Шта је све Бугарска изгубила уласком у злочиначку Европску унију

Био сам у обе зијемље. С озбиром на стартну позицију, напредују баш крупним корацима. А ми напредуземо само на другом дневнику РТС-а. Смејемо се источним суседима, а они нас одавно прешишали.
Kad si bio u Bugarskoj?
Oni jos nisu stigli Srbiju,a do Njemacke im bas dosta fali,necemo da se lazemo.😂

Kad si bio u Bugarskoj?
Oni jos nisu stigli Srbiju,a do Njemacke im bas dosta fali,necemo da se lazemo.😂

Стигли су и престигли. Ево, Обзервер доказао графиконом.

3b20acb1-652d-4c07-ba3c-9bdd6c74e679-png.1779843

Kad si bio u Bugarskoj?
А тек Пољаци, од кад се ослободили КГБ-а.

Prema najnovijim podacima Svetske banke, Poljska je dostigla Japan po BDP-u po glavi stanovnika, prilagođenom kupovnoj moći, i sada je na putu da ga pretekne.

Zasto je onda Kina najveci investitor poslednjih 10 godina?
U kom SF svetu je Kina veci investitor od Evrope u Srbiji?

Onda, navedi neke kineske banke u Srbiji recimo, a onda navedi evropske?

Ko nam kupuje drzavne obveznice, kazi koji Kinezi, a koji Evropljani?

Ko nam je suflirao kako se vodi monetarna politika- Kinezi, koji stampanjem pumpaju rast BDP-a; ili Evropljani, zbog kojih imamo najbolju monetarnu politiku u istoriji Srbije?

Hajde pitaj tog svog FSB-BIA agenta za vezu sva ova pitanja, pa nam se vrati sa odgovorima.

Nemas pojma kao i obicno.
Bugarska nema bolji standard.
Bila sam u tri njihova grada:Sofiji,Burgasu i Varni.
Sofija je ok,lijep grad,centar i ono sto smo obisli..mada nista vise od toga,ne lici mi na neki velegrad,vise kao Novi Sad npr.
Ova dva druga kao da je vrijeme stalo pedeset pete.Na stanovnistvu i u prodavnicama se ne primjecuje neki veci standard od srpskog,cak bih rekla i nizi.
E,mozda na tajnim racunima u Svajcarskoj imaju novac,ne znam,nisam pitala.😂
Uglavnom,ako bi me ko pitao,koja drzava ima losiji standard od Srbije,od svih evropskih drzava u kojima sam bila,rekla bih Bugarska,a nije daleko ni Rumunija.
Pa to je zato sto ti ne ides po drugim srpskim gradovima Limunado, pa mislis da su svi kao Novi Sad i Beograd.

Da ne pocinjemo sada da taj standard koji Srbija ima, ima samo i iskljucivo jer smo se vise otvorili ka zapadu i Evropi.

Navedi neke kineske banke u Srbiji recimo, a onda navedi evropske?
Cim mi napises koja Evropska banka je investirala najvise novca u Srbiju i kazes mi koja Evropska banka je iznela najvise novca iz Srbije i koliko milijardi u poslednjih 25 godina. Aj nije tesko.
Takodje mi reci zasto je kamata na 30 godina stambenog kredita u Srbiji preko 100% dok ista banka isti kredit naplacuje samo 30-50 % u zemljama okruzenja?
Zar nisu Evropske banke simbol za postenje i transparentnost i sigurnost?
Znas one bajke svi su jednaki , ista prava za sve?
Kad si vec tu i uhvatio si se da mentalno onanises budalastine, objasni nam.

Pojedi hotdog , jutro je nemoj na prazan stomak.

Cim mi napises koja Evropska banka je investirala najvise novca u Srbiju i kazes mi koja Evropska banka je iznela najvise novca iz Srbije i koliko milijardi u poslednjih 25 godina. Aj nije tesko.
Takodje mi reci zasto je kamata na 30 godina stambenog kredita u Srbiji preko 100% dok ista banka isti kredit naplacuje samo 30-50 % u zemljama okruzenja?
Zar nisu Evropske banke simbol za postenje i transparentnost i sigurnost?
Te gluposti da je lose da neka banka iznosi profit, a nije lose da domaca udbaska banka pumpa inflaciju i unistava zivote gradjana mozes da pricas svojoj prababi.

Bez evropskih banaka, koje daju trzisne kredite, i kojima ne upravljaju tvoji udbasi poput Birke Vucic, koje su upropastile zivote nekoliko desetina milion ljudi, ti bi danas umro od gladi.

Kamata treba da bude tolika, jer trziste kaze da je tolika. Kamata sigurno ne treba da bude 0% ili negativna, kao u doba tvoje Udbe, jer to vodi propasti drustva.

Zasto je to tako, e to zaista nema sanse da dzaba obrazujem vas sendvic SNS majstore.

Onda, navedi neke kineske banke u Srbiji recimo, a onda navedi evropske?

Ko nam kupuje drzavne obveznice, kazi koji Kinezi, a koji Evropljani?

Ko nam je suflirao kako se vodi monetarna politika- Kinezi, koji stampanjem pumpaju rast BDP-a; ili Evropljani, zbog kojih imamo najbolju monetarnu politiku u istoriji Srbije?

Hajde pitaj tog svog FSB-BIA agenta za vezu sva ova pitanja, pa nam se vrati sa odgovorima.

Кина је највећи акционару Рио Тинто.

Najveći akcionari Rio Tinta su Kinezi: Sve o Činalku i njegovim poslovima​

https://forbes.n1info.rs/biznis/naj...su-kinezi-sve-o-cinalku-i-njegovim-poslovima/

Стигли су и престигли. Ево, Обзервер доказао графиконом.

3b20acb1-652d-4c07-ba3c-9bdd6c74e679-png.1779843
Колико се ја разумем у графиконе били су испред и остали испред...по овом графикону, али знамо да је статистика често непоуздана...

Колико се ја разумем у графиконе били су испред и остали испред...по овом графикону, али знамо да је статистика често непоуздана...

График је од 2000. Били су као ми, а онда, од 2008. разлика сваке године све већа и већа.

А у време пада Берлинског зида, иза нас.

Te gluposti da je lose da neka banka iznosi profit, a nije lose da domaca udbaska banka pumpa inflaciju i unistava zivote gradjana mozes da pricas svojoj prababi.

Bez evropskih banaka, koje daju trzisne kredite, i kojima ne upravljaju tvoji udbasi poput Birke Vucic, koje su upropastile zivote nekoliko desetina milion ljudi, ti bi danas umro od gladi.

Kamata treba da bude tolika, jer trziste kaze da je tolika. Kamata sigurno ne treba da bude 0% ili negativna, kao u doba tvoje Udbe, jer to vodi propasti drustva.

Zasto je to tako, e to zaista nema sanse da dzaba obrazujem vas sendvic SNS majstore.
Znaci imas obicnu praznu pricu.
Kina je najveci investitor u Srbiji.
Nemoj da ulazis u teme i razgovore kada ocigledno nisi sposoban i dovoljno informisan.
Aj.. idi doruckuj svoj 🌭

График је од 2000. Били су као ми, а онда, од 2008. разлика сваке године све већа и већа.

А у време пада Берлинског зида, иза нас.
Нису били као ми већ изнад, мало...процентуално су бројке вероватно подједнако расле и онда добијеш ту разлику сада и уопште какав је то графикон објасни нам :kafa:

Znaci imas obicnu praznu pricu.
Kina je najveci investitor u Srbiji.
Nemoj da ulazis u teme i razgovore kada ocigledno nisi sposoban i dovoljno informisan.
Aj.. idi doruckuj svoj 🌭

Је л' се она силна руда по истоку Србије рачуна као наша инвестиција или као кинеска инвестиција?

Стварно, у шта су кинези инвестирали?

Осим што су давали кредите које ћемо скупо да враћамо.

Кинески кредити, иако скупљи, су повољнији за власт, јер не постоји контрола. Кинезе не интересује како се кредит троши, већ да буд враћен. А ако не буде, преузимају имовину државе. Као што су покушали у Црној Гори. Сад иде овде прича да треба да преузму Србијашуме.

Је л' се она силна руда по истоку Србије рачуна као наша инвестиција или као кинеска инвестиција?

Кинески кредити, иако скупљи, су повољнији за власт, јер не постоји контрола. Кинезе не интересује како се кредит троши, већ да буд враћен. А ако не буде, преузимају имовину државе. Као што су покушали у Црној Гори. Сад иде овде прича да треба да преузму Србијашуме.

То ти је раст БДП.

На нету је могуће наћи од 1980. године.

У првом посту имаш колика је разлика од 2008. до данас.

https://forum.krstarica.com/threads...cinacku-evropsku-uniju.1038899/#post-51522258

Ne zivis u Srbiji, nemoj da pricas u ime gradjana Srbije.
Evo ti za put jos jedan 🌭

Pa to je zato sto ti ne ides po drugim srpskim gradovima Limunado, pa mislis da su svi kao Novi Sad i Beograd.

Da ne pocinjemo sada da taj standard koji Srbija ima, ima samo i iskljucivo jer smo se vise otvorili ka zapadu i Evropi.
Ko ti je rekao da ne idem po drugom srpskim gradovima?:roll:
Ja sam Srbiju obisla uzduz i poprijeko,vise nego Bosnu.
A i gradovi u Bugarskoj koje pominjem su u rangu Beograda i Novog Sada...tako da je poredjenje adekvatno.
Nisam bila po manjim gradovima u Bugarskoj,nego u glavnom i dva od vecih.
Burgas je najjadniji i najsumorniji grad koji sam vidjela u Evropi.
A ti ne moras vjerovati.

Ko ti je rekao da ne idem po drugom srpskim gradovima?:roll:
Ja sam Srbiju obisla uzduz i poprijeko,vise nego Bosnu.
A i gradovi u Bugarskoj koje pominjem su u rangu Beograda i Novog Sada...tako da je poredjenje adekvatno.
Nisam bila po manjim gradovima u Bugarskoj,nego u glavnom i dva od vecih.
Burgas je najjadniji i najsumorniji grad koji sam vidjela u Evropi.
A ti ne moras vjerovati.
Jesi li bila u doba Todora Zivkova, pa da uporedis?

Back