mrs depp
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
zato sto sam se smorio.....zato gledam....ne citam knjige....napolju je kisa...i tako...
A zašto ne čitaš knjige????Toliko dobrih knjiga na svetu,a ti gledaš VB
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto sam se smorio.....zato gledam....ne citam knjige....napolju je kisa...i tako...
postavljam pitanja i NE OSUĐUJEM- nek rade ljudi što hoće,ja samo odrađujem zadatak iz psihologije koji sve svodi na to da proučim postavljeno prtanje

prvo i prvo,to nije nikakav i ničiji stvarni život...jer niko ne živi u takvim uslovima,osim u kući vb..i drugo,nije nikakvo zavirivanje,jer su nam se oni sami "prostrli" i ponudili na uvid...tako da ti to površno objašnjenje ne pije vode...:razz:
evo,ja npr.gledam...a briga me za njihove živote koliko i za lanjski snijeg...![]()

Ovo mi se mnogo svidelo.
Inače,najviše volim ovakve teme, kada se neko, jadan, tako zgražava, nad npr. Velikim Bratom i pita se zašto neko kvalitetnije ne troši svoje vreme (u čitanju knjige, slušanju muzike, skupljanju salveta.....) a vidim koliko se on/ona ubiše od kulturnog uzdizanja - na Netu. Šta je s tim stavom, da je ovo nešto tako posebno loše? Neko je malopre pomenuo da ovo nije ni najbolje ni najgore nešto što ima da se vidi na TV-u, ali oni koje ovo posebno potresa, tu mi nešto nije jasno. Da li biste se vi bavili uopšte diskusijom o ovome da imate nešto pametnije da radite u životu? Verujte mi, NEgledanje VB vas neće učiniti inteligentnijim i obrazovanijim.

A zašto ne čitaš knjige????Toliko dobrih knjiga na svetu,a ti gledaš VB
Svako od ukućana ima neku strategiju, ili blaže rečeno način na koji će predstaviti sebe tako da se svidi ljudima. Zanimljivo mi je da "provalim" koja je to njihova strategija, koliko dugo je se drže, da li im je bitnije da ostvare dobre odnose sa ostalim ukućanima ili da se svide publici, i na kraju šta je to što se gledaocima sviđa, koje osobine cene - naravno, pod uslovom da je glasanje zaista autentično, tj da ga niko ne namešta.
Jelena ima nacin da uvezbava pozu koju sam joj predlozila, da gleda pola odsutno pola sa zanimanjem, sa blago otvorenim ustima. Samo sto je to zastarelo. Zastarelo je sve sto sam joj rekla, ipak ona ima 20 godina a ja sam te trikove koristila kad sam imala 5.Ali sta cu kad je bila dosadna i toliko mi se divila i dosadjivala da joj otkrijem trikve i dobila je sta je trazila.
Dobro,bar me poslusao sto se tice brijanja pazuha i grudi,jedva ga naterah,reko ako nosis smrdljive carape bar se potrudi da smrdis sto manje mozes-moja skola8)Pa ti si bila u kuci VB :shock::shock::shock: aaaaaa pa to si ti Ranka pa sto ne kazes odmahPotpuno te razumem sestro,isto ko sto sam se i ja ubila objasnjavajuci Bureku da manje nosi vunene carape na 25 stepeni,oci ispadaju kolko smrde al dzabe,nije hteo da me slusa i sad je ispao,kostale ga smrdljive carape velikog brata.Dobro,bar me poslusao sto se tice brijanja pazuha i grudi,jedva ga naterah,reko ako nosis smrdljive carape bar se potrudi da smrdis sto manje mozes-moja skola8)

Potpuno te razumem sestro,isto ko sto sam se i ja ubila objasnjavajuci Bureku da manje nosi vunene carape na 25 stepeni,oci ispadaju kolko smrde al dzabe,nije hteo da me slusa i sad je ispao,kostale ga smrdljive carape velikog brata.Dobro,bar me poslusao sto se tice brijanja pazuha i grudi,jedva ga naterah,reko ako nosis smrdljive carape bar se potrudi da smrdis sto manje mozes-moja skola8)
Ti mislis da je to cool to sto si sad ispricala?![]()

Isto ko i ono tvoje s Jelenom.Ahaha,kad mi TI to kazes...mora da je mnogo glupo!
Pa ti si bila u kuci VB :shock::shock::shock: aaaaaa pa to si ti Ranka pa sto ne kazes odmah![]()

Jao Marge pa ti si tako posh...Sto bi Djan Karlo rekao-to je tako noblish!
![]()
Isto ko i ono tvoje s Jelenom.Ahaha,kad mi TI to kazes...mora da je mnogo glupo!
![]()
pa Ranka,jel si stvarno tako antipatična osoba i van kuće ili si samo antipatična osoba?
a razlog gledanja VB - Burek,a pošto razloga više nema,prestao sam da pratim.
@topmodelsice
da li si mozda razmisljala da izdas knjigu sa svim svojim komentarima (nesto kao u stilu `velike misli poznatih`)?zanimljivo je citati tvoje komentare.bio bi to bestseler