38imak
Elita
- Poruka
- 19.959
Ma Srbin uvek nadje neku rupu u sistemu.Eto,nije u EU,a koda jest.
I još se nešto povuče love iz EU fondova štaš bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Srbin uvek nadje neku rupu u sistemu.Eto,nije u EU,a koda jest.
I još se nešto povuče love iz EU fondova štaš bolje.
Naravno,oni daju lovu bespovratno i nista ne traze zauzvrat.Nemojmo te bajke!!To je zato što izvuku nešto love iz EU fondova kao zemlja kandidat.
Nije se dogodilo.Sprema se haos: Komšijama Bugarima preti talas bankrota!!!
Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.
Izvor: Tanjug
![]()
Potpredsednik Bugarskog udruženja hotela i restorana (BHRA) Atanas Dimitrov je naveo da su troškovi za električnu energiju sada deset puta veći nego ranije, prenosi portal Novinite.
Hotel sa oko 250 kreveta je pre nedavnih poskupljenja plaćao prosečni račun za struju u iznosu od 10.000 bugarskh leva, odnosno oko 5.122 evra, a sada se očekuje da će račun iznositi između 110.000 i 120.000 leva, dakle između 56.240 i 61.352 evra.
Dimitrov veruje da ove mere neće odmah uticati na rezervacije gostiju, ali je predložio bugarskoj vladi da razmotri ograničenje cena električne energije i državnu podršku za ceo sektor.
Mnogi ugostitelji i hotelijeri u Bugarske se pripremaju za proteste koji bi u nekim regionima mogli da se odigraju već za par dana, upozorio je Dimitrov.
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/42897/sprema-se-haos-komsijama-preti-talas-bankrota/vest
Zbog okretanja ledja Rusima - struja u Bugarskoj je poskupela CAK 12 PUTA!
Firme koje su placale 5100 evra sada placaju 60.000 evra!!!
Toi je rezultovalo abnormalnim rastom troskova svih kompanija - proizvodnih, usluznih, trgovina!!!
Talas Bankrota zapljuskuje Bugarsku!!!
Ko na Ruse krene - iz mesta je nahebo!
Ti si valjda neki srpski tajkun ko zivi u Monako,i baca sitne pare kroz prozoru Lamborghini-a bugarskim i rumunskim prosjake?U EU viđam samo prosjake iz Rumunije i Bugarske,i zarđale aute iz tih zemalja.
Napredovali ste.Sad više ne vozite pezejce,nego VW Passat iz sredine 90-ih.Ti si valjda neki srpski tajkun ko zivi u Monako,i baca sitne pare kroz prozoru Lamborghini-a bugarskim i rumunskim prosjake?
Pu,fukara...
Sada sam provalio da ce Obzerver da se nakaci na ovu temu, ima da smori sve zivo![]()
![]()
![]()
Bar sme ekonomski jaciji od Srbiji....Napredovali ste.Sad više ne vozite pezejce,nego VW Passat iz sredine 90-ih.
Prejaki ste Blgari.
Naravno,oni daju lovu bespovratno i nista ne traze zauzvrat.Nemojmo te bajke!!
Jel se meni cini ili su Srbi poceli da voze besna kola....vise ne mozes ili bas retko da vidis megana....
U slanju prosjaka u EU jeste jači.Bar sme ekonomski jaciji od Srbiji....
Кад до пропасти ЕУ неминовно дође, и крене прелазак у БРИКС, ево опклада у 10 ћевапа да ће Бугарска и тамо бити примљена пре Србије.
VW Passat iz 96 s više rđe,nego lima.Ко зна шта тек возе Бугари, с онај њи'ов цигански менталитет.
Pa verovatno da to sta traze zavisi od zemlje kojoj"daju"Документом којим дају лову, шта напишу, шта траже?
Ево како је у Бугарској.Pa verovatno da to sta traze zavisi od zemlje kojoj"daju"
Jel se meni cini ili su Srbi poceli da voze besna kola....vise ne mozes ili bas retko da vidis megana....bmw koliko hoces....
https://fakti.bg/en/avto/929538-bul...-in-sales-of-new-cars-of-all-european-marketsБугарска има највећи раст продаје нових аутомобила од свих европских тржишта
Ето једног од одговора на питање из наслова.Sustinski problem sa EU je sto ne postuje teritorijani integritet i suverenitet ove zemlje.
Sto se Bugarske tice, ne znam kako je tamo, samo znam da je cinjenica da su i oni kao i mi izgubili masu stanovnistva u procesu pridruzivanja EU, a da nisu imali ratove, sankcije, hiperinflaciju i nije im NATO bacao kasetne i grafitne bombe na glavu i zaprasivao ih osiromasenim uranijumom...
Мени су капетанмарк и Обзервер на блоку, а имам опцију да гвирнем на њихове поруке кад кликнем на "Игнорисани садржај",
и кад сам на овој теми видео опцију "игнорисани садржај" и ја сам мислио да је Обзервер, јер је он, из неког разлога, опседнут Бугарима.
кад..оно...Капетанмарк.
Јш ми је Марси на игнору, и, ја мислим, нико више.
Lepo je to,ali kao sto i sam pitas,kolika je cena tog"davanja"Ево како је у Бугарској.
Projekti koje EU financira u Bugarskoj
Novcem iz proračuna EU-a financiraju se programi i projekti u svim državama članicama, primjerice za gradnju cesta, subvencioniranje istraživanja i zaštitu okoliša.
Doznajte više o prednostima financiranja EU-a za Bugarsku i sredstvima za oporavak zemlje ili određene regije.
Примјерице, градња цијеста, заштита околиша....
Ето једног од одговора на питање из наслова.
Дали радну снагу Њемачкој.
Ми, срећом, нисмо у ЕУ па је нашим људима мало теже да оду у бели свет, па нас је остало нешто више.
Само да потраје та срећа, да се не испразнимо.
Sa srpskim pasošem ako nađeš poslodavca u Njemačkoj nije više duga procedura dobit radnu dozvolu.Ето једног од одговора на питање из наслова.
Дали радну снагу Њемачкој.
Ми, срећом, нисмо у ЕУ па је нашим људима мало теже да оду у бели свет, па нас је остало нешто више.
Само да потраје та срећа, да се не испразнимо.