorljivosti

znaci totalno normalne osobine koje svaki covek treba da ima ako zeli da ga ona druga strana prihvati iskreno...
problem je sto su danas vecina ljudi shebani pa niko ne skontava nikog ili sto je jos gore.... skontava pogresno

Zelje slusaoca..
samo molim desk da mi pustrate jednu po jednu..:)

Back