Šta je tačno TK Maxx?

TK Maxx je prodavac odeće i kućnih potrepština po sniženim cenama, osnovan 1994. godine. Trenutno se nalazi u Votfordu, u Engleskoj. U vlasništvu je američke firme TJ Maxx, koja nije mogao da posluje pod inicijalima „TJ“ u Ujedinjenom Kraljevstvu zbog britanskog lanca diskontnih prodavnica T. J. Hughes.

1759078651287.png

1759078608452.png

Никада док сам био у УК нисам ту купио ништа.
Зашто?
Све набацано, ништа са оригинал етикетом. Имаш рецимо на рафу стотинак кошуља али не постоје ни две исте, само различитих величина , а камоли више њих. У нормалној радњи, имаш нанизано неколико Small, M, па X па XL,,,број, онај, поредано. овде јок.
Нашао си нешто свиђа ти се али није твој број? - Не тражи, нема.
Шта то значи?
- Половњаци.
Нема дугог објашњења.

Зашто?
Све набацано, ништа са оригинал етикетом. Имаш рецимо на рафу стотинак кошуља али не постоје ни две исте, само различитих величина , а камоли више њих. У нормалној радњи, имаш нанизано неколико Small, M, па X па XL,,,број, онај, поредано. овде јок.
Шта то значи?
- Половњаци.
Нема дугог објашњења.
Ja sam videla baš dosta sa original etiketom, ali veličine jesu problem.

Зашто?
Шта то значи?
- Половњаци.
Нема дугог објашњења.
Zato što kupci sve isprevrću, a prodavci ili ne stignu ili ih mrzi da ponovo slože.

Ja sam videla baš dosta sa original etiketom, ali veličine jesu problem.
Jedan od razloga zašto su cene spuštene je i pogrešne etikete za veličinu. Moraš odočno da proceniš ili probaš.

A ne samo da su pogrešni brojevi nego i pogrešno sastavljene stvari tako da možeš da dobiješ jedan rukav ili nogavicu veći od drugog, rukavi predugački ili prekratki u odnosu na ostali deo, i sl.

Ovo važi za sve prodavnice tog tipa i outlete.

TK maxx je super - tamo sam za smesne pare kupio odlican set samosnite kofera.

Zahteva da se dobro pronjuška, za sta mi muskarci retko imamo živaca :D

Uletim redovno i samo bacim pogled na deciju obucu - nalazio sam vrhunsku deciju obucu po stvarno smesnim cenama.

Back