Šta je teže?

Ja sam bila za varijantu: poslednji put, samo još jedan razgovor za kraj. Da položimo karte na sto, da kažem sve ono što nisam imala hrabrosti pre toga da mu saopštim. Želela sam da ništa ne ostane nedorečeno za kraj. Ali on nije imao hrabrosti. Bilo mu je lakše da samo nestane iz mog života, a mene izbriše iz svog. Godine su prošle, a još uvek osećam gorčinu... Kraj je kraj.

mozda se treba potruditi da ne bude zadnji put...
Neke osobe ponekad ne daju dovoljno sebe ,a kasnije se to izrazi i taman kada shvatis ima ko da te razume ,podrzi,bude tu za tebe ,voli te i na kraju dokaze da joj odgovara i bez tebe... Prc ne treba se truditi! Trudio se ja tako za jednu pa eto mi sad posledice depresije i uopste psihicki bolovi u gruidma tj. na nervnoj bazi. Ljubav ili ti da sve ili ti uzme sve treceg nema! Ova tema je jako teska za neke verujem... Ponekad ne mozes razumeti sta se desilo i nema objasnjenje za to!

Moj jedini problem je izgleda sto sam voleo bolumnicarku. Te osobe nikada ne mogu biti u cvrstoj vezi..... Bolje odmah prekinuti nego samo nastavljati sve,jer znam bilo je i toga i imam odlicno iskustvo tako da bolje je odmah sve resiti i prihvatiti kraj koliko god da je tesko!

džentlmenski nek ona odluči, a onda oboje živeti sa tom odlukom :neutral:

znas sta....to je vrlo diskutabilno...ne znam ja zasto se vi rastajete (niti je bitno) ALI ako si ti zajebao stvar onda dodje logicno da dzentlmenski pustis da ona odluci hocete li se videti taj zadnji put ili ne...ako je ona zajebala onda bi ti svakako trebao biti taj koji odlucuje...a ako nije nista od ova dva, nego se jos volite a raskid je neminovan zbog neceg treceg...onda to "dzentlmenski" samo deluje kao svaljivanje da neko drugi odluci, da se resis odgovornosti i da nekog drugog jednog dana krivis ako se ispostavi da je moglo drugacije....Smatram da i ti treba da predlozis svoje vidjenje stvari (nadam se da zelis da je vidis taj poslednji put, jer to je jedino sto moze ublaziti bol posle), a ona neka iznese svoje...ako vam se misljenja poklapaju, stvar je odlucena...ako se ne poklapaju onda joj prepusti odluku...
a iz iskustva ti savetujem da se cvrsto drzis odluke da se ipak vidite...i veruj mi, dobro je da imate tu mogucnost odabira! Ne trebas je nikako propustati....

nema borbe Žabo. poštuj sebe da bi te drugi poštovali ;)

opet kazem - ne znam zbog cega raskidate...ali ako nema nekog konkretnog razloga (tipa: prevara, prestanak ljubavi itd.) onda treba znati da se "visa sila" moze pobediti....uglavnom se ovakav izraz koristi kao izgovor i opravdanje...a ako ima mesta za novi pokusaj, jer je evidentno da se volite jako, onda nije bitno ko povuce prvi...vazno je da verujete u to sto osecate i da je nesto tako lepo samo po sebi opravdanje da treba da se nastavi....

Poslednja izmena:

Back