Zašto uopšte postavljaš takvo pitanje?
Zašto te zanima zašto i šta drugi ljudi gledaju? Zašto ne odgledaš sama i doneseš lični zaključak o ne(gledanosti)?
Zašto misliš da gledanje VB isključuje svjež vazduh ili čitanje dobre knjige?
Zašto misliš da je dobra knjiga bolja od VB?
Koja knjiga je dobra,po tebi ?
Imaš milion zašto...ali pokušaću da odgovorim ...
Čini mi se da si ti ,i prije dobijanja odgovora,već donijela zaključak da je svako ko gleda VB glup,neobrazovan , ne izlazi iz kuće...i tako dalje i tako bliže...samo si se ti uzvišeno izdigla iznad svega toga i sad te samo zanima na nekom višem duhovnom i filozofskom nivou,zašto narod to gleda...
Inače,ne bi poredila gledanje VB sa čitanjem knjige ili šetnjom po svježem vazduhu,zar ne? Dan ima 24 sata i dovoljno vremena da se obave sve tri ove navedene radnje,ako se hoće...ili smatraš da je i gledanje filma npr.samo gubljenje vremena...? Niko ne smatra VB nekom duboko umnom i naučnom emisijom,ali zar ne bi bilo malo dosadno kad bi sve bilo ozbiljno i uštogljeno...
Gledam VB kad stignem,nije mi obavezujuće,niti bih mogla i htjela gledati cijeli dan,zbog toga što mi je zabavno ponekad i vrlo interesantno posmatrati ljude i njihove interakcije i ponašanje...a kad jednom počneš ,navučeš se kao na neku seriju...
Mada,moje lično mišljenje je da je to sve jedna velika namještaljka i iluzija...ali šta je drugo Holivud?:wink: Čovjeku ponekad i trebaju iluzije da se opusti i zaboravi sopstvene probleme,bar nakratko...
Takođe,i interesovanje za gledanje mi je daleko manje nego prošle sezone i sve više opada ...Isto tako ,ne gledam neke vrlo popularne zabavne emisije,jer me smaraju...npr.ona "Svadba za 48 sati",ali tu je rješenje...prebaciti kanal...
E,da...i nije trideset minuta,već sat vremena...