Šta je teže?

i da nam operes noge
2lbkos0.gif

nema nista gore od oprostajnog dana veceri sta god
normalno je ono zagrlis coveka aj zdravo sve najbolje
al ovo gore..kad se pravi ritual oprastanja pravi...covece to je do ludila bolno, ali kakva god da je situacija
ja ne bih dusmaninu savetovala to da radi

ma kakvo crno oprastanje,stvarno tu covek nemoz da ne bude pizzda i da se ne zaroza..ne ostaje tu ni gram dostojanstva..ovak se okrenes na peti nemas jasno predstavu o kraju,mirise u vazduhu da je predzadnja runda tu ali..ipak..

ne mogu ni da zamislim da su to nase prababe morale da rade:confused:

a eto one ne bi mogle da zamisle da mi to danas ne radimo..vremena se menjaju..da mu sada ponudim da operem noge pomislio bi da imam fut fetis..e stvano jel ima zena sa tim fetisom>ili samo muskarci imaju tu opsesiju?Ako je imaju samo muskarci onda to i nije opsesija..onda to i nije fetis nego..u jee gde ja odo..

ma kakvo crno oprastanje,stvarno tu covek nemoz da ne bude pizzda i da se ne zaroza..ne ostaje tu ni gram dostojanstva..ovak se okrenes na peti nemas jasno predstavu o kraju,mirise u vazduhu da je predzadnja runda tu ali..ipak..

pa to jeste
al nesto je ipak potrebno zatvoriti na ovaj ili onaj nacin nismo deca :)
a ovo kad oboje znate da je nesto poslednji put...mozda i sama ta ideja..shinko...ne da se zarozas nego da se ubijes..i potpuno bude isto bilo da je to neko birao za tebe ili si ti sam birao u oba slucaja boli ko sam djavo a ne znam koliko poente ima..fakticki napravis samo sam sebi traumu
a to da samo razgovaras je normalna stvar kako drugacije

Back