Sta je supruga i majka?

nisam diki ni perverzna ni hiv pozitivna..
meni je status lekarskog pregleda b.o.
dva cvora na stitnoj miruju i njih smatraju b.o.
letos sam otkrila fresh limun (inace mi alkohol ide mnogo tesko..skoro pa nikako..pivo takodje) i ocistila sam sve kamencice iz bubrega..
sem nekoliko zuljeva koji mi prave problem na stopalima, jer sam ponovo pocela sa kilometarskim treninzima napolju, a stopala se opiru jer su bila cetiri meseca nesputana i bas mi je sinoc izasao jos jedan..jooooj kako boli :cry:, sve ostalo je b.o.
hvala sto se brines za moje zdravlje..pravo si srce..
i strejt sam..sta cu kad su me muskarci citavog zivota privlacili vise nego zene..
ne omalovazavam ja izbor vas koji birate drugacije..
samo pitam, jer me tvoji stavovi navode na to.

A znas li ti odakle dolaze kamencici u bubrezima? Od pretjerane aktivnosti bubrega. Kod stalozenih i harmonicnih ljudi bubrezi su skoro neaktivni, jer im zeludac dobro vari, a kad ne vari, onda kiselina iz zeluca udje u mozak i napravi dar-mar. E sad, ako mnogo ronis, takodje ti lako moze uci ona kisela krv u glavu, jer cista obicno ulazi u glavu jer je laksa od kisele, ali samo ako se stoji ili sjedi uspravno. Mozda zato i nije dobro previse spavati...

Znaci, imas najmanje dva problema, i zato glumis skoljku...

A znas li ti odakle dolaze kamencici u bubrezima? Od pretjerane aktivnosti bubrega. Kod stalozenih i harmonicnih ljudi bubrezi su skoro neaktivni, jer im zeludac dobro vari, a kad ne vari, onda kiselina iz zeluca udje u mozak i napravi dar-mar. E sad, ako mnogo ronis, takodje ti lako moze uci ona kisela krv u glavu, jer cista obicno ulazi u glavu jer je laksa od kisele, ali samo ako se stoji ili sjedi uspravno. Mozda zato i nije dobro previse spavati...

Znaci, imas najmanje dva problema, i zato glumis skoljku...

vidi diki, opet brkas..
ja nigde nisam napisala da mi je zivot lak i da po ceo dan mirisem cvece..
al se nigde nisam zbog toga ni zalila..
sta cu, poticem iz obicne normalne porodice u kojoj su svi da bi mogli da pojedu svoj obrok, morali da rade..
i posao mi jeste stresan..
i cesto ne mogu harmonicno da pojedem obrok, nego ga samo strpam i palim dalje..
sta cu moje telo tako metabolicki reaguje..ja jedino da se bacim u zen fazu pa da iz nje ne izlazim i da kamenolom vise ne pravim..al ne moze..mora da se radi..
a sto se tice ronjenja, kakva ti ej to kisela krv?
ako ti je takva informisanost i o svemu ostalom, onda si zestoka neznalica..
krv o kojoj pricas je obogacena azotom..ali samo dok si dole..
da bi izasao ziv i zdrav na povrsinu, moras da se dekomprimujes..to znaci, izbacis azot iz kompletnog tela disanjem napolje (inace bi eksplodirao ko izmuckana flasa kokakole)..kad lepo ispostujes protokol, onda si na povrsini bezbedan..
sto ce reci iz napisanog, nisam skoljka, samo morska sirenica :flert:

a sta cemo sa tvojim neznanjem crni diki? :aha:

vidi diki, opet brkas..
ja nigde nisam napisala da mi je zivot lak i da po ceo dan mirisem cvece..
al se nigde nisam zbog toga ni zalila..
sta cu, poticem iz obicne normalne porodice u kojoj su svi da bi mogli da pojedu svoj obrok, morali da rade..
i posao mi jeste stresan..
i cesto ne mogu harmonicno da pojedem obrok, nego ga samo strpam i palim dalje..
sta cu moje telo tako metabolicki reaguje..ja jedino da se bacim u zen fazu pa da iz nje ne izlazim i da kamenolom vise ne pravim..al ne moze..mora da se radi..
a sto se tice ronjenja, kakva ti ej to kisela krv?
ako ti je takva informisanost i o svemu ostalom, onda si zestoka neznalica..
krv o kojoj pricas je obogacena azotom..ali samo dok si dole..
da bi izasao ziv i zdrav na povrsinu, moras da se dekomprimujes..to znaci, izbacis azot iz kompletnog tela disanjem napolje (inace bi eksplodirao ko izmuckana flasa kokakole)..kad lepo ispostujes protokol, onda si na povrsini bezbedan..
sto ce reci iz napisanog, nisam skoljka, samo morska sirenica :flert:

a sta cemo sa tvojim neznanjem crni diki? :aha:

pa to je tak strashno, gdje je tu ljubav? :sad2:

pa ja verovatno nisam majka po pe esu....jer ma koliko volela svoju decu....bilo je trenutaka kad sam se pitala ...sta je meni sve to trebalo
i kao svaka nesavrsena osoba u podizanju od 3 kile pa do danas upadala sam u sve greske koje roditeljstvo nosi i po vis puta
bila i principijelna i neprincipijelna, i popustljiva i nepopustljiva i vikala i ljubila i objsnjavala i cutala............bez guvernanti sobarica i ostalih...bila i umazna i premorena i htela da udavim muza kad spava a oni svi placu u glas..........ali tek sad mogu da kazem da mi nije jasno kako sam izdrzla tu prvu fazu odrastanjaa i ostala ziva
kad prodjemo pubertet...onda cu nastaviti sa prricom gde su stigli na putu da postanu covek
a supruga.....moj muz kaze da me je svcom trazio takvog kretena ne bi nasao :D

Poslednja izmena:

Back