Šta je to Dr. Olja

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
moj stav je da se dr.oljom proziva devojka koja voli qurac
kažu vidi se to na licu
vidi se jer retko ko ume da skarije u govoru lica i tela extremno oduševljenje
dakle qurcoljupke se proglašavaju za dr.olje
pokopajte mi teoriju!

Drolja je neko ko voli seks i ne bira ni kad ni sa kim, mada cesto definicija se prosiri na neku osobu koja cesto flertuje, oblaci se provokativno, ima veliki broj partnera iza sebe, vara, skrece previse paznje na sebe.

не знам то, али знам да мушкарци најчешће називају дрољама оне које би хтјели да јебу а **** их неко други

Tako je, kad joj izraz lica govori da obožava k...ali ne njihov nego svog muškarca, ne da ga obožava nego se ponaša prema njemu kao da joj je to poslednje u životu.
Pošto je sve energija koja se kreće i što je snažnija teže se prikriva te iz tog razloga i svi ti tupani je osećaju. Ali avaj nije namenjena njima.

Ako vec nekoga nazivamo dr olja, po meni je to pre neko ko ima kriterijum nego neko ko ga nema. Jer dokle god imas kriterijum (osim ako je licno zdravlje i bezbednost u pitanju) ti si shampion prirode i mozes da spadnes u tu kategoriju. Bilo da su to pametni momci, mocmi sa parama, edukovani, ovakvi onakvi, ali svakako prodajes sex za nesto. Isto vazi i za muskarce, papan si dokle god osvajas devojku. Ne da otvoreno delite sexualno uzivanje, uzivanja radi, vec moras da je pridobijes necim... E sada po tome koliko nas su dr olje i papci ?

- - - - - - - - - -

Mislism da je samo problem sexa i gde ga svrstavamo. Danas na zalost sex je svrstan ne pod kategoriju fizickog i time i dusevnog uzivanja, vec kategoriju razmene pod kriterijumima.

Ne volim to etiketiranje, ali imam neki stav o tome.
Ženska osoba koja ne poštuje sebe, a samim tim ne ume ni nekoga drugo da poštuje, te se traži u bezvrednim šemama-uglavnom nekoliko šema uvek aktuelno,ne zna gde udara...I nekako po pravilu, ako je lepa, to ne umena pravi način da iznese-ne ceni ni sopstvenu lepotu, a ako je ružna- nije svesna sopstvene ružnoće, već živi neki trip dobre ribe.
Sve u svemu, da ne ulazim u dubiozu tražeći srž problema-zašto je to tako...

moj stav je da se dr.oljom proziva devojka koja voli qurac
kažu vidi se to na licu
vidi se jer retko ko ume da skarije u govoru lica i tela extremno oduševljenje
dakle qurcoljupke se proglašavaju za dr.olje
pokopajte mi teoriju!

Mislim da smo ovakve teme pretresali jedno 1000 puta.

не знам то, али знам да мушкарци најчешће називају дрољама оне које би хтјели да јебу а **** их неко други

Kur*a - ona koja daje svima.
Prokleta kur*a - ona koja daje svima samo meni neda.

Prava definicija bi bila za mene - zenska osoba slabog morala.

Koja spava s muskarcima iz pogresnih razloga- zbog novca, uticaja, da se probije u poslu itd....
I mogla bi nakon toga i sa tvojim ortakom ili bratom...

A sa tim dolazi i da su joj sve ostale moralnosti na niskom nivou.

Od takve mozes ocekivati i da te slaze, pokrade, ogovara iza ledja, nepostuje nikog i nista itd. :aha:

Kako vas ne mrzi da se trujete tim emisijama, davno sam prestala da zgubidanim ispred tv-a bolje mi je i da ovde proćaskam sa divnim ljudima da se pokačim sa zamlatama ako treba nego da gledam one iste odurne svinjske face koje gostuju u njenim emisijama i bilo čijim.

Ja palim TV jednom nedeljno,
da pogledam njenu emisiju :lol:

Simpaticno mi kako se brecaju od nje svi politicari i ostale face :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sta ces - sedma sila :zper:

Back